Slevozdroj - Recenze a zkušenosti

Celkem: 42 recenzí
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
Petr
22.12.2014 15:56
 
Kupoval jsem zde dárek k Vánocům, kdy garantovali doručení do Vánoc, pokud platba dojde do 18.12. Zboží jsem zaplatil kartou 12.12. a nic nedošlo. Proto jsem se je 22.12. snažil telefonicky konktaktovat, což nelze, protože TELEFONY JSOU VYPNUTÉ! Na e-maily mi pouze odpověděli, že zboží je vyprodané a můžou mi je dodat koncem ledna. DĚS A HRŮZA - NIKDY NIC NEKUPOVAT!!!
Marie
14.05.2015 12:56
 
Šílený!!!! Po dlouhé době dorazily objednané a zaplacené punčochy se zipem. Jedna byla o číslo větší, nestahují, štípou. Telefony neberou, chat nefunguje. Zase tlupa podvodníků. Proč nevyrazí obchodní inspekce??? NEKUPOVAT NIKDY NIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matějková Helena
04.06.2015 16:07
 
Zkušenosti nejhorší, asi nějací smejdi, nikam se nedovoláte a jen přijdete o peníze. Zboží na vyhození. Okrádají důchodce, což se mi bohužel dnes stalo. Dejte si pozor. Chtěla jsem zdravotní pomůcku, žádnou blbost. Nevím zda jdou najít, volala jsem ČT.
Eva
29.07.2015 16:45
 
Koupila jsem si pres ne od firmy FaMe trade hodinky, prisla mi jen atrapa bez strojku. Nedoporucuji
Martin
11.09.2015 13:33
 
Objednal jsem a do 3 dnu byl nakup doma. Navic maji vsechno s dopravou zadarmo, takze muzu jenom doporucit!!!
Jitka Tyčova
15.09.2015 08:16
 
Nikdy jsem si nic u slevozdroje neobjednala a přišla mi závazná objednávka, abych zaplatila peníze, dodací adresa nesmyslná........... Nevím, co je to za společnost, ale vypadá to, že z lidí lákají peníze!!! Pozor na ně!!!! Jejich jednání mě obtěžuje
Jiří Pawelka
21.01.2016 10:30
 
Osobní kontakt s pracovníky velmi dobrý.
Kristýna
28.01.2016 12:39
 
Moje zkušenosti? V listopadu jsem si objednala dva produkty, obratem mi přišel mail že do dvou týdnů mi zboží bude dodáno. Je konec ledna a kde nic tu nic. Po dvou týdnech jsem jim psala mail kdy zboží dojde, na to mi odpověděli že zboží není na skladu, že bude od určitého data a hned jak bude tak to pošlou. Do dvou týdnů mi došel další mail s tím že zboží už je na skladu a že už to posílají. Za další týden kdy mi došel mail že už to posílají jsem se jich ptala kdy tedy dojde zboží a oni mi opět řekli že zboží není na skladu, dost jsem se divila, když mi týden předtím tvrdili že to mají a pošlou to .. Takže nevěřit tomu, banda neschopných lhářů, co neumějí s lidma ani jednat, komunikace jak u blbecku.. Doporučuji neobjednat, dělají si za vás jen "dobrý den" a tahají z vás peníze..
Lenka
12.02.2016 08:13
 
Poslala jsem objednávku, zboží hned zaplatila a po přečtení zdejších reakcí jsem dostala docela strach, že jsem naletěla a že objednané věci nikdy neuvidím. Zboží však přišlo hned za tři dny od objednání a jsem s ním moc spokojená. Nemůžu si stěžovat.
Jiřina Moringlová
11.03.2016 13:52
 
Ztím zkušenost tak na trojku, objednala jsem si dvě věci, zplila, t dražší přišla brzy s dovětkem a omluvou, že tu jednu věc nemají a odešlou ji, až budou mít. Jedná se o ten náramek přežití, který sice dále inzerují k prodeji, ale mně ještě nedorazil. Ráda bych urgovala, ale nemohu najít, komu zavolat. Přitom narozeniny vnuka se blíží a tento dáreček si přál....
Zdeněk Heller
16.03.2016 20:40
 
