Recenze a zkušenosti - SlevovyProdej

Hodnocení portálu:
(celkem 10 recenzí)
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
Tomáš Vach
02.11.2016 18:05
 
Prodávají hrozné šmejdy nic si tam nekupujte a dodací doba je měsíc, asi to obědnávají rovnou v číně.
Lenka
08.12.2016 15:19
 
Ne obědnávejte u nich nic !!!! podvodníci . Obědnala jsem si u nich dva polštáře a dvě peřiny dlouho trvala dodací doba komunikace ani nemluvím došla mi jedna peřina a polštář a ani to nebylo co jsem chtěla . Zboží sem vrátila tvrdili mi že jsem si tu jednu sadu nechala je mi z nich špatně a teď už radši na reklamacích neberou telefony !!!!
Irena
21.12.2016 16:04
 
Nakupovala jsem jen jednou a to mi stačilo . Záruční list žádný návod v češtině taky nic .Na uvedené číslo reklamací mi nikdo nezvedá telefon prostě děs nedoporučuji ani omylem Irena
Jana
27.01.2017 15:12
 
Velmi špatná zkušenost, už nikdy tam neobjednám. Prodávají šmejdy a ani Vám nevrátí peníze - pošlou jiný šmejďácký výrobek. Peníze nevrací!!!!! A to bylo zboží vráceno ve lhůtě + formulář odstoupení od smlouvy. Děs.
Jana
27.01.2017 15:12
 
Velmi špatná zkušenost, už nikdy tam neobjednám. Prodávají šmejdy a ani Vám nevrátí peníze - pošlou jiný šmejďácký výrobek. Peníze nevrací!!!!! A to bylo zboží vráceno ve lhůtě + formulář odstoupení od smlouvy. Děs.
Rostislav
01.02.2017 10:25
 
Nejhorší slevový portál na trhu!!!!! Varuji!!!! Vrátil jsem zboží v zákonné době. Po měsíci čekání jsem týden telefonoval, pak mi to zvedli, řekli, že ihned dávají příkaz k převodu peněz. Kdyby byl problém, dala mi paní další telefon. Po týdnu čekání jsem tam zavolal, všechno se opakovalo. Opět vše okamžitě zařídím. Opět týden čekání a opět nic. Dnes už mi nikdo telefon nezvedá!!!!!! VARUJI!!!!!! Vyhněte se obloukem a všechny ostatní varujte!!!!!!
Ivan
06.02.2017 13:32
 
21.listopadu 2016 jsem si objednal zboží. Vzhledem k nedodání jsem objednávku zrušil. Do dnešního dne nemám ani zboží ani peníze zpět. Měla by se tím zajímat POLICIE ČR.
Jirka
27.02.2017 19:34
 
9.1.2017 jsem si objednal zpětné zrcátko s kamerou, přišlo v termínu, ale bez jakéhokoliv návodu v češtině jen cosi "čínského" úplně něco jiného než jsem objednával, baterie po nabití vydrží tak 5 minut, a když čtu výše uvedené komentáře, asi si ušetřím nervy s reklamací. Hodnocení? - 10 !!!
Toník
05.03.2017 10:17
 
Šmejdi!!! Kdybych věděl kde je najdu...
Milan
15.03.2017 23:15
 
NEDŮVĚRYHODNÝ A PODVODNÝ OBCHOD!!! 30.11.2016 jsem vrátil zboží (mixer NUTRIBULLET) kvůli jeho nevalné kvalitě. 27.12. poslali dobropis a od té doby je ticho. Poslal jsem nejméně 6 upomínek ale peníze nikde. Uvažuji o podání žaloby na tento otřesný obchod.

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Vybrané nabídky posíláme
e-mailem pro vaši pohodu
Je to zdarma a dvakrát týdně dostanete TOP nabídky
Dostávat slevy z měst:
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.