NewGo.cz - Recenze a zkušenosti

Celkem: 23 recenzí
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
Radek
22.07.2015 10:48
 
Zakoupili jsme 4 denní wellness pobyt v Rožnově pod Radhoštěm, hotel Energetic ****. Všechno v naprostém pořádku, portál určitě můžu doporučit.
Lucie Kučerová
13.07.2016 08:41
 
Bezproblémová komunikace, před nákupem mi ochotně ověřili volný termín na hotelu. Hodnotím dobrý a profesionální přístup.
jirka
13.08.2016 22:01
 
Zboží zaplaceno kartou. Nedodání ani po několika upozorněních.2měsíce slibů. Je to bouda.
Honza
15.08.2016 15:47
 
Byl dodán po zaplacení kartou mobil, který jsem pro jeho chybnou funkčnost reklamoval a zaslal zpět. Uběhly již 2 měsíce a mobil stále nemám
Ing. Vladimír Urbánek
24.08.2016 00:25
 
Na slevovém portále jsem si zakoupil voucher, který jsem následně uplatnil u prodejce. Dodání proběhlo bez problému v inzerované lhůtě. Vážení, pokud Vám zboží nedošlo, asi jste neuplatnili správně voucher, tak nedávejte recenze. Jak můžete dávat recenzi slevovému portálu za to, že reklamujete zboží u nějakého prodejce, kterým není slevový portál? Bože, co jsme to za národ škoditelů a negativních recenzentů. Řešte reklamaci a správně uplatněte slevu a nedávejte negativní recenze někomu, kdo pouze zveřejňuje něčí nabídku a nemá se zbožím nic společného. Já jsem neměl s dodáním sebemenší problém. Takové recenze bych mazal, protože to nejsou recenze na slevový portál!
Jana
29.09.2016 13:14
 
Dobrý den pane inženýre Urbánku, tuďte rád, že jste neměl žádný problém. Já jsem si v lednu objednala mobil a teprve v červenci jsem dostala zpět své peníze, ale nebudu vám psát po kolika telefonátech, emailech, slibech apod. Jsem ráda, že je to za mnou a již nikdy více. Mějte se!Jana Ulicová
ToM
09.11.2016 12:36
 
Vážení, Zboží zaplacené kartou. Nedodání ani po několika upozorněních. portál NEW GO nereaguje - ani na tel. zavolání, a ani na mejlovou korespondenci. NEW GO vyzval dodavatele zboží, aby se vyjádřil k nedodání zboží v lhůtě 14 dní ?!? žádná reakce, odpověď. a už běží 5. týden od zaplacení. NEdoporučuji !! ToM
Ivona Trojková
09.11.2016 14:24
 
Jako provozovatelka penzionu jsem reagovala na jejich nabídku zařadit náš penzion na jejich stránku. Prodala jsme 26 voucherů a po vyúčtování (které jsem urgovala více než měsíc), mi dodnes, opět je to více než měsíc, nepřišly za tyto prodané vouchery peníze (téměř 50 tis. korun). Telefon nikdo nebere a jediná odpověď je buď, že na tom pracují a nebo jsou na jednání.... Pozor na tuto firmu - zřejmě se jedná o podvodníky!!!!!!!
Ondřej Zuzaňák
21.12.2016 09:41
 
V červenci jsem si objednal GPS a jsou vánoce a nevidím ani GPS ani peníze na uvedeném tel. čísle se raději ani nehlásí. Vypadá to na pěkný podvod!!!!!!!!!!!!!
Vláďa
16.01.2017 14:39
 
V červnu 2016 jsem objednal navigaci. Původní platnost voucheru byla do 30.9.2016, druhá do 31.12.2016, nyní nová do 28.2.2017. Dodnes nemám navigaci ani peníze, přitom nabídky navigací a další produkty, VESELE, přicházejí dál!!!! Je to, HNUS, podvod!!!!!! Lidé buďte opatrní a nenechte se okrást!!!!!
Mirek
21.01.2017 12:52
 
Dne 28.12.2016 jsem objednal navigaci.Slíbený termín na voucher vypršel.VELKŸ POZOR !!! To už je na hromadnou žalobu, je nás už moc. Také jsem naletěl.Urgence bez odezvy. 21.1.2017
Miloslav Boháč
30.01.2017 13:10
 