Zkušenosti hororové!!! Daleko před Vánoci jsem si objednal za docela slušné peníze určité zboží. Rozpoutala se e-mailová korespondence snad z několika různých míst, protože bylo patrno, že levá ruka neví co dělá pravá!!! Zmatečné zprávy. V podstatě všechno mnou objednané zboží nebylo skladem a postupně jsme korespondenčně přecházeli z mé strany do kompromisů, které druhá strana absolutně nepochopila a nakonec mi k Vánocům k mému ohromnému zklamání stejně přišly ze všeho toho 3 stejné opasky. Uhradil jsem vše a tím skončil. Takže Vážení - já zde již nikdy!!!!!!!!!!!
Taťána Ševčíková
13.04.2016 22:35
 
Hrůza, už nikdy. Kupovala jsem bižuterii, kterou trapně objednají z Aliexpressu na vaše jméno. Portálu zaplatíte dvojnásobnou částku, než kdybyste si to objednali sami. 30 dní čekáte tak či tak. A ještě vám to přijde v čínském balíčku :-D Objednala jsem si 4 věci a chodí to po jedné :-D
Andrea M.
25.04.2016 11:56
 
Objednáno, zaplaceno 23.3.2016 dosud nic nedorazilo. přitom mi bylo 18.4. sděleno, že balík odešel poštou před 14 dny. Na další e-maily zatím žádná reakce ... Snad se zaplacených náramků někdy dočkám :-(
Lenka H.
02.05.2016 13:12
 
Už nikdy! Objednávku jsem zaplatila v den objednání 30.3.2016 a od té doby čekám, je 2.5.2016.Koncem dubna jsem posílala email na jejich ifolinku co se děje, odepsali mě, že o mé objednávce mě budou informovat expedičním emailem.Když tady čtu vaše příspěvky,tak mám hrůzu, že jsem přišla o peníze :(
Kateřina
02.05.2016 21:22
 
Souhlasím s ostatnímí jsou to podvodnící na zboží čekám už pět týdnů a nic .Nechápu ,že jim jestš někdo nezatnul tipec
Jana
05.05.2016 13:35
 
Taky už nikdy! Objednáno a zaplaceno 30.3.2016, doposud nic, na e-mail neodpovídají a telefon je stále obsazený. Jak tak čtu, tak se asi pěkně pakují na lidech, kteří zaplatili předem, zboží neobdrželi a asi už neobdrží. Bohužel, jsem asi jednou z nich :-(.
Jana
09.05.2016 22:45
 
No nevím co si myslet... Na zboží čekám už 4 týdny a stále nic... Kdyby alespoň poslaly sms nebo mail s nějakými informacemi o doručení... No budu doufat že zboží dorazí a nepříjdu jen o peníze... Každopádně né moc dobrá zkušenost. Už si nic neobjednám!!!
Alena
12.05.2016 08:17
 
I já mám pocit, že jsem tak akorát přišla o peníze. Žádné šaty, žádná odpověď (jen to, že jim platba na účet dorazila) a pak ticho.Nejde se dovolat ani spojit přes e-mail. Již nikdy více.
jarmila
13.05.2016 10:33
 
objednala sem před měsícem a zboží nikde jsou to podvodníci
jarmila
13.05.2016 10:33
 
objednala sem před měsícem a zboží nikde jsou to podvodníci
hana mikulková
18.05.2016 20:17
 
