Poštovné zdarma - Recenze a zkušenosti

Celkem: 17 recenzí
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
Klára Stremlová
18.01.2017 00:00
 
Na Vánoce jsem objednala manželovi hodinky. Je na nich evidentně vidět, že je to čínský výrobek, ale jinak jsou dizajnově vydařené a mají pěkný kožený pásek. Za ty peníze, spokojenost.
Lenka
05.07.2017 00:00
 
Na poštovnézdrma jsem našla jediný vhodný obal na můj typ telefonu.Dorazil v pořádku a ještě k tomu byl fakt za kačku. Je to sice "čína", ale co čekat za tu cenu. U mě spokojenost.
JaR
07.07.2017 13:13
 
Nepoznám horší portál.Dodání trvá neskutečně dlouho a poštovné zaplatíte v ceně.Zboží je z Číny a zde je patřičně navýšená cena.Nedoporučuji.
Kamila
29.07.2017 20:55
 
Objednala jsem si 5 ks, ale překvapení, každý kousek dorazil samostatně, a dlouho, ale oni píší až do 40ti dnů, no. pak , obj..jsem si nůžky - jen 13 cm dlouhé, to zděšení, větší šunt jsem neviděla - Vietnamci u nás mají mnohem kvalitnější. Náramek taky nic moc, za 115 Kč, řetízek a hodinky super.
Plusy:
řetízek s přívěskem, hodinky, náramek napůl, kočičí hračka
Mínusy:
nůžky
Olga Pospíchalová
14.09.2017 19:39
 
S nákupy jsem spokojená. Mohu doporučit. Někdy je dodací doba delší, ale na to upozorňují. Když je dodání do dvou dnů, vždy přišlo.
Dagmar
23.09.2017 15:36
 
Zboží jsem si objednala v červenci, jelikož nebylo dosud dodáno, požadovala jsem na vrácení peněžní částky - dodnes nebyla vrácená. Asi zatím nejhorší portál, co jsem vyzkoušela
Ivana
28.09.2017 07:49
 
Objednala jsem si zboží dvakrát,poprvé dorazilo zboží až po reklamaci,po duhé je oět zboží reklamováno z důvodu nedodání objednávka ze začátku srpna a zatím zboží nedodané už si nic neobjednám
Plusy:
Zatím komunikují
Mínusy:
nespolehlivost
Petra G.
29.09.2017 00:00
 
Koupila jsem příteli k narozeninám mikinu. Jen se mi zdá, že je menší než je velikost L. Těžko říct, jestli ji pak budu muset vyměňovat, ale vzhledově je fakt super. Ten potisk je na ní nejlepší
Plusy:
super dizajn, cena, rychlost dodání
Mínusy:
možná menší, než má být
Petana
11.10.2017 20:00
 
Objednala jsem si samolepicí zrcadla na stěnu a to co mi přišlo je sranda, protože si ze mě asi udělali srandu. Na obrázku zrcadla ve tvaru srdce nad sedačkou, moc krásné, ovšem přišla mini zrcátka, sice stejný tvar, kvalita katastroficka a úplně malinkata. Reklamova jsem je, cekam na odpověď. Nechápu jak mohou nabízet zrcadla která jsou na fotce velká pěkná a prijde vám mini náhražka v pouhe obálce. Nikdy vice od nich nic nikdy neobjednam ani za nic!!!!!
Plusy:
Plus jen 1, že jsem na objednané zboží čekala jen pár dní.
Mínusy:
Zboží jedno velké minus, jedním slovem pofuk a dělají si z lidí srandu a pitomce!!!!!!
Laura K.
12.10.2017 00:00
 
Dnes mi dorazila retro peněženka, kterou jsem si objednala v červenci. No ta dodací lhůta je šílená, ale ta peněženka za to stála.
Marcela
14.10.2017 19:59
 
