Travelist - Recenze a zkušenosti

Celkem: 8 recenzí
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
Richard Boukal
08.03.2017 16:44
 
Rezervace a platba se provedla 2x na jeden pokoj. Nezvedají telefony, nereagují. Jsem zvědavý, jak tohle celé skončí. Jsem neskutečně zklamaný. Větší loosery jsem neviděl.
Dery007
07.06.2017 05:56
 
Objednal jsem si u Travelist zájezd do Chorvatska. Vše jsem stihnul v jejich odpočítávaném čase a druhý den jim tam přistála platba 30% ceny zájezdu. Za týden volali, že moje rezervace na pokoj Comfort již není možná, že mají jen Standard.3 neděle mne tahali za nos a nakonec mi bez udání důvodů zrušili i ten Standard a peníze mi připsali na nějakej jejich kredit s tím, že je záloha nevratná.Takže jsem si musel objednat alespoň víkend u nás v ČR.Na stránkách mají nějakou společnost Ltd.z Londýna, e-maily mají .pl - tedy Polsko. Rozhodně se jim vyhněte a kupujte zájezdy u renomovaných prodejců. Nakonec jsem koupil Last minute a byl ještě o 3 000.- levnější. Pán na Travelistu se sice snažil, ale to za 18 000.- fakt nestačí.
Tom
29.06.2017 15:09
 
PODVOD hned od pohledu v kontaktech se o firmě nic nedozvíte, ale v podmínkách najdete že je to LTD. společnost registrovana v Londýně. Dávejte si na podobné nabídky POZOR! je to šméčko! Poznáteje snadno když chcete něco obědnat hned běží odpočítávání!!! Tohle solidní obchody NIKDY nedělají je to jen psychologická hra aby si to člověk nestihl promyslet!!!!
Martin
12.07.2017 21:11
 
Pánové, stačilo trochu zapátrat na webu a našel jsem, že za nimi je velká britská společnost Secret Escapes, která je podle všech dostupných informací spolehlivá. Potvrdili mi to i na jejich zákaznickém servisu a rezervoval jsem u nich bez problémů víkend v Berlíně.
Stanislav
13.07.2017 20:54
 
Martine - jo, mozna to je velka spolecnost, ale deklarovane slevy nejsou jak se zdaji - "udajna" sleva z 6508 na 2890 neni realna - nejen, ze standardne se da sehnat za 3161 vcetne polopenze, ale minimum na 7 dni - za tu cenu dostanu 2x zajezd s all inclusive letecky na tu stejnou dobu do zahranici
ROMAN Kunovský
12.08.2017 22:36
 
Objednal som si pobyt v Poľsku.Cena pre mňa zaujímavá.Zaplatil som 30percent zálohu. Hneď strhli peniaze a prišlo mi potvrdenie rezervácie.Žena,ja sme si vybavili RD,zamenili zloté,kúpili diaľničnú známku.Dva dni pred odchodom mi zavolali,že sa stal omyl,je to plné a rušia moju rezerváciu.Bol som v šoku,všetko nachystané a ja mám doplatiť na niekoho omyl.Neverím,že sa stala chyba ,pretože dnes je to tak počitačovo prepojené,že vidia keď si vytvárajú rezevváciu a nie dva dni po potvrdení mi oznámia,že došlo k omylu.Poslali mi síce ponuky ,ale na iné termíny a aj ceny.Nemusím písať,že väčšie.Som sklamaný,a cez travelist už nič objednávať nebudem.Zálohu mi vrátili ale trvalo to 4 dni.
Plusy:
žiadne
Mínusy:
neserióznosť
Věra Kocmanová
21.08.2017 06:43
 
Objednala jsem si dovolenou v Chorvstsku. Zaplatila jsem bezmála 36.000 kč. Za dva dny po zaplacení přišel mail, že rezervace je zrušena a peníze vrátí na účet. Ale vrátí o skoro 4.000 Kč méně. Takže si dejte pozor u Travelistu nic neobjednávejte.
Jaroslav Jeřábek
25.08.2017 08:25
 
Dobrý den, objednal jsem si pobytový zájezd na Ugljan, Kukljica. Po připsání platby mi došel ubytovací voucher na který jsem se ubytoval.Vše probíhalo v pořádku, takže bezproblémová dovolená. Ugljan můžu doporučit, i když přístup do vody je přes oblázky nebo skaliska. A v oblasti Kukljice je plavební koridor, takže jsou vlny. Ale dá se využít pláže Sabuša, která má pozvolný a písečný terén. Super pro děti. Nevýhodou je, že u pláže zatím není žádný stánek. Ale to se vše může příští rok změnit. A podobný písečný vstup do moře najdete i v městečku Pašman. Vzdáleného cca15kilometrů. Nečekejte ale písečnou nebo oblázkovou pláž. Jsou zde betonová mola. Ubytování, velice slušné, chodí se po schodech. Což může být pro někoho handicap.
Plusy:
Rychlost v jednání, měli kapacity v oblasti, kam jsem plánoval jet.

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Vybrané nabídky posíláme
e-mailem pro vaši pohodu
Je to zdarma a dvakrát týdně dostanete TOP nabídky
Dostávat slevy z měst:
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.