Pepa.cz, slevomat - Recenze a zkušenosti

Celkem: 23 recenzí
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
Petr
03.12.2014 14:30
 
2 nákupy a 2x ok, vouchery jsem dostal rychle a jídlo bylo dobré
Jitka
30.07.2015 11:07
 
Asi nejlepší slevový portál na nakupování, rychle, spolehlivě :)
Eva
11.10.2015 13:18
 
Dobrý den,potřebovali bychom poradit,zakoupili jsme na Vašem slevomatu poukaz do Ctěnic,nekomunikují s námi,nezvedají telefon,neodpovídaji na Mailové dotazy,vše se dá dokázat odeslanou poštou,výpisy z mob..Přáli bychom si vrátit ,spíše vyměnit za jiný pobyt.Jak postupovat,,?děkuji,Eva
Monika
25.01.2016 16:10
 
Nákup na Pepa.cz byl pro mě velice dobrou zkušeností s nákupem na slevovém portále, nejenže jsem měla v ceně zboží již zahrnuto poštovné, ale zboží dorazilo velice rychle a v pořádku.
Hana N.
08.04.2016 00:00
 
byla jsem s Pepou už mockrát a paráda vždy fandím jim moc
Milada D.
24.06.2016 00:00
 
Najdou se tu šikovné akce :-)
Pavel
08.07.2016 12:37
 
Na Pepa.cz jsem koupil pobyt pro dva v hotelu Gaudio Bratislava. Naprostá spokojenost. Vše v pořádku. Ideální poměr kvalita:cena. Pavel Košňar
Jitka
15.07.2016 00:00
 
Byla jsem s Pepou na dovolené moc se mi tam líbilo.až na počasí a ubytování v podkroví/venku bylo příšerné vedro/,manažer hotelu bohužel,mladý nafoukaný klučina.
Lenka Novotná
13.10.2016 00:00
 
Bohužel nemůžu portál Klido doporučit. Před 10 dny mi byl po zaplacení doručen voucher, který ale nemůže u poskytovatele služby uplatnit, protože ten nemá ze strany slevového portálu uhrazeny prodané vouchery. Takže voucher je mi na H...O!!!
Michal H.
19.01.2017 00:00
 
Portál Pepa sleduji od začátku a už roky. Dělají kus dobré práce, fandím!
Irena Daňková
04.03.2017 00:00
 
Vždy naprostá spokojenost....u Pepy jsem objednala po několikáté a vše vždy v naprostém pořádku
Mirka
14.03.2017 00:00
 
Objednávám většinou pobyty, vždy zcela bez problémů. Držím palce, ať se daří.
Danka Onderková
06.04.2017 00:00
 
Naprostá spokojenost,rychlé a seriozní jednání,určitě,opět zakoupíme poukazy na dovolenou.
Ivana
26.04.2017 00:00
 
Solidní nabídky a příjemné ceny.
Simona A.
22.05.2017 00:00
 
Přes Pepu jsem nakupovala již několikrát a vždy byla spokojenost. Co chci ale vyzdvihnout je událost posledních dnů. Všem se nám asi stane, že koupíme někomu dárek, který není až tak zcela vhod. Jak se ale zachovali na Pepovi a vše vyřešili ke spokojenosti zákazníků zaslouží rozhodně velké DĚKUJEME !!!
Květa Labůrková
31.05.2017 00:00
 
Klido mám ráda ať se jmenuje jakkoli. Vždy slušné jednání s mladými i starými. Doporučuji s ''tetkami'' s nimi jezdíme už dlouho.
Stanča
18.06.2017 00:00
 
Naprostá spokojenost, rychlé jednání, na příští dovolenou si opět zakoupíme poukazy a nyní se již moc těšíme na pobyt na Slovensku.
Marta
13.07.2017 20:08
 
Objednávala jsem si před týdnem pobyt v hotelu Pyramída ve F.Lázních,chci to zaplatit převodem z účtu ,ale dodneška mi nejsou schopní na mail zaslat č.účtu a VS.,na mail neodpovídají,telefón nezvedají...S pozdravem Marta
Jana Balcarová
18.07.2017 10:41
 
Jako inzerent mám velmi špatné zkušenosti. Pokud uvažujete nad inzerováním svých pruduktů na slevových portálech, volte Slevomat, rozhodně ne Pepa.cz.
Plusy:
Plusy pro Slevomat: Udělají prezentaci zdarma a velmi pěknou. Svoji nabídku si můžete administrovat sami, mají velmi dokonalý a intuitivní portál pro partnery. Strhnou si pouze dohodnutou provizi. Mají rozsáhlou reklamu na internetu a sociálních sítích. Vouchery proplácejí 3x měsíčně, tzn. ihned. Slevomat své partnery opečovává a jednání je velice seriózní.
Mínusy:
Mínusy pro Pepa.cz: Mají vysokou provizi. Nechají si platby za první dva prodané vouchery, jakože jeden dají do soutěže, což nedali, a druhý jakože reklamační. Strhnou si administrační poplatek 600 Kč za vyvoření prezentace, která je úplně tuctová. Nedělají reklamu, ačkoliv je uvedená ve smlouvě a platíte za ni provizi. Proplácejí až po dvou měsících. Se vším se musíte obracet naobchodního zástupce, který je těžko dostupný.
Jarmila Jašková
07.08.2017 00:00
 
Byli jsme s Pepou několikrát na pobytech a vždy to bylo super ,žádné problémy,takže zůstaneme věrni a přejdeme tam kde budete ,držíme palce.
Katerina Kaiserova
10.08.2017 02:46
 
Objednala jsem si a zaplatila pred mesicem a pul vylet lodi,dodnes mi neprisel wouscher,napsala jsem jim na meil a prislo mi ze jsou v insolvencnim rizeni. Tudis mam asi smulu.
Magda Dušáková
28.08.2017 00:00
 
Všechno v naprostém pořádku. Pobyt byl zajištěný, všichni nás čekali a byli milí... Nikdo neřešil jestli je voucher Pepa, nebo Klido...
Radek
09.09.2017 00:00
 
Pobyt v tatrách proběhl přesně jak měl...
Plusy:
cena vše v pořádku
Mínusy:
asi nic

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Vybrané nabídky posíláme
e-mailem pro vaši pohodu
Je to zdarma a dvakrát týdně dostanete TOP nabídky
Dostávat slevy z měst:
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.