Recenze a zkušenosti - Slevisko

Hodnocení portálu:
(celkem 83 recenzí)
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
Honza
01.07.2015 16:34
 
Naprostá spokojenost zboží přišlo do 2 dnů.
Roman
14.07.2015 21:47
 
Jsme naprosto spokojen objednal jsem kameru a je super děkuji. Mohu jen doporučit
martina
30.07.2015 18:54
 
Rychlost Osobní vyzvednutí, mohu jen doporučit
mia
23.08.2015 22:18
 
přehlednost dobrá komunikace rychlé dodání doporučuji vyzkouše
Renata
28.08.2015 21:16
 
žádné zboží mi neposlali ani mi nevrátili peníze,nedoporučuji.
romanka
29.08.2015 11:27
 
Osobní odběr mohu doporučit
Marticka
31.08.2015 17:37
 
přehledný eshop celkem široká nabídka rychlé vyřízení
Marie
07.09.2015 21:35
 
Zboží dorazilo do 5 dnů jsem naprosto spokojená, a mohu jen doporučit pilník na nohy je opravdu super.
Emilie
18.09.2015 19:14
 
V pořádku jako pokaždé.
marie
23.09.2015 10:51
 
Jsem naprosto spokojená s e-shopem mohu jen doporučit děkuji
Trum
24.09.2015 08:38
 
Přehledný výběr zboží. Dobré ceny. Velký výběr zboží. Rychlé vyřízení objednávky a dodání.
pavel.1
24.09.2015 21:01
 
Množství zboží a spolehlivost Nevím o žádné Bezchybný
Pepa
12.10.2015 16:48
 
Nejsou schopni vyřešit reklamaci ani po více jak dvou měsících. Na emaily nereagují a když už se mi náhodou podaří dovolat, tak furt jen výmluvy a peníze nikde.
marka
12.10.2015 20:30
 
Velký výběr a dobré ceny
astv
16.10.2015 11:11
 
Rychlost dodání Ochota, spolehlivost, včasné dodání
Marka Stanková
19.10.2015 20:48
 
ceny, sortiment, komunikace, zákaznická linka
Emka
13.11.2015 20:23
 
Rychlost dodání, a moc milí pán na infolince, zadala jsem špatný var. symbol a pán mně pomohl co mám udělat spokojenost.
erika
18.11.2015 10:13
 
Mohu doporučit zboží přišlo v pořádku, jen jsem měla uložení balíček na poště a pošta mne nedala informaci. Mohu jen doporučit jen změnit kurýra.
mark
18.11.2015 22:35
 
všechno ok mohu doporučit, náplně jsou super
edvard
26.11.2015 21:46
 
objednal jsem si powerbank a jsem naprosto spokojenost děkuji, určitě zase nakoupím
iveta
27.11.2015 19:54
 
Objednala jsem si zboží a dorazilo do 3 dnů od objednávky mohu jen doporučit kvalita a rychlost za mně určitě za jedna.
Marta
08.12.2015 19:54
 
Zboží jsem zaplatila, a furt mně chodilo že zboží není zaplaceno, tak jsem kontaktovala zákaznickou linku, a nakonec jsme zjistila že jsem zadala špatní symbol, tak mne platbu dohledali a zboží jsem obdržela . Moc děkuji. Marta
Andrea
08.12.2015 23:09
 
S dodanim zbozi problem nebyl, platila jsem predem a zadny problem. Jen kvalita produktu me prekvapila a vyrobky celkove pusobily jako "z druhe ruky". Obaly byly potrhane, narusene a v podstate rozbalene, spinave, mozna pouzite. Pokud zvazujete koupit je jako darek, nedoporucuji.
malina
10.12.2015 23:57
 
Zboží dorazilo kamera na 100% ok. Děkuji
Ing. Marie Černá
11.12.2015 09:05
 
Přehledný eshop Dobré ceny Nakupuji zde pravidelně Dobré zkušenosti s obchodem Není problém zboží objednat a druhý den ho dostat.
Jitka
12.12.2015 11:14
 
Zboží dorazilo, ale mělo naprosto odlišné parametry. Reklamovala jsem to a zboží vrátila. Do 30 dnů na reklamaci neodpověděli, a to ani po mých mailových urgencích. Rozhodně nedoporučuji.
karal
13.12.2015 11:43
 
