Slevomat - Recenze a zkušenosti

Celkem: 9 recenzí
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
znam
01.12.2014 14:32
 
dobry
Honza
03.12.2014 14:20
 
Na slevomatu jsem nakupoval už několikrát a vždycky naprostá spokojenost s portálem i partnerem :)
xxx
30.03.2015 08:54
 
kupoval jsem 5 chodové meníčko v sunset restauraci v Brně a 5* z 5
Zdenek
17.07.2015 14:50
 
Kupoval jsem voucher na 2x jumping v Brně. Vouchery jsem dostal hned a s uplatněním nebyl taky žádný problém. Doporučuji
Vladimíra
11.10.2016 12:19
 
Už mnohokrát som na slevomate nakupovala a vždy maximálna spokojnosť.
Gabriela
28.12.2016 00:00
 
Koupila jsem si voucher, ktery jsem nemohla vyuzit, protoze jsem si nepozorne precetla podminky k vyuziti slevy. Chyba byla jednoznacne na moji strane, ale i tak mi Slevomat bez problemu vratil penize a to i presto, ze bylo jiz par dni po uplynuti zakonne doby na vraceni. Slecna/pani Zuzka navic na moje e-maily reagovala temer okamzite a to jsem psala v patek vecer :). Tomu rikam opravdu prvotridni servis klientum.
Josef
13.09.2017 00:00
 
Slevomat je super. Skvělé nabídky, zajímavé ceny a možnost vytočení kreditů na kole štěstí ...
Adam K.
21.11.2017 00:00
 
Koupil jsem na Slevomatu vynikající věc - finskou škrabku Murska 575. Škrabky jsou perfektní a demo video na stránkách Slevomatu je realita!!!
Dominik Laca
06.12.2017 17:46
 
Portál jsem využil již několikrát. Bohužel kvalitu nabízených hotelů a pensionů nikdo nekontroluje, tak jak se avizuje na webových stránkách. Při zjištění nedostatků zakoupeného voucheru a kontaktování podpory slevomatu mi bylo oznámeno, že už se bohužel nedá nic dělat i když platnost voucheru je stále aktivní, jelikož prodejce nedovoluje storno zakoupeného voucheru. Při tomto zklamání jsem na slevomat zanevřel a dále zde nakupovat nehodlám.

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Vybrané nabídky posíláme
e-mailem pro vaši pohodu
Je to zdarma a dvakrát týdně dostanete TOP nabídky
Dostávat slevy z měst:
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.