KATASTROFA TAKY JSEM NALETĚLA TĚMTO PODVODNÍKŮM ALE NEHODLÁM TO TAK NECHAT, NĚKDO JIM MUSÍ PŘISTŘÍHNOUT KŘÍDLA, JSOU TO PODVODNÍCI , LHÁŘI A ZLODĚJI! JDU JAKO NA PRVNÍ INSTITUCI NA POLICII! ALE BUDU POKRAČOVAT DÁL, TŘEBA AŽ NA SOUD! DOKLAD O ZAPLACENÍ MÁM TAK TO BUDE JEDNODUCHÉ! JE TO BUDE STÁT VÍCE! CHCE SE MI POUŽÍT SILNĚJŠÍCH VÝRAZŮ PRO TAKOVÉ ZMETKY ALE JSEM DÁMA, TAK SE MÍRNÍM!!!!! N ECHCE SE NĚKDO PŘIDAT?????
Lenka Kende
24.05.2016 16:45
 
Objednané zboží sice dorazilo, ale totální šmejd letěl rovnou do popelnice. Vyhozené peníze. Nedoporučuji!!!
Iveta
26.05.2016 21:20
 
Pokud jsou to opravdu podvodnici, blokujte si platebni karty, pri platbe ihned udavate cislo karty a identifikacni cislo. S timto udajem se da karta zneuzit! Ja tak platila a musela jsem blokovat. Diky za varovani !
Jaroslav Miháľ
31.05.2016 12:03
 
24.4.2016 tovar objednaný, zaplatený a nič. Na mail odpovedali, že tovar im prišiel 18.5. a aby som bol ešte trpezlivý a zase nič, pridám sa k žalobe ak ju niekto podáva...
Věra Opová
07.06.2016 09:36
 
Objednala jsem si oversized triko, které jsem zaplatila 11.4.2016. Zboží mi dosud do dneška 7.6.2016 nebylo doručeno a i když jsem objednávku zrušila, dosud mi nebyly vráceny peníze. Jen chodí emaily, ať počkám, že dodací doba je stále delší a delší díky zahraničnímu výrobci. Proto radím, ZE SLEVOZDROJE NIC NEKUPOVAT, nestojí to za ty nervy. Budu asi nucena obrátit se na obchodní inspekci nebo televizi.
Kristýna
08.06.2016 20:51
 
Objednala sem si dvoudílné plavky 6.5.2016 byla platba pak psala emiel na který byla odpověď zboží odesláno uběhly 4týdny a zboží dodnes není.Sem velice zklamaná a po přečtení několika vašich hodnocení to je opravdu na obchodní inspekci.
jarmila hlavonožcová
05.07.2016 22:13
 
jsou to kundy moravský
Katka Kolomazníková
08.07.2016 16:43
 
Tato společnost zkouší trpělivost důvěřivých lidí. Od dubna čekám na dodání zboží, které nikdy nedorazilo a již nikdy nedorazí. Neustálými průtahy se snaží dodávku oddálit. Po výzvě na vrácení uhrazené částky zkusili dále mou trpělivost, že lhůta pro vrácení částky je do 14 dnů. Pravděpodobně spoléhají na to, že nikdo žalobu kvůli pár stovkám nepodá, ale v mém případě se někdo krutě přepočítal.
Iva
27.07.2016 11:24
 
Nejhorší zkušenost - zboží příšerné kvality a vrácení peněz jsem se musela dovolávat několikrát a v komunikaci pouze sarkastické poznámky, ani jen omluva! Nikdy více, rozhodně nedoporučuju
Gabi
01.08.2016 16:44
 
Objednala jsem v červnu přes slevozdroj plavky a dorazily až v srpnu, bohužel však o číslo menší, zřejmě motivace pro hubnutí, takže díky moc, ale příště jdu raději do obchodu, slevozdroj určitě nedoporučuji!
Gabi
01.08.2016 16:44
 
Objednala jsem v červnu přes slevozdroj plavky a dorazily až v srpnu, bohužel však o číslo menší, zřejmě motivace pro hubnutí, takže díky moc, ale příště jdu raději do obchodu, slevozdroj určitě nedoporučuji!
Vladimíra Vorreiterová
10.08.2016 11:54
 
