Poštovné zdarma - Recenze a zkušenosti

Celkem: 46 recenzí
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
Kateřina Komůrková
20.12.2016 00:00
 
Objednala jsem a zboží přišlo v termínu,Spokojenost 100% Budu u vás opět nakupovat.
Klára Stremlová
18.01.2017 00:00
 
Na Vánoce jsem objednala manželovi hodinky. Je na nich evidentně vidět, že je to čínský výrobek, ale jinak jsou dizajnově vydařené a mají pěkný kožený pásek. Za ty peníze, spokojenost.
Janina V.
21.02.2017 00:00
 
zakoupila jsem si zimni čepici s bambuli .Převod penez proběhl 23.1.2017 .Do dnešniho dne nemam ani čepici a ani penize .Pak se raduj že maš poštu zdarma
Helena Ř.
14.03.2017 00:00
 
Samolepka přišla ve špatném stavu. Rozhodně nespokojenost! Přes email jsem vám poslala fotku.
Helena
10.04.2017 00:00
 
Tento týden již druhá zásilka dorazila. Zboží je v pořádku a šaty perfektně sedí. Jste super, moc děkuji.
Lenka P.
27.04.2017 00:00
 
Moje zkušenost je dobrá. Stránky jsou sice hrozné a někam se proklikat chce velkou trpělivost, ale odpověděli mi okamžitě i tady ve zprávě. Zboží dorazilo v termínu a při vrácení mi dokonce sami nabídli, ať pošlu mailem podací lístek a dostala jsem proplacené i poštovné, které jsem zaplatila při vrácení zboží. To se mi nikde jinde nestalo.
Majka Koubová
11.05.2017 00:00
 
Děkuji, vše došlo v pořádku a dost rychle. Šaty jsou úžasné!!!! Majka
Martina V.
15.06.2017 00:00
 
Chtěla bych poděkovat za velmi rychle a kvalitně vyřízenou reklamaci.Opravdu mě překvapil přístup :-) Určitě ještě někdy objednám. :-)
Lenka
05.07.2017 00:00
 
Na poštovnézdrma jsem našla jediný vhodný obal na můj typ telefonu.Dorazil v pořádku a ještě k tomu byl fakt za kačku. Je to sice "čína", ale co čekat za tu cenu. U mě spokojenost.
JaR
07.07.2017 13:13
 
Nepoznám horší portál.Dodání trvá neskutečně dlouho a poštovné zaplatíte v ceně.Zboží je z Číny a zde je patřičně navýšená cena.Nedoporučuji.
Kamila
29.07.2017 20:55
 
Objednala jsem si 5 ks, ale překvapení, každý kousek dorazil samostatně, a dlouho, ale oni píší až do 40ti dnů, no. pak , obj..jsem si nůžky - jen 13 cm dlouhé, to zděšení, větší šunt jsem neviděla - Vietnamci u nás mají mnohem kvalitnější. Náramek taky nic moc, za 115 Kč, řetízek a hodinky super.
Plusy:
řetízek s přívěskem, hodinky, náramek napůl, kočičí hračka
Mínusy:
nůžky
Marcela
22.08.2017 00:00
 
Dnes mi přišly moje botičky (botasky) výměna velikost , a k tomu dárek krásné ponožky :-)moc děkuji ,jsem moc spokojená s vašim zbožím a přístupem :-)
Olga Pospíchalová
14.09.2017 19:39
 
S nákupy jsem spokojená. Mohu doporučit. Někdy je dodací doba delší, ale na to upozorňují. Když je dodání do dvou dnů, vždy přišlo.
Dagmar
23.09.2017 15:36
 
Zboží jsem si objednala v červenci, jelikož nebylo dosud dodáno, požadovala jsem na vrácení peněžní částky - dodnes nebyla vrácená. Asi zatím nejhorší portál, co jsem vyzkoušela
Ivana
28.09.2017 07:49
 
Objednala jsem si zboží dvakrát,poprvé dorazilo zboží až po reklamaci,po duhé je oět zboží reklamováno z důvodu nedodání objednávka ze začátku srpna a zatím zboží nedodané už si nic neobjednám
Plusy:
Zatím komunikují
Mínusy:
nespolehlivost
Petra G.
29.09.2017 00:00
 
