Slevový prodej - Recenze a zkušenosti

Celkem: 12 recenzí
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
Martin Bělovský
24.02.2016 10:49
 
Po reklamaci vadného zboží se mi ozvali, že je vada neodstranitelná a vrátí mi peníze. To se nestalo ani po týdnu, na zveřejněných kontaktech nikdo nebere telefon, nikdo nereaguje. Nedůvěryhodný obchod, který prodává šmejdy (to, že jsem si jeden z nich koupil i já, je moje blbost)
Veronika Odvárková
24.08.2016 18:17
 
Naprosto nejhorší obchod, který jsem kdy po internetu udělala. Objednala jsem si botník s tím, že ho do 15. 8. budu mít u sebe. Stále nepřicházelo žádné potvrzení o expedici zboží, tak jsem tam psala email. Odpověděli mi, že teprve kolem 17. 8. ho budou naskladňovat. Volala jsem do obchodu, že odjíždíme na dovolenou a že už jsem botník měla dávno obdržet, že se mi toto jednání nelíbí, protože na něj docela pospíchám. A že tedy ať ho aspoň odešlou tak, abych ho hned po víkendu 22. 8. měla. A v pondělí (kdy už jsem ho očekávala) mi přišla sms zpráva, že teda zboží odesílají a že ve středu můžu očekávat zprávu od České pošty. Evidentně nikoho nezajímá, že jsem chtěla už v pondělí botník obdržet a navíc, že jsem zaplatila dopravi přes PPL! Jednání slečny po telefonu bylo protivné, znuděné, arogantní!! Důrazně tento obchod nedoporučuji!!!
Jana
16.12.2016 11:20
 
Od tohoto obchodu ruce pryč!!!!! Nereagují na maily ani telefon. Objednala jsem kameru do auta a v podmínkách je, že odesílají do dvou dnů. Jelikož dorazilo jen potvrzení objednávky, která je ovšem vygenerovaná počítačem, tak jsem se snažila domluvit o odeslání po telefonu - bohužel ten je prapodivný automat. Napsala jsem tedy mail a nic prostě reakce žádná a jelikož se jedná o dárek, tak jsem objednala kameru u specializovaného obchodu a ten ještě týž den kameru odeslal. Tady u toho obchodu nemáte jistotu,že vám zboží dorazí a dle recenzí pochybuji i o kvalitě tohoto zboží. Takže doporučuji opravdu ověřený e-shop, kde budete mít i jistotu případné reklamace a její vyřízení.
Rostislav
01.02.2017 10:30
 
Nejhorší slevový portál na trhu!!!!! Varuji!!!! Vrátil jsem zboží v zákonné době. Po měsíci čekání jsem týden telefonoval, pak mi to zvedli, řekli, že ihned dávají příkaz k převodu peněz. Kdyby byl problém, dala mi paní další telefon. Po týdnu čekání jsem tam zavolal, všechno se opakovalo. Opět vše okamžitě zařídím. Opět týden čekání a opět nic. Dnes už mi nikdo telefon nezvedá!!!!!! VARUJI!!!!!! Vyhněte se obloukem a všechny ostatní varujte!!!!!!
Monika
09.02.2017 20:15
 
Nejhorší internetový obchod!! V prosinci jsem reklamovala Power banku a dodnes mi nedošly peníze na účet! Hrozná komunikace! Hrozný obchod! To jsem nikde nezažila!!
Šárka
16.02.2017 15:39
 
Vracela jsem zboží, ale peníze jsem bohužel zpět neobdržela. Jen samé výmluvy a omluvy za zpoždění. Dnes jsem je nahlásila na policii.
Roman
20.02.2017 20:44
 
Dnes jsme o5 psali mail o vrácení peněz za reklamované zboží - autokamera. Tak uvidíme. Pokud někdo zvažuje nebo podal tresní oznámení na ně dejte vědět na crasti@seznam.cz Hromadně to půjde líp.
Jaroslava
12.03.2017 23:23
 
nejhorší zkušenost vůbec, vrátila jsem vadné zboží během pár dnů a již víc jak měsíc čekám na peníze. Jeden velký podvod, zvažuji TO a samozřejmě do toho zapojím i televizi.. Nemůžeme se nechat takhle okrádat a že nás je spousta.
Věra
16.03.2017 18:59
 
Nejhorší obchod.Začátkem ledna jsem vracela nepoužité zboží.Když jsem to začala urgovat tak mi začátakem února napsali,že do týdne ty peníze budu mít a zatím se nic neděje a peníze nikde a ani už nereagujou.Zvažuji to podat české obchodní inspekci a následně policajtům.Všechny varuji je to podvodnej internetovej obchod.Takhle nás okrádat.
Petra
30.03.2017 19:47
 
Ten samy problem jako ostatni,reklamovala jsem a pisi jen emaily ze uz penize vraci zpet,po tydnu dohledame na uctarne,penize uz posilame atd.atd...Za par dni jim vyprsi 30denni lhuta reseni me reklamace,jakmile nevrati penize zpet,davam okamzite na COI.Nebojte se a take podejte navrh na COI,oni uz si s nimi poradi a penize vrati a jeste jim udelaji peknou cistku v uctech z podnikani.Mam takove zkusenosti,jiz jsem nekolikrat na ruzne pochybne eshopy zaslala COI a vzdy uspesne vyreseno.Nebojte se a reagujte,nenechte se okrast a prijit o to na co mate pravo.
Silvie
28.06.2017 14:56
 
Doručené zboží neodpovídalo objednanému, peníze mi nikdy nebyly vráceny. Ani po urgencích a slibech ze strany prodejce. Takže...velmi nespolehlivý web.
Karel
10.10.2017 11:02
 
Od tohoto obchodu ruce pryč....hrůza komunikace žádná a když už tak vás někam.přepojí a ozve se vám volané číslo nefunguju...Už reklamaci řeším přes měsíc a stále niic!!!!! Jsou to akorát šmejdi....nebrat nekupovat. Ppkud se to nevyřeší tak to dám na ČOI...

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Vybrané nabídky posíláme
e-mailem pro vaši pohodu
Je to zdarma a dvakrát týdně dostanete TOP nabídky
Dostávat slevy z měst:
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.