Slevy Jako Kráva - Recenze a zkušenosti

Celkem: 18 recenzí
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
Světlana
02.12.2015 13:30
 
Dobrý den,tento slevový portál rozhodě nedoporučuji. Požadovala jsem výměnu zboží a vrácení peněz za další zboží. Ve 14ti denní lhůtě se mi nikdo neozval, následovaly emaily a téměř denní telefonáty, abych záležitost vyřešila. Neskutečná arogance ze strany prodávajícího, sliby o zítřejším zaslání atd. Paní mi neustále říkala, že není kompetentní k vyřízení mého požadavku. Při posledním hovoru předala tel.někomu dalšímu, když jsem se ptala, s kým mluvím, tak mi řekl, že to vědět nemusím a neukončený hovor zavěsil! Dejte si na ně pozor, pokud se nebudete neustále dožadovat svých nevyřízených objednávek, sami vám nic nevrátí.
Petr
05.01.2016 19:32
 
Rychlost a kvalita zboží
jaromír
06.01.2016 07:44
 
Jednoduche objednani,zaplaceni a rychle dodani
Pavla
06.01.2016 09:12
 
nákup až do domu jsou jiné barvy,než na obrázku doporučuji
Eva
07.01.2016 08:32
 
snadná dostupnost osobního odběru líbilo se mi zboží spokojenost dopodučuji
anička
07.01.2016 19:19
 
dostupnost brzké dodání kvalita bez problémů,kvalitní a příjemné jednání
Zděněk
11.01.2016 14:14
 
Největší šmejdi, které jsem kdy zažil. Full HD kamera do auta jsem koupil jako novou "údajně" chybí tam držák, český návod, o záručním listu ani nemluvím, kamera jede pouze v nabíječe, po vyjmutí kablu okamžitě vypne. Nereaguji na emaily a telefonicky se tam člověk nedovolá. Jdu to zkoušet dál... rozhlaste to všude kde můžete
Marcous
15.01.2016 22:47
 
rychlá dodávka obchod doporučuju
petrouš
25.01.2016 08:39
 
zboží jsem zaplatil na odběrném místě mohu jen doporučit
edvard
28.01.2016 08:50
 
Sortiment a ceny. Rychlé dodání zboží. Doporučuji
jarmila
22.03.2016 12:18
 
Objednala jsem si zboží a ihned zaplatila i poštovným, ale zboží nedorazilo, na e-maily, sms nikdo nereagoval, mobil byl buď vypnutý nebo ho nikdo nebral, takže jsem jen zaplatila a nic nedostala
Margita
16.06.2016 22:56
 
Opravdu největší šmejdi a podvodníci!!! Objednala jsem si v lednu 2016 zboží a zaplatila, ale zboží nedorazilo, na e-maily a telefony nereagují. Nic u nich nekupujte a především předem neplaťte.
marka
21.07.2016 21:13
 
rychlé dodání, dobré ceny, široký výběr
petra
12.10.2016 20:53
 
rychlost, kvalita
pavel1
17.10.2016 16:08
 
vsechno naprosto, v poradku
Monika
30.11.2016 19:45
 
Tento portál nedoporučuji,jsou to podvodníci.Zboží mi došlo,po rozbalení jsem zjistila,že je rozbité,poslala jsem zpět.V srpnu 2016 to bylo rok a stále se nic nezměnilo,telefony neberou,na e-maily nereagují.Zboží nemám a peníze také ne.Kdyby se jednalo o větší fin.částku,tak bych to určitě řešila soudně.
Pavlína Nedošetková
08.12.2016 00:33
 
Dobrý den, chtěla bych říct že stránky máte moc pěkné a přehledné, a plno zájezdů mohu jen říct že super.
Jezevcik
14.12.2016 16:40
 
http://nahlizenidokn.cuzk.cz/ZobrazObjekt.aspx?encrypted=neMeYTiYN8TACRbtbeWjjzS-CSPyoWYavhQFfoDPLckydcarl8oh1mi3P5lKctrWK01cffJKCQKbamB-GHHFhxX8yajrj_y2i-JsSPji1CuuojG5Rc94iXowCK67VkLY6_C9JlvOYsvb_I5MB6hhbrrfasWUS04ihKdjdwPiWr3uR9VqivvBeXDm7-FRKSK9Bi586d1oiYcnxy70LyYfh1PdJOkYXqhq3J8MWfQEGVj2afA65g48JISYprIhNlHZpArMwRuyvNbXcLdgZB_RlqH7iExJyqPIbgpq3_syoiM=

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Vybrané nabídky posíláme
e-mailem pro vaši pohodu
Je to zdarma a dvakrát týdně dostanete TOP nabídky
Dostávat slevy z měst:
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.