Koupila jsem příteli k narozeninám mikinu. Jen se mi zdá, že je menší než je velikost L. Těžko říct, jestli ji pak budu muset vyměňovat, ale vzhledově je fakt super. Ten potisk je na ní nejlepší
Plusy:
super dizajn, cena, rychlost dodání
Mínusy:
možná menší, než má být
Petana
11.10.2017 20:00
 
Objednala jsem si samolepicí zrcadla na stěnu a to co mi přišlo je sranda, protože si ze mě asi udělali srandu. Na obrázku zrcadla ve tvaru srdce nad sedačkou, moc krásné, ovšem přišla mini zrcátka, sice stejný tvar, kvalita katastroficka a úplně malinkata. Reklamova jsem je, cekam na odpověď. Nechápu jak mohou nabízet zrcadla která jsou na fotce velká pěkná a prijde vám mini náhražka v pouhe obálce. Nikdy vice od nich nic nikdy neobjednam ani za nic!!!!!
Plusy:
Plus jen 1, že jsem na objednané zboží čekala jen pár dní.
Mínusy:
Zboží jedno velké minus, jedním slovem pofuk a dělají si z lidí srandu a pitomce!!!!!!
Laura K.
12.10.2017 00:00
 
Dnes mi dorazila retro peněženka, kterou jsem si objednala v červenci. No ta dodací lhůta je šílená, ale ta peněženka za to stála.
Marcela
14.10.2017 19:59
 
Zboží mělo dorazit od 20.9.2017 do 10.10.2017. Do dnešního dne nedorazilo - tj. 14.10.2017. Na jejich radu jsem zašla na poštu. Nic tam není. Chtějí číslo, pod kterým bylo zboží odesláno. Na můj e-mailo sdělení čísla, aby Česká pošta mohla dohledat nikdo zatím nereagoval.
Hana K.
03.11.2017 09:13
 
Nejhorší. Objednala jsem si plavky, u nich se původní cena pohybovala někde kolem 1000,- Kč, zlevnění bylo opravdu pronikavé. Přišly naprosto nenositelné plavky, z nichž všude čouhaly nítě a i při větší velikosti nebyly vpředu nijak tvarované, ramínka svou šíří odpovídala tkaničkám do bot. Rozdíl mezi foto na nabídce a skutečností byl hodně jiný. Mám zdokumentováno.
Plusy:
Jedině díky za výchovnou lekci, člověk se pořád učí, ale stejně občas nalétne. Vaší firmě už ale nikdy.
Libuše
06.11.2017 17:49
 
Zboží zaplacené v červenci nedorazilo,peníze též ne.
Plusy:
žádné
Mínusy:
jedna velká katastrofa
Rosťa
06.11.2017 20:32
 
Objednal sem si dvoje kraťasy,celo kostičkované a přišli naprosto jiné kraťasy ve špatné velikosti.Reklamoval sem je.A do dnešního dne nemám ani kraťasy a ani peníze.Když sem jim volal,abych zjistil kde mám peníze.Tak si slečna vzala číslo objednávky a že to ověří na skladě a pak zavolá.Nezavolala. Nemám nic.Nic nekupujte.Je to zlodějina.
Rostislav
10.11.2017 15:13
 
Ahoj všem. Taky sem se nechal napálit.A rád bych Vás všechny požádal aby sté se bránily proti podvodům. Pokud si objednáte zboží od postovnezdarma.cz tak jakmile zboží dorazí a není to zboží co sté si objednaly,tak to hned nafoťte.Při reklamaci,kdy zboží budete posílat zpět prodejci a to je důležité.Si uschovejte podací lístek!!! Pokud nebude prodejce reagovat.Okamžitě posílejte podnět na ČOI.Odkaz níže.Na ČOI pak pošlete kopii podacího lístku,fotky reklamovaného zboží,podrobný popis zboží(co sté si objednaly a v jakém stavu to došlo a chovaní prodejce),Pak přiložte výpis o platbě převodem. Na ČOI to pošlete na Plzeňský kraj. Moc děkuji a posílejte.Čím víc lidí se bude bránit tím lépe.Vůbec se nebojte,je to Vaše právo. https://www.coi.cz/podatelna/
Pavla
16.11.2017 12:05
 