Zboží darazilo naprostá spokojenost
Kateřina Jílková
14.12.2015 19:31
 
Mám s tímto slevovým portálem velmi špatné zkušenosti. Objednala jsem už v červenci Power-bank ale přišla mi růžová barva (i když jsem v objednávce požadovala modrou nebo bílou, protože se jednalo o dárek pro muže). Poslala jsem to zpět po konzultaci se sleviskem, to semnou ještě slevisko komunikovalo. Slíbili mi, že zboží vymění. Teď je ale prosinec, a já nemám ani Power- bank ani peníze, slevisko neodepisuje, nereaguje na e-maily a mám pocit, že už se to nevyřeší. Varuji tímto všechny, kteří také plánují vrátit zboží, radši si ho nechte, máte alespoň něco. TÍMTO OPRAVU NEDOPORUČUJI.
Petr
15.12.2015 01:45
 
rychlost a kvalita doporučuji jen slevisko
evžen
15.12.2015 01:57
 
super obchod
Havlík
15.12.2015 02:07
 
Obchod doporučuji, vše proběhlo v pořádku.
Roman
16.12.2015 10:32
 
NEDOPORUCUJI! Zbozi prislo zcela jine a neodpovidajici vyobrazenemu na strankach. Obchod ignoroval moji zadost o barevnost produktu. Nyni, kdyz se snazim jiz vice jak tyden reklamovat, neberou telefony, ani nereaguji na emaily. NESERIOZNI, NEPROFESIONALNI!!!
zkub
16.12.2015 23:16
 
přehlednost, lehké placení dobrý výběr i ceny kvalita nákupu perfektní obchod
jana
17.12.2015 20:10
 
kvalitní zboží za dobrou cenu rychlé dodání slabiny zatím žádné skoro o polovinu levněji než v kamenném obchodč rychlé dodání
Mila
18.12.2015 20:01
 
bohužel již 14 dní čekám na zboží, na zákaznické lince mi před 3 dny říkali, že zboží druhý den odešlou, ale v objednávce je stále pouze jenom zaplaceno, na email nikdo nereaguje.........takže nedoporučuji
Anna
20.12.2015 09:45
 
Zboží jsem ani po dvou měsících neobdržela. Na telefonické, e-mailové, ani písemné urgence nereagují. NEDOPORUČUJI!!!
Evička
21.12.2015 11:22
 
Rychlé, seriozní jednání. Zboží prima.
evžen
21.12.2015 20:31
 
super rychlost
Ondra
22.12.2015 07:23
 
“Nakupuji pravidelně na internetu a často se setkávám s negativním jednáním. Zde jsem však byl mile překvapen profesionálním přístupem, vstřícností a ochotou. Vřele všem doporučuji na 200% :-)”
Michal
27.12.2015 10:13
 
Vyzvednutí na pobočce Rychlé dodání Dobré opakované zkušenosti.
Erny
28.12.2015 09:04
 
Pohodlí rychlost
Svobodová Ludmila
29.12.2015 18:13
 
Skandální obchod.Zboží poslali hned po zaplacení,ale jen maketu elektrospotřebiče,nefunkční. Raklamace nevyřizují,neodepisují a peníze neposlali.Také je chci nahlásit na ČOI a přidám se k trestnímu stíhání.Měli krásné vánoce, pokud jen pár lidí takto ošidili.To si nesmíme nechat líbit.Nedělají dobrou reklamu jiným slevovým portálům.Jsou to šmejdi.
pavka
29.12.2015 19:42
 
Zatím jsem spokojen.
Milan
30.12.2015 08:30
 
Přehledné hledání Dobrý
Milan Dvorský
03.01.2016 22:08
 
ortiment a ceny. Rychlé dodání zboží. Doporučuji
Honza
04.01.2016 21:40
 
spolehlivost doporučuji
Mark
05.01.2016 19:12
 
spolehlivost, rychlost Nevím Doporučuji.
evka8
06.01.2016 07:43
 
Určitě nic proti nemám, já mohu jen doporučit.
gangel
06.01.2016 09:11
 
spolehlivost doporučuji
marie stehlíková
07.01.2016 19:20
 
Pohodlí domova Žádné 100'/, O.K.
bookworm
12.01.2016 00:49
 
výběr, rychlost, ceny, vstřícnost -- menší přehlednost při vyhledávání
PM
12.01.2016 23:01
 