Dobrý den, před vánoci jsem si objednal GPS navigaci, po příchozím emailu o rekapitulaci zakázky už šestý týden čekám a nic. Portál a ni prodejce nereagují, telefony nezvedají. Dodavatel jej dokonce nemá uvedený a je odněkud z Anglie. To Vám ale samozřejmě před koupí nesdělí! Lidé pozor!!! jdu vymýšlet cestu, jak tuto společnost napadnout!! Debila z lidí dělat nebudou!!!
Martin
31.01.2017 19:43
 
Navigace objednána 27.11.2016 ,voucher uplatněn dle podmínek ,dnes 31.1:2017 a stale nic !!! POZOR PODVODNICI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. prodejce ( sales 4 portal ltd )
Jana
19.02.2017 00:23
 
V říjnu 2016 jsem si objednala navigaci, v listopadu přihlásila voucher, dodneška po několika urgencích nemám ani navigaci ani peníze. S takovým jednáním jsem se ještě nesetkala!!!
Vladimír
06.03.2017 09:12
 
Nerozumím tomu jak nějací podvodníci mohou několik let s pomocí různých portálů jako třeba "Sleva jak Brno" bez postihu viditelně okrádat zákazníky a kolikpak asi dostal pan Urbánek za svůj tak krásný příspěvek od těch podvodníků.
Roubíček
13.03.2017 19:41
 
POZOR na ně !! Telefon neberou a na písemný dotaz vůbec nereagovali - a to jsem ani nic nekoupil ani jsem vlastně nemohl - naštěstí.Dotaz se týkal placení a dopravy. Zřejmě systém vyber, zaplať a...... dost!!
RÍMORAJ
14.03.2017 22:40
 
V ČERVENCI ZAKOUPEN VOUCHER NA NAVIGACI PLATNOST DO 28.2 2017 ANI ZBOŽÍ ANI PENÍZE A ŽÁDNÁ KOMUNIKACE PROSTĚ ZLODĚJNA
Pavel
30.03.2017 17:38
 
dlr světla objednána zaplacena a nic nikdo nekomunikuje a neodpovídá ne email telefon nefunkční !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podvodníci
Jaromír
02.04.2017 09:49
 
16.1. jsem obdržel voucher na navigaci a stále nic, je to banda zlodějů, nekomunikují, několikrát jsem je žádal o zaslání peněz zpět, niný se již obrátím na soud.
Josef
03.04.2017 15:29
 
Zaujala mne nabídka GPS navigace, zaplatil jsem proto 26.2. příslušný voucher. Objednávka byla přijata a potvrzena. Navigace nepřišla, objednávka opakována a 7.3. potvrzena, bez výsledku! Proto jsem napsal několik mailů s žádostí o vysvětlení a mnohokrát jsem se snažil volat na telefon, uvedený na stránce New Go. Telefon vyzvání, nikdo ho nezvedá. Dnes je 3.4. nemám objednanou navigaci ani zpět své peníze. Mohu se proto domnívat, že jde o firmu z těch, které jsou pod známým názvem uváděny ve sdělovacích prostředcích. Hodnocení bych volil ještě nižší než umožňuje uvedená stupnice.
Josef
05.04.2017 14:54
 
Dnes, 5. 4. 2017 opět žádný výsledek. Obyčejní podvodníci! Uvažujete někdo o podání hromadné žaloby pro podvod, nebo o informaci o praktikách této firmy ve sdělovacích prostředcích / TV, tisk/, přidám se k vám.
Jiří synek
05.04.2017 18:43
 
Byl jsem také podveden, dnes jsem byl u právníka ten mi poradil abych šel na policii, tam mi sdělili, že když jsem sám, jedná se o přestupek, když to ale nahlásí víc lidí, bude se jednat o trestný čin a pak už si toho šmejda podají. Tak prosím všechny poškozené, zajděte na nejbližší oddělení policie a vše jim nahlaste.Díky
Jan Němec
25.04.2017 14:32
 
Klasika, zakoupená navigace, reklamace, peníze nikde, práva se nedovoláš- Podívejte se na Černé ovce: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/217452801080216/ PODÍVEJTE SE NA TY ZLODĚJE A PODVODNÍKY, NA TOHO COLBERTA, JAROSLAVA

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Vybrané nabídky posíláme
e-mailem pro vaši pohodu
Je to zdarma a dvakrát týdně dostanete TOP nabídky
Dostávat slevy z měst:
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.