11.10.2017 jsem zaplatila za dvě čepice, dvakrát jsem již reklamovala dodání, dnes mi přišla na e-mail zpráva, že zboží je expedováno - dodací lhůta je od 1.12.2017 do 15.1.2018 - to si fakt dělá někdo kozy!!!! Jsem zvědavá, jestli čepice do jara dorazí.
Plusy:
Nevidím zatím žádné, ještě jsem zboží neviděla.
Mínusy:
Šílená dodací lhůta, čepicu na zimu objednat asi rok předem.....hrůza
Radek
16.11.2017 14:01
 
NEDOPORUČUJI !!!! Zboží jsem v dobré víře zaplatil předem už před měsícem ve výši přes 1000 Kč a dosud nepřišla ani ponožka. Tuto společnost považuji jako za nespolehlivou. Požádám je o vrácení peněz a pokud neuspěji, což to tak asi bude tak předem sepisuji udání na ČOI a zvažuji podat trestní oznámení na Policii pro podvod. S něčím takovým jsem se za celou dobu e-shopů u různých společností nesetkal. HNUS, HNUS
Plusy:
NEEXISTUJÍ
Mínusy:
POVAŽUJI JE ZA PODVODNÍKY.
Jan
18.11.2017 20:52
 
Je zřejmé, že tento portál ovládají hloupí puberťáci, kteří nevědí, že e-shop je o rychlosti a ne o měsíce čekání na objednané zboží. Spousta jiných e-shopů nabízejí zboží stejné čínské kvality ale do 3 dnů je u Vás doma. Jsou to ŠMEJDI !!!!
Plusy:
- - - - - - - - MÍNUS, MÍNUS, MÍNUS A NIC JINÉHO NEŽ MÍNUS
Mínusy:
Jen doufám, že tito šulínkové nás dlouho nebudou ojebávat. PARCHANTI
EVA
28.12.2017 11:20
 
Nejhorší zkušenost - podám podnět na ČOI. Zboží jsem objednala 3.12.2017 a uhradila platbu. Do dnešní doby ( 28.12.2017 ) zboží nedorazilo, přestože jsem objednávku urgovala, tak se ani nikdo nepokusil o kontakt.
Plusy:
PLUSY opravdu NE!!!
Mínusy:
Již nikdy zde neobjednám, a varuji ostatní před objednáním. Je to OSTUDA.
Blanka Plechatá
28.12.2017 17:17
 
Dne 14.12. t.r. jsem zaplatila zboží a dnes 28.12. t.r.ještě nemám zboží. S tímto portálem jsem skončila, pokud svoje zboží nedostanu do týdne, budu kontaktovat ČOI. Již si nic odtud neobjednám!!!
Mínusy:
100 minusů
OLGA
02.01.2018 17:56
 
katastrofa, jsou to podvodníci, nic jiného - vyinkasují peníze a zboží se dočkáte za několik měsíců a někdy vůbec! Odstoupit od smouvy nelze? ! Co to je za jednání !! - kvalita zboží žalostná! - zboží pokud dorazí chodí po jednotlivých balíčcích..
Plusy:
žádné plusy, snad jen dobrá zkušenost nechtít ušetřit blbé poštovné, protože přijdete následně o daleko více penez !!
Mínusy:
- vše, podám podmět na prošetření České obchodní inspekci
kholova michaela
12.01.2018 21:45
 
objednala jsem si pred vanoci.zatim prisel 1 VĚTNAMSKÝ ŠUNT.U VIETNAMCŮ LEPŠÍ.Zkušenosti na zvracení
Mínusy:
- - - - -
....
13.01.2018 03:39
 