Z pohodlí domova
pepka
13.01.2016 07:37
 
Siroky vyber [vetsinou] cena sluzby
Martin Drábek
15.01.2016 22:48
 
Možnost osobního odběru na pobočce
Pavlína Rosáková
17.03.2016 08:40
 
Dobrý dne také já jsem si objednala na již zmiňovaném portálu"SLEVISKO"zboží.Které když jsem ho šla na prodejnu vyzvednout nedorazilo.telefonní linka kterou úvádějí je stále nedostupná.Objednávám již několik let na slevových portálech ale s takovýmto přístupem jsem se ještě nesetkala.Mé peníze v nedohlednu a nebyla to malá částka.Tímto všechny varuji a nedoporučuji.Podám na tuto firmu trestní oznámení.
MirMas
14.04.2016 13:20
 
Jsem velmi sklamán,zboží jsem uhradil 21.3,převod byl potvrzen,zboží doposud nebylo dodáno..Dodaný kod byl neplatný na což jsem Slevisko informoval.Odpověď ani zboží doposud nedošlo.Zaslal jsem několik urgencí,brouk je asi mrtvý,mám pocit,že si kladná hodnocení píší oni sami.Budu i nadále zasílat urgence,snad se probudí,v případě,že by někdo podával žalobu rád se přidám.
Dagmar
25.04.2016 20:50
 
Zboží jsem obdržela v pořádku. CHyba nebyla u nich,zboží se jim vrátilo jako nedoručené, takže se vše vyřešilo, ač po delší době. Svůj názor ze dne 17.4.2016 opravuji, a tím je DOPORUČUJI.
Marek Bartoš
26.04.2016 23:08
 
Vyzvednutí zboží osobně na prodejně
Mima
01.05.2016 11:58
 
Velmi zajímavé,veškeré negativní reakce náhle byly vymazány???????????????
MirMas
02.05.2016 13:11
 
Po mnoha a mnoha urgencích jsem dnes konečně obdržel uhrazené zboží.Doporučil jsem dodavateli zasílat zboží raději dobírkou, omezilo by se tím mnoho a mnoho reklamací a urgencí.
David Pavlík
10.05.2016 09:33
 
Dobrý den, píši Vám ve věci zakoupeného zboží přes portál slevisko popřípadě královna slev. Chtěl jsem celou záležitost řešit přes soud na základě sehnání více napálených zákazníků přes tento portál.Bohužel se mi ozvalo pouze 3 lidi a celková škoda nebyla vyšší než 5tis. Kč. I já měl problém s reklamací. Nikdo mi neodpovídal ani na mail ani na tel. Zboží jsem měl odeslané na reklamaci a nic se nedělo celé 3 měsíce. Náhodně jsem po 4 měsících zavolal na jejich uvedený telefon , kde to zvedla p. Stenglová tel: 725 433 335 slevisko.cz , která celou záležitost vyřešila ihned a to k mé spokojenosti. Na druhý den jsem měl finance na účtě. Pokuste se kontaktovat tuto paní a snad se Vám taky podaří Vaši záležitost vyřídit k Vaší spokojenosti. Přeji hezký den a pevné nervy.
Ivona Kristková
12.05.2016 14:21
 
Rychli dodani Urcitě bych doporučil bylo vse v pořadku a zaměstnanci byli ochotný
Markéta Literová
07.07.2016 14:33
 
V žádném případě nedoporučuji. Zboží nefunkční, komunikace špatná, když už náhodou někdo zvedne telefon, řekne pouze, že se ozvou. Nemám ani zboží ani peníze.
Marek Hrstka
21.07.2016 21:15
 
Jsem spokojen, našel jsem zde zboží, které je prakticky už k nenalezení a ještě za supr cenu. Dobrá cena Prodejna na dobrém místě Bezproblémová informovanost
Pavlína Hrstková
29.09.2016 15:40
 
Osobní odběr mohu doporučit zboží jsem si vyzvedla a zaplatila na místě, a k tomu jsem nakoupila ještě víc zboží než jsem chtěla. Kvalitní zboží mohu doporučit.
Zdenka
07.10.2016 12:50
 
NEDOPORUČUJI!!!! Vratila jsem 26.8.zboži s rekl.protokolem(powerbanka nesplňuje inzerované vlastnosti.) Do dnešního dne 7.10.žadná reakce(2x marný mail.2x volání s operátorkou bez konkrétní ,spíš vyhýbavé,odpovědi). Zatím zkouším dál... NEBO SI PŔEČTOU TOTO?
Petra Znojemská
12.10.2016 20:54
 
