Adrop - Recenze a zkušenosti

Celkem: 9 recenzí
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
Petr
24.05.2016 00:00
 
naprostá spokojenost
Petra
18.09.2016 22:13
 
Kupovala jsem pro přítele poukaz na autodrom sosnová který platil až do října 2016 a až po rezervaci termínu se ozvali ,že zážitek sosnová již nenabízí a dali jako náhradu okruh showcars Mnichovo Hradiště.Poukaz jsme tento víkend využili a naprostá hrůza.Okruh ,jestli se tomu tak dá nazvat , měli olemovaný kužely,které tvořili úzkou cestu , aby náhodou nedošlo k tomu, že člověk , který má zážitek zaplacený , nemohl náhodou přidat plyn.Zážitek na okruhu jsem vybírala proto ,aby si přítel mohl vyzkoušet jízdu rychlejší než 130 po dálnici , ale výsledkem byla max. rychlost 120 , protože na té jejich trati to prostě nebylo , kde rozvášnit.Nejhorší byl spolujezdec v autě subaru,který sotva po rozjezdu nutil brzdit a to i na rovince,takový člověk, který se bojí rychlejší jízdy , nemá při plnění takového zážitku co dělat.Byla jsem zklamaná již ze změny zážitku,protože v Sosnové 2x2 kola,driftovací kolo jako spolujezdec,projížďka v sidekáře a ještě soutěžní trenažer versus 3x3 kola jen na okruhu mi nepřijde adekvátní,ale myslela jsem si že i tak to dnad bude dobré,ale po splnění zážitků jsem opravdu šokovaná,to snad může být jen parodie na jízdu snů.
Vlasta Marušáková
08.02.2017 00:00
 
Mega cool zážitková firma pod sluncem ;-) Nejlepší dárky pro všechny. Nejen adremalinové, netradiční ale i relaxační - no prostě bomba :-)
Radek Nosek
21.03.2017 00:00
 
Byl jsem na simulátoru volným pádem a nemám co vytknout!
Jarmila Polakova
12.04.2017 00:00
 
Dobrý den ,chci Vám strašně moc poděkovat za páteční pomoc při kupování poukazu. Úžasný přístup rychlé jednání a v sobotu jsem mohla v klidu na oslavu, ještě jednou moc děkuji jste báječná firma!!
Tereza Beranová
22.05.2017 00:00
 
Skvělý výběr zážitků! Manželovi jsem koupila k narozeninám jízdu Ford Mustang a on i já jsme byli maximálně nadšený.
Martin Šereš
25.06.2017 00:00
 
Žena mi koupila k narozeninám jízdu ve třech autech a musím uznat ,že to byla pecka hlavně Ferrari.
Magda
13.07.2017 00:00
 
Koupila jsem dárek svému příteli, byl to bujeejumping. Byl z toho naprosto odvařený a myslím, že po jeho zkušenosti s tímto dárkem mě tento zážitek asi taky čeká. :D A Adrop.cz měl super přístup a bezvadnou komunikaci.
Marcela
29.07.2017 00:00
 
Pritel absolvoval zavodni den v Brezine u Mnichova Hradiste. Libilo se, bohuzel jsem zakoupila i zaznam, ktery je nam k nicemu.. ze 3 kamer jedna nesla a jeden zaznam je natocen obracene (ano, otocime si ho, ale i tak) ze 3 zaplacenych zaznamu mame 1 a půl :D . .

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Vybrané nabídky posíláme
e-mailem pro vaši pohodu
Je to zdarma a dvakrát týdně dostanete TOP nabídky
Dostávat slevy z měst:
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.