Zboží jsem objednala a zaplatila někdy na konci října a zboží mi doposud nebylo doručeno ! Nehledě na to, že až po objednání a zaplacení jsem přišla na to, že všechny věci objednané z této internetové stránky jsou objednávány přes aliexpres !!! Funguje to tedy tak, že vy si objednáte zboží, za které zaplatíte 300kč a postovnezdarma.cz jako zprostředkovatel objedná tohle zboží na aliexpressu minimálně 3krat levněji. Pouze vyplní vaše jméno a adresu a zboží vám přijde v černém pytli a čínskými znaky :)) je to pouze zprostředkovatel a vydělává na lidech, kteří ani neví, že nějaký aliexpress je, nebo jak přes něj objednávat !!!
Ivana Simůnková
17.01.2018 22:44
 
Od konce listopadu čekám na vánoční dárek pro vnučku,ještě nic nedorazilo snad dorazí do února má totiž narozeniny,tak budu doufat,ale moc už tomu nevěřím.Přišla jsem o 500,.Kč asi taky půjdu na čojku.Hlavně klid a ať jsme zdraví.
Plusy:
HRUZA
Mínusy:
HRUZA
Bohumil Holcman
10.02.2018 17:07
 
Objednal jsem si bundu XXXL, přišla tak L, velice malá. Reklamoval jsem a žádal o vrácení peněz. Už týden si mou reklamaci přehazuje podpora zákazníků s péčí o zákazníka! Výsledek nulový,dnes mi napsali že na objednávce není položka na vyreklamování. Bundu chci vrátit, třikrát jsem žádal o adresu kam ji mám poslat, žádná odezva. Bunda stála 540,-Kč, tu samou nabízí Wish za 180,-
Mínusy:
Absolutní neochota vyřídit reklamaci, budou dělat vše možné, aby nemuseli vracet peníze. Jednou jsem reklamoval zboží na Wish, druhý den potvrzení a vyřízení reklamace, třetí den peníze vráceny na účet. Ani nechtěli reklamované zboží vrátit, mohlk jsem si ho ponechat
Václav
11.02.2018 15:16
 
Objednané zboží s 5.12.2017 kryt na telefon +ochrane sklo do dnes nevlastním můj názor zloději peněz ve svém okolí poštovné zdarma zcela jistě nikdy nikomu nedoporucim.
Plusy:
Žádné
Mínusy:
Zloději
Tomáš Barták
15.02.2018 16:53
 
Objednal jsem si zboží v říjnu 2017, zalatil předem a dodnes nepřišlo nic. Vzhledem k zaplacené částce 155,-Kč škoda není veliká. Pouze chci varovat ostatní. Takto se obchody nedělají. Barták
Jana Vídeňská
14.03.2018 11:07
 
Objednala jsem si zboží, dne 6.2.2018 mi přišel e-meil potvrzující přijetí platby. Dnes 13.3.2018 přišel e-mail o odeslání zboží s datem dodání 23.3. - 22.4.2018! Takže již nikdy více!!
Dostalova nada
15.03.2018 10:02
 
Obednala jsem si zimni bundu, hned zaplatila, nemam ani penize ani bundu je to uz skoro 2 mesice. Nikdo mi neodpovida psala jsem tam uz tak šestkrat a nic. Tel. Cislo je pouze automat. Nikdo se mi dodnes nevyjadril uz nikdy si u nich nic neobednam a penize budu chtit vratit.
Jojsemgroot
15.03.2018 10:29
 
Bělící sada na zuby (na stránkách není uvedeno složení pasty, složka A i B jsou stejné, obyč. pasta) Náhradní hlavice el. kartačku (sice kompatibilní s oralB, ale velmi špatná kvalita) diagnostika (nedorazila do 44dnů)
Plusy:
Potvrzení, že nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci.
Mínusy:
Zlodějna
Hana
16.03.2018 23:15
 
Zboží objednané a zaplacené na začátku února s potvrzeným termínem dodání do 10.3.18 stále nedorazilo. Poslala jsem reklamaci s žádostí o vrácení peněz, tak uvidím, jak se k tomu obchod postaví. OBCHOD NEDOPORUČUJI!
Lukáš
12.04.2018 23:01
 
Hrůza, čekal jsem 30 dnů na něco co má hodnotu 5 Kč, katastrofální kvalita prostě hnus!!! náramek se roztrhl při zapínání, absolutní nekvalita, ještě ke všemu byl malý, dělaný tak na ruku 10-letého dítěte!!! tady od těch šmejdů už si neobjednám nikdy nic!!!
Pavla
01.05.2018 23:59
 
