Slevomat - Recenze a zkušenosti

Celkem: 19 recenzí
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
znam
01.12.2014 14:32
 
dobry
Honza
03.12.2014 14:20
 
Na slevomatu jsem nakupoval už několikrát a vždycky naprostá spokojenost s portálem i partnerem :)
xxx
30.03.2015 08:54
 
kupoval jsem 5 chodové meníčko v sunset restauraci v Brně a 5* z 5
Zdenek
17.07.2015 14:50
 
Kupoval jsem voucher na 2x jumping v Brně. Vouchery jsem dostal hned a s uplatněním nebyl taky žádný problém. Doporučuji
Vladimíra
11.10.2016 12:19
 
Už mnohokrát som na slevomate nakupovala a vždy maximálna spokojnosť.
Gabriela
28.12.2016 00:00
 
Koupila jsem si voucher, ktery jsem nemohla vyuzit, protoze jsem si nepozorne precetla podminky k vyuziti slevy. Chyba byla jednoznacne na moji strane, ale i tak mi Slevomat bez problemu vratil penize a to i presto, ze bylo jiz par dni po uplynuti zakonne doby na vraceni. Slecna/pani Zuzka navic na moje e-maily reagovala temer okamzite a to jsem psala v patek vecer :). Tomu rikam opravdu prvotridni servis klientum.
Josef
13.09.2017 00:00
 
Slevomat je super. Skvělé nabídky, zajímavé ceny a možnost vytočení kreditů na kole štěstí ...
Adam K.
21.11.2017 00:00
 
Koupil jsem na Slevomatu vynikající věc - finskou škrabku Murska 575. Škrabky jsou perfektní a demo video na stránkách Slevomatu je realita!!!
Dominik Laca
06.12.2017 17:46
 
Portál jsem využil již několikrát. Bohužel kvalitu nabízených hotelů a pensionů nikdo nekontroluje, tak jak se avizuje na webových stránkách. Při zjištění nedostatků zakoupeného voucheru a kontaktování podpory slevomatu mi bylo oznámeno, že už se bohužel nedá nic dělat i když platnost voucheru je stále aktivní, jelikož prodejce nedovoluje storno zakoupeného voucheru. Při tomto zklamání jsem na slevomat zanevřel a dále zde nakupovat nehodlám.
Dominik
03.03.2018 17:44
 
Dobry den, vrele doporucuji. Vyborne jednani a podpora.
Michaela
06.04.2018 19:16
 
Slevomat určitě doporučuji! Jelikož jsem nestihla uplatnit zakoupený voucher, po napsání žádosti došlo k rychlé a kladné odpovědi a všechny body mi byly bez problému navráceny. Komunikace se zaměstnanci společnosti byla naprosto bezproblémová. Obě slečny byly příjemné a vstřícné a můj problém ihned vyřešily. Za mě vše na 1+!
Plusy:
- přátelská komunikace - rychlost - vstřícnost
Mínusy:
nic
Rekl
18.04.2018 13:50
 
Zakoupili jsme voucher, který vinou druhé strany nemohl být uplatněn, ale Slevomat jen sliboval vyřešení a nic. Nakonec vyřešili reklamaci tak, že jsme museli čekat půl roku až vouche skončí platnost a připíšou nám credity za neuplatněný poukaz. Pěkný dárek :-). Za tu slevu to nestálo :-). Dříve jsme byli vždy spokejeni, ale poslední dobou se portál velmi zhoršil.
Jiří Komárek
17.03.2019 21:27
 