Nejhorší! objednávka se někde toulá už dva měsíce,přeposílají z Číny nekvalitní zboží,to si můžu objednat sama a vyjde mi to na polovic!!!!! Nedoporučuji,zkušenost strašná!!!!
Růžena
23.08.2016 08:53
 
Nejhorší zkušenost už nikdy víc.Zboží přišlo za 2 měsíce ,nesedělo tak jsem jej vrátila dle instrukcí,měsíc pryč a nemám peníze,zboží a dokonce žádné reakce na mail. Určitě nedoporučuji!!!Jsou mnohem spolehlivější portály.
Denisa
05.09.2016 13:51
 
Už nikdy víc !!!! před víc jak 2 měsíci jsem si koupila hůlky, po měsíci mi nic nepřišlo, tak jsme napsala co se děje. napsali mi, že už zboží bylo odeslané. Zašla jsme na poštu, ale zboží nikde, tak jsem tedy napsala, že ani na poště nic není, tak že se mi omlouvají a že až zboží přijde tak mi ho pošlou. zboži i po dalším měsíci nikde, když jsem po nich chtěla vrátit peníze, nikdo už neodepisoval!
Matthew
28.09.2016 01:00
 
Hovada uz vas byde resit policie ojebavate lidi!!!
Marie Mlčochová
14.10.2016 10:40
 
Strašné...Zboží zaplacené, pak chtějí další údaje...a nic. Telefon je jeden do Znojma, ale preventivně je asi vyvěšený. Takže Již NIKDY nákupy s nimi!
Eliška
03.01.2017 20:19
 
Taky jsem obednavala,horor a to poštovné je přehnané,nikdy více.
Pavla Miturová
26.05.2017 14:19
 
Zboží prý bylo odesláno od dodavatele dne 13. 4. 2017, dodnes nepřišlo ani po 4 emailech s reklamací na dodání, telefony permanentně vyvěšené. Po dnešním emailu mi automat hlásil, že uživatel má plnou schránku. Jestliže zboží nepřijde do 31. 5., obrátím se na ČOI a bude-li třeba i na policii.
Zdena
31.05.2017 09:55
 
Špatná zkušenost, zboží zaplaceno a nedodáno. Naopak mne vyzvali, abych zboží zaplatila znovu. Zkontrolovala jsem fakturační údaje a byly v pořádku. Napsala jsem mail a žádala o vysvětlení. Dosud žádné nepřišlo a myslím, že ani nepřijde. Jsou to podvodníci a tahají z lidí peníze. Ještě že jsem si objednala maličkosti a zaplacená částka nebyla tak vysoká.
Ria
01.06.2017 23:07
 
Nikdy a nikdy a nikdy. Varuji před Slevozdrojem. Naletěla jsem jim, po dobré zkušenosti s ostatními internetovými obchody. Zboží jsem zaplatila v únoru 2007 a stále mi nedodali jeden výrobek-nejdražší. Ostatní mi sice přišly, ale jsou to předražené šunty. Kdo chce trochu adrenalinu do života, nechť si něco objedná. Ria
Ria
01.06.2017 23:12
 
Pardon-objednáno v únoru 2017 a nedošlo do 1.6.2017. Ria
Petr Bárta.
05.06.2017 08:11
 
Hodnocení sice nemá nulu, ale v případě Slevozdroje by se jistě hodila!Zboží objednáno a zaplaceno 26.4., a dosud ani mail potvrzující objednávku, či přijetí platby!Poté, co jsem požádal svoji banku o vrácení platby zpětně na můj účet, se mi telefonicky ozvala jistá paní, a doslova mne oblbovala nesmyslnými argumenty.Např. že mi maily poslali, abych si zkontrolaval Spamy atd.Poté chtěla (pokud mám) moji druhou mail adresu, a že mi ty "odeslané" přepošlou.Samozřejmě, že mi dosud nic nepřišlo!Hrůza!!!

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Vybrané nabídky posíláme
e-mailem pro vaši pohodu
Je to zdarma a dvakrát týdně dostanete TOP nabídky
Dostávat slevy z měst:
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.