Zboží zaplaceno, dva měsíce na něj čekám. Nic si zde neobjednávejte!!!
Plusy:
žádný
Mínusy:
podvodné jednání.
Lenka S.
11.05.2018 04:54
 
Objednala jsem si zimni bundu, tvrdili, že je skladem. Zaplatila, a nemam ani penize ani bundu je to sakra dlouho a po přečtení vašich zkušeností, zjišťuji, že se mohu zařadit do řady čekatelů a nespokojených zákazníků.. Má cenu ztrácet čas o 1200.-Kč ?? Hlásil to někdo už na POLICII??
Plusy:
VŠEM PODVODNÍKŮM PŘEJI TO NEJHORŠÍ A ZTRÁTU TAKOVOU, KTEROU PENĚZI ZAPLATIT NEBUDOU MOCI - ZKRÁTKA NEŠTĚSTÍ + NEVYLÉČITELNÉ NEMOCI !!!(...to je jediné plus)
Mínusy:
MÍNUSY?? ROZTRHAT NA KUSY....HOVADA NELIDSKÁ
KAREL
14.05.2018 20:05
 
Zatím hodně rozpačité - slušně řečeno ! POZOR !!! Pokud nemusíte, raději si na "Poštovné zdarma" nic neobjednávejte. Jeví se to jako chaos ...
Plusy:
Neznám žádné !
Mínusy:
1) Neskutečně dlouhá doba - zásilka z Číny (Hong Kong) 2) Poslali zřejmě jiný druh zboží (fazole Vigna) 3) Reklamace - tak zatím neustále dokola zasílají jakési oznámení "neplatný tiket". Komunikace jako s debílkem, nevím co "řeší". Zaslal jsem jim podklady pro reklamaci (chtěli nafotit zboží) na jejich uvedený e-mail. Uvidíme. Ale na "Poštovné zdarma" už si osobně nikdy nic neobjednám - na pakárny nemám čas !
Dita
14.05.2018 20:40
 
strašně dlouhé dodací lhůty, zboží nedorazilo, reklamace se vůbec neřeší, obědnají to znovu a zase jako novou objednávku po půl roce zase nic, už bych od nich nic neobjednávala, kecy, že mám zpovídat poštu a schánět po všech čertech proč zboží nepřišlo mi přijde dost drzé
Plusy:
žádné
Mínusy:
dlouhé dodací lhůty, nejisté, komunikace příšerná
Alina
17.05.2018 16:48
 
Nakupoval jsem tam ai pul roku a byla to hruza. Dodaci lhuty nedodrzene, ceny vysoke. Kamoska mi pak rekla o Aliexpress a zjistila jsem ze vsechno zbozi je tam proste dovezene z ciny a jsou to jen podvodnici a prekupnici. Jsem o tom nasla i clanek, kde je to hezky srovnane. https://www.ceskyali.cz/clanky-aliexpress/aliexpress-vs-slevove-portaly/
Plusy:
zadne
Mínusy:
Dodaci lhuty drahe zbozi podvodne jednani nevyrizene reklamace
Míša
21.05.2018 12:17
 
Hrůza hrůz. Než si něco objednám, dávám si velký pozor, ale nevím, co mě to napadlo objednat si přes tento e-shop. Zboží sice dorazilo, ale je to něco příšerného, samá umělotina a náhražka. Když jsem dle instrukcí na stránkách několikrát reklamovala, nikdo mi neodpověděl. Na telefony se nedá dovolat.Jak se Vám podařilo, že s Vámi někdo komunikoval? Bohužel až po této zkušenosti jsem se začala více zajímat o majitele obchodu a z dostupných informací, které lze najít na internetu, jsem pochopila, že o e-shop a obchod tady asi vůbec nejde. Teď přemýšlím, jak dostat peníze zpět.
Plusy:
źádné
Mínusy:
je to urážka poctivých lidí

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Vybrané nabídky posíláme
e-mailem pro vaši pohodu
Je to zdarma a dvakrát týdně dostanete TOP nabídky
Dostávat slevy z měst:
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.