Pepa.cz, slevomat - Recenze a zkušenosti

Celkem: 9 recenzí
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
Petr
03.12.2014 14:30
 
2 nákupy a 2x ok, vouchery jsem dostal rychle a jídlo bylo dobré
Jitka
30.07.2015 11:07
 
Asi nejlepší slevový portál na nakupování, rychle, spolehlivě :)
Eva
11.10.2015 13:18
 
Dobrý den,potřebovali bychom poradit,zakoupili jsme na Vašem slevomatu poukaz do Ctěnic,nekomunikují s námi,nezvedají telefon,neodpovídaji na Mailové dotazy,vše se dá dokázat odeslanou poštou,výpisy z mob..Přáli bychom si vrátit ,spíše vyměnit za jiný pobyt.Jak postupovat,,?děkuji,Eva
Monika
25.01.2016 16:10
 
Nákup na Pepa.cz byl pro mě velice dobrou zkušeností s nákupem na slevovém portále, nejenže jsem měla v ceně zboží již zahrnuto poštovné, ale zboží dorazilo velice rychle a v pořádku.
Pavel
08.07.2016 12:37
 
Na Pepa.cz jsem koupil pobyt pro dva v hotelu Gaudio Bratislava. Naprostá spokojenost. Vše v pořádku. Ideální poměr kvalita:cena. Pavel Košňar
Marta
13.07.2017 20:08
 
Objednávala jsem si před týdnem pobyt v hotelu Pyramída ve F.Lázních,chci to zaplatit převodem z účtu ,ale dodneška mi nejsou schopní na mail zaslat č.účtu a VS.,na mail neodpovídají,telefón nezvedají...S pozdravem Marta
Jana Balcarová
18.07.2017 10:41
 
Jako inzerent mám velmi špatné zkušenosti. Pokud uvažujete nad inzerováním svých pruduktů na slevových portálech, volte Slevomat, rozhodně ne Pepa.cz.
Plusy:
Plusy pro Slevomat: Udělají prezentaci zdarma a velmi pěknou. Svoji nabídku si můžete administrovat sami, mají velmi dokonalý a intuitivní portál pro partnery. Strhnou si pouze dohodnutou provizi. Mají rozsáhlou reklamu na internetu a sociálních sítích. Vouchery proplácejí 3x měsíčně, tzn. ihned. Slevomat své partnery opečovává a jednání je velice seriózní.
Mínusy:
Mínusy pro Pepa.cz: Mají vysokou provizi. Nechají si platby za první dva prodané vouchery, jakože jeden dají do soutěže, což nedali, a druhý jakože reklamační. Strhnou si administrační poplatek 600 Kč za vyvoření prezentace, která je úplně tuctová. Nedělají reklamu, ačkoliv je uvedená ve smlouvě a platíte za ni provizi. Proplácejí až po dvou měsících. Se vším se musíte obracet naobchodního zástupce, který je těžko dostupný.
Katerina Kaiserova
10.08.2017 02:46
 
Objednala jsem si a zaplatila pred mesicem a pul vylet lodi,dodnes mi neprisel wouscher,napsala jsem jim na meil a prislo mi ze jsou v insolvencnim rizeni. Tudis mam asi smulu.
Radek
09.09.2017 00:00
 
Pobyt v tatrách proběhl přesně jak měl...
Plusy:
cena vše v pořádku
Mínusy:
asi nic

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Vybrané nabídky posíláme
e-mailem pro vaši pohodu
Je to zdarma a dvakrát týdně dostanete TOP nabídky
Dostávat slevy z měst:
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.