Povlečení naprostá kvalita, mohu jen doporučit
Radek 33
17.10.2016 16:09
 
rychlost a kvalita, zbozi je krasne mohu doporucit
Tomáš Honsa
20.10.2016 18:49
 
Dne 14.3.16 Jsem koupil drona.Vnouček s ním létal asi 10 minut,pak se porouchal jeden pohon.Od té doby je na reklamacích.Pořád nejsou schopni ho opravit ani vrátit peníze.Je to nejhorší obchod.
Tomáš Honsa
21.10.2016 18:31
 
Chtěl jsem vydat drona pro soudního znalce,když jsem jim to řek,tak mi ho nedali.Zase tam bude se stejnou závadou další měsíc a nebude opraven.Soudní znalec na ně podává žalobu.
Michal Rozprým
02.11.2016 16:33
 
nedoporučuji. Chci reklamovat u tohoto obchodu koupené zboží a vůbec nereagují - telefon nikdo nebere, na maily neodepisují, prostě nekomunikují....už nikdy více!!!!
Iveta
08.11.2016 08:56
 
Obdržela jsem jen polovinu objednaného zboží.Platba proběhla předem v plné výši.Nemám ani zboží ani peníze.Nekomunikují-neberou telefony,nereagují na maily.Podám trestní oznámení.NIKDY VÍCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcela Běloušková
09.11.2016 19:02
 
Jsem spokojená, našla jsem zde zboží, které je prakticky už k nenalezení a ještě za super cenu. Dobrá cena Prodejna na dobrém místě Bezproblémová informovanost”
Drahomíra
29.11.2016 08:12
 
Nevím o jaké zákaznické lince tady mluvíte pokud někdo máte jiný číslo než jaký je na stránkách tak je zde napište protože to oficiální je nonstop odpojeno. Na emaily nereagují. zboží jsem sice dostala po 14 dnech od zaplacení, ale k čemu je mě kamera bez instalačního cd které má být součástí balení opravdu nevím. Je to banda podvodníků a zlodějů jinak to prostě nevidím. Draha
Tomáš Honsa
02.12.2016 19:17
 
Kromě věčně porouchaného drona jsem tam koupil 2 sd karty 128G.Ty funavaly jenom do 2G,pak se obrázky neukládaly.Fotil jsem svatbu a přišel jsem o 3000kč.Ty budu vymáhat soudně,spolu s 2000kč za dron.
Martin H
08.12.2016 00:44
 
Objednal jsem si projector a mohu říct že super
Kamila
02.01.2017 16:34
 
Objednala jsem 4 povlečení. Došlo do týdne. Díky tomu jsem objednala další 2 povlečení. Zaplatila. Tím portál přestal komunikovat.Telefon nedostupný, na email neodpovídá.
Eva Doležílková
04.01.2017 14:40
 
Jednoznačně špatná, objednané prostěradla 3ks přišly v jiné barvě, a navíc ve dvou rozličných odstínech, od různých výrobců.
Žaneta Homolová
04.01.2017 23:13
 
Část zboží poslána zpět z důvodu záměny. Jelikož byla velká prodleva v odeslání zboží z E-shopu, rozhodla jsem se pro vrácení peněz. Musím říct, že mě opravdu mile překvapilo, jak se mnou rychle komunikovali. A co mě příjemně překvapilo ještě mnohem víc bylo, že peníze mi odeslali ještě v ten samý den, co se vše vykomunikovalo přes email. Za to smekám.
Honsa
13.01.2017 23:47
 
Skoro po roce mi vrátili peníze za dron,který byl pořád porouchaný a nedokázali ho opravit.Ušlý zisk,díky aušusovým kartám 128G mi nezaplatili.Řeší to ČOI a Černé ovce.
Matina
06.02.2017 18:22
 
rychlost, přehled, dobrá cena Všechno v pohodě a rychle...
Marcel
13.03.2017 16:29
 
špatná komunikace, výdejna i po telefonickém ověření zavřená bez informací na jak dlouho, nedoporučuji.
Mila
01.05.2017 15:33
 
Podvodníci to jsou, nereagují na email, telefon stále nedostupný , nebo ho neberou. Reklamovat jsem zboží v Lednu a dosud nemám ani zboží ani peníze. Rozhodně nedoporučuji!!!!

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Vybrané nabídky posíláme
e-mailem pro vaši pohodu
Je to zdarma a dvakrát týdně dostanete TOP nabídky
Dostávat slevy z měst:
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.