Hyperslevy.cz, slevomat - Recenze a zkušenosti

Celkem: 10 recenzí
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
Patrik H.
06.08.2015 10:54
 
celý nákup a uplatneni probleho v poradku
Agáta
25.01.2016 16:12
 
Nakoupila jsem pobyt do Beskyd pro dva, po zaplacení mi ihned zaslaly voucher a pobyt byl super. Jen tak dál Hyperslevy!
Lucie
29.08.2016 10:31
 
Vše bez problémů !!!
Alena
04.11.2016 16:13
 
Koupila jsme si pobyt do Krkonoš a vše proběhlo v pořádku, pobyt jsme si užili. Takže doporučuji hyperslevy
Karlos64
14.12.2016 19:35
 
Nevím jak ostatní nakupujíci, ale já mám s tímto serverem ty nejhorší zkušenosti, objednal jsem si 8.11.2016 2 kusy powerbank a do 14.12.2016 je nestihli doručit, protelefonoval jsem majlant a většinu času na mě mluvila ,,plechová huba,, když se podařilo spojit s nějakým operátorem, byl jsem neustále uklidňován, že vše je v pořádku a zboží dorazí, prodali něco co nemůžou zaručit, takže tady už nikdy více!!!!!!!!!!!
Samuel
03.03.2017 00:00
 
Letos jsme zkusili nakoupit víkendovou lyžovačku pro celou rodinu zde. Pobyt se poved, hotel byl super a ještě k tomu vyšlo i počasí. Děcka byla nadšená. Takže příští rok zas.
Danka Onderková
09.05.2017 00:00
 
Naprostá spokojenost,rychlé a seriozní jednání,určitě,opět zakoupíme poukazy na dovolenou.
Jana Kroupová
14.07.2017 00:00
 
Zajímavé nabídky, velký výběr, super slevy a vždy ochotná zákaznická podpora. Zatím jsem měla vždy jen pozitivní zkušenosti.
Bronislav Kotula
26.07.2017 10:32
 
Dovolte abych Vás upozornil na jednání majitele hotelu Andromeda v Ramzové v Jesenikách pana Malachty. Přes Váš portal jsem si našel pobyt na čtyři dny ve výše uvedeném hotelu.Po předchozích zkušenostech jsem před zaplacením zavolal na recepci jestli maji volno v termínu který mi vyhovuje.Paní Malachtová mi sdělila, že v uvedeném termínu mají volno.Zároveň mi nabidla ať pobyt neplatim přes Váš portal ale že mi ten pobyt rezervuje za Vámi nabizenou cenu, zdálo se mi to shudnější.Od paní Malachtové jsem dostal formou emailu ujíštění , že se jedná o čtyřdenní pobyt s polopenzi.Zaplatil jsem tedy celou částku na jejich účet.Po příjezdu na pobyt nám čišník ke kličům na pokoj přidal jakesi žetony, které máme odevzdat při večeři.Při přichodu na večeři jsem sdělil čišníkovi, že jsme přišli na večeři s polopenze.On nám předložil normální jidelní lístek a požadal o dva žetony. Po věčeří jsem požadal o účet za pití, protože jsem předpokladal že to v ceně polopenze není.Jaké bylo moje překvapení když čišní přinesl učet na 360kč- podotykám,že to pití bylo velké a malé pivo.Ptal jsem se tedy čišníka co to má znamenat- odpověděl že si to mám vyřidit s panem majitelem a zavolal mi pan Malachtu.Ten mu sdělil, že jsem dostal žetony v hodnotě 90 kč a zbytek večeře si musím doplatit.Na mou odpověď , že mne o žadných žetonech neinformovali mi arogantně řekl že jsem si to měl zjistit .Po me odpovědi, že mi jeho jednání připadá podvodné nás s přitelkyni začal vyhazovat z hotelu.Podotykám že bylo půl devaté večer.Odpověděl jsem , že večer nikde nepojedu, protože jsem u večeře vypil jedno pivo. Ráno ve svých uražkách a vypadech pokračoval , požadal jseho tedy o vracení části peněz - neustále něco propočitaval až když jsem mu řekl až mi vratí třičtvrtina ceny ikdyž jsme tam už nesnidali,protože jsme měli strach.Peníze mi tedy s dalšimi uražkami dal .Přestěhovali jsme se na vedlejší penzion, kde k nám byli velice vstřícni a pozdějí nám sdělili, že nejsme první kteří mají s panem Malachtou tyto zkušenosti .Jezdí hodně ponaší zemi to jsem zažil poprvé a doufám, že naposled.Nikde jsem se nesetkal s nějakymi žetony.Buď jsou pobyty jen se snidaní nebo s polopenzi, kdy si host vabira s několika jidel mimo klasický jidelní lístek.Hlavně mne ale zarazilo arogantní chovaní majitele a aby hotelier nadaval hostovi do h...d je i na mne trochu silné kafe. Přejí příjemný den
Dana Vyhnálková
10.08.2017 00:00
 
Na toto léto jsme si objednali na Hyperslevách víkendový pobyt v Praze s romantickou večeří. Objednání, zaslání voucheru i zamluvení hotelu proběhlo hladce. Pobyt byl v krásně uklizeném moderním hotelu, kousek od stanice metra, takže jsme si mohli kdykoliv vyrazit do centra. Celkově hodnotím pobyt i se stravou velmi kladně a moc ráda se sem s Hyperslevami ještě jednou vrátím.

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Vybrané nabídky posíláme
e-mailem pro vaši pohodu
Je to zdarma a dvakrát týdně dostanete TOP nabídky
Dostávat slevy z měst:
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.