Spolu s přáteli jsme objednávali (každá rodina zvlášť) víkendový pobyt. Platnost objednávky jsme podmiňovali podmínkou potvrzení objednávky druhé rodině. Přesto byla objednávka potvrzena pouze naší rodině. Ihned jsme kontaktovali zástupce Slevomatu a upozornili jsme je, že na podkladě naší podmínky, pobyt neuskutečníme. Nastalo skutečné "peklo" se zrušením objednávky,které není do dnešního dne vyřešené a podle zástupce Slevomatu je naší povinností poukaz uhradit.
Plusy:
Žádné.Poukaz jsme chtěli zrušit dva měsíce před termínem, což je dost dlouhá doba na to, aby Slevomat dal znovu nabídku na svůj web. Přesto nebyla sebemenší vůle to uskutečnit.
Mínusy:
Slevomat se chová ještě hůře než tzv. "šmejdi". Nezajímá je spokojenost zákazníků , ale pouze zaplacení nabízené služby. Varuji všechny před otevřením tohoto portálu. Stačí pouze mylné odkliknutí objednávky a může vás to stát desetitisíce. Právníci tohoto portálu to z vás budou zcela jistě vymáhat.
Petr
02.04.2019 09:16
 
Podvodníci! Prodají stovkypoukazu, které pak kapacitne nelze vyuzit!
Plusy:
pomahaji chudym firmam a OSVC prezit
Mínusy:
kvalita kvalita kvalita
Josef Vykoulel
04.11.2019 09:34
 
Tihle šupáci ze Slevomatu vás budou bombardovat spamem a nepřestávají ani po několika upozorněních, že si to nepřejete. Myslím, že by příslušné úřady měly zakročit, aby neobtěžovali lidi. Vždyť jen nesvéprávný blb by si nechal vnucovat všemožné odpadní "výhodné" koupě, po jejichž uskutečnění následuje sprcha. A WO TOM TO JE!!! Tipují si blbce, vyhledávají na internetu mailové adresy a pak je několikrát týdně zasypávají odpadními nabídkami. S takovým přístupem věřím, že si sami sobě píší děkovné dopisy.
Plusy:
Žádné
Mínusy:
Otravují a parazitují na lidské hlouposti
Veronika
30.12.2019 13:27
 
Už jsem několikrát Slevomat využila a nikdy nebyl problém. Na Vánoce jsem na Slevomatu koupila špatně zvolený dárek, a vrácení nebyl žádný problém, i přes to že chyba byla na mojí straně a vrácení jsem řešila přes svátky. Na maily mi odpovídali ihned a řešení bylo bez problému.
Plusy:
Rychlý a vstřícný přístup, jistota možnosti reklamace
Lenka Maňásková
16.02.2020 21:02
 
Už nikdy Slevomat. Zakoupili jsme rodičům pobytový voucher , který jsme nemohli uplatnit z vážných zdravotních důvodů jednoho a po těžké operaci. Oznámili nám, že uplynula zákonná doba pro vrácení a že je to nezajímá a ať máme prima den. Obchodní podmínky jsou obchodní podmínky. Začalo peklo s vymáháním. je to obyčejná nelidská lichva.
Mínusy:
Dobře si rozmyslete a pozor na Slevomat!
Kateřina Kosová
12.03.2020 13:37
 
Zakoupila jsem na slevomatu 3 vouchery pro děti do zábavného parku. V nynější situaci s korona virem bych děti v žádném případě nevzala do uzavřených prostor, když už je to tak vyhrocené, že se zavírají i školy. Po prosbě jestli je možné v téhle situaci vouchery prodloužit mě slečna poslala do háje, že už jsem je mohla využít dávno. Refundovat si můžu jen jeden takže zbytek peněz poletí z okna. Tak Vám mockrát děkuji za Vaši ohromnou snahu a už jen z principu si u Vás nic nekoupím.
Z.
01.04.2020 16:54
 
Hrozná
Plusy:
Žádné
Mínusy:
Neumí komunikovat se zákazníkem, na otázky mají vytvořenou strankovou výmluvu kterou jen preposilaji a na vaši otázku nikdy neodpoví. Za další, když se chcete něčeho domovů, svévolně vám začnou mazat vámi zaplacené voucher. Nikdy tam nenakupujte

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Nejlepší nabídky posíláme
2× týdně na váš e-mail
✓ TOP nabídky, na kterých si dáváme záležet
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.