Zboží mělo dorazit od 20.9.2017 do 10.10.2017. Do dnešního dne nedorazilo - tj. 14.10.2017. Na jejich radu jsem zašla na poštu. Nic tam není. Chtějí číslo, pod kterým bylo zboží odesláno. Na můj e-mailo sdělení čísla, aby Česká pošta mohla dohledat nikdo zatím nereagoval.
Hana K.
03.11.2017 09:13
 
Nejhorší. Objednala jsem si plavky, u nich se původní cena pohybovala někde kolem 1000,- Kč, zlevnění bylo opravdu pronikavé. Přišly naprosto nenositelné plavky, z nichž všude čouhaly nítě a i při větší velikosti nebyly vpředu nijak tvarované, ramínka svou šíří odpovídala tkaničkám do bot. Rozdíl mezi foto na nabídce a skutečností byl hodně jiný. Mám zdokumentováno.
Plusy:
Jedině díky za výchovnou lekci, člověk se pořád učí, ale stejně občas nalétne. Vaší firmě už ale nikdy.
Libuše
06.11.2017 17:49
 
Zboží zaplacené v červenci nedorazilo,peníze též ne.
Plusy:
žádné
Mínusy:
jedna velká katastrofa
Rosťa
06.11.2017 20:32
 
Objednal sem si dvoje kraťasy,celo kostičkované a přišli naprosto jiné kraťasy ve špatné velikosti.Reklamoval sem je.A do dnešního dne nemám ani kraťasy a ani peníze.Když sem jim volal,abych zjistil kde mám peníze.Tak si slečna vzala číslo objednávky a že to ověří na skladě a pak zavolá.Nezavolala. Nemám nic.Nic nekupujte.Je to zlodějina.
Rostislav
10.11.2017 15:13
 
Ahoj všem. Taky sem se nechal napálit.A rád bych Vás všechny požádal aby sté se bránily proti podvodům. Pokud si objednáte zboží od postovnezdarma.cz tak jakmile zboží dorazí a není to zboží co sté si objednaly,tak to hned nafoťte.Při reklamaci,kdy zboží budete posílat zpět prodejci a to je důležité.Si uschovejte podací lístek!!! Pokud nebude prodejce reagovat.Okamžitě posílejte podnět na ČOI.Odkaz níže.Na ČOI pak pošlete kopii podacího lístku,fotky reklamovaného zboží,podrobný popis zboží(co sté si objednaly a v jakém stavu to došlo a chovaní prodejce),Pak přiložte výpis o platbě převodem. Na ČOI to pošlete na Plzeňský kraj. Moc děkuji a posílejte.Čím víc lidí se bude bránit tím lépe.Vůbec se nebojte,je to Vaše právo. https://www.coi.cz/podatelna/
Pavla
16.11.2017 12:05
 
11.10.2017 jsem zaplatila za dvě čepice, dvakrát jsem již reklamovala dodání, dnes mi přišla na e-mail zpráva, že zboží je expedováno - dodací lhůta je od 1.12.2017 do 15.1.2018 - to si fakt dělá někdo kozy!!!! Jsem zvědavá, jestli čepice do jara dorazí.
Plusy:
Nevidím zatím žádné, ještě jsem zboží neviděla.
Mínusy:
Šílená dodací lhůta, čepicu na zimu objednat asi rok předem.....hrůza
Radek
16.11.2017 14:01
 
NEDOPORUČUJI !!!! Zboží jsem v dobré víře zaplatil předem už před měsícem ve výši přes 1000 Kč a dosud nepřišla ani ponožka. Tuto společnost považuji jako za nespolehlivou. Požádám je o vrácení peněz a pokud neuspěji, což to tak asi bude tak předem sepisuji udání na ČOI a zvažuji podat trestní oznámení na Policii pro podvod. S něčím takovým jsem se za celou dobu e-shopů u různých společností nesetkal. HNUS, HNUS
Plusy:
NEEXISTUJÍ
Mínusy:
POVAŽUJI JE ZA PODVODNÍKY.

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Vybrané nabídky posíláme
e-mailem pro vaši pohodu
Je to zdarma a dvakrát týdně dostanete TOP nabídky
Dostávat slevy z měst:
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.