Poštovné zdarma - Recenze a zkušenosti

Celkem: 222 recenzí
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
Kateřina Komůrková
20.12.2016 00:00
 
Objednala jsem a zboží přišlo v termínu,Spokojenost 100% Budu u vás opět nakupovat.
Klára Stremlová
18.01.2017 00:00
 
Na Vánoce jsem objednala manželovi hodinky. Je na nich evidentně vidět, že je to čínský výrobek, ale jinak jsou dizajnově vydařené a mají pěkný kožený pásek. Za ty peníze, spokojenost.
Janina V.
21.02.2017 00:00
 
zakoupila jsem si zimni čepici s bambuli .Převod penez proběhl 23.1.2017 .Do dnešniho dne nemam ani čepici a ani penize .Pak se raduj že maš poštu zdarma
Helena Ř.
14.03.2017 00:00
 
Samolepka přišla ve špatném stavu. Rozhodně nespokojenost! Přes email jsem vám poslala fotku.
Helena
10.04.2017 00:00
 
Tento týden již druhá zásilka dorazila. Zboží je v pořádku a šaty perfektně sedí. Jste super, moc děkuji.
Lenka P.
27.04.2017 00:00
 
Moje zkušenost je dobrá. Stránky jsou sice hrozné a někam se proklikat chce velkou trpělivost, ale odpověděli mi okamžitě i tady ve zprávě. Zboží dorazilo v termínu a při vrácení mi dokonce sami nabídli, ať pošlu mailem podací lístek a dostala jsem proplacené i poštovné, které jsem zaplatila při vrácení zboží. To se mi nikde jinde nestalo.
Majka Koubová
11.05.2017 00:00
 
Děkuji, vše došlo v pořádku a dost rychle. Šaty jsou úžasné!!!! Majka
Martina V.
15.06.2017 00:00
 
Chtěla bych poděkovat za velmi rychle a kvalitně vyřízenou reklamaci.Opravdu mě překvapil přístup :-) Určitě ještě někdy objednám. :-)
Lenka
05.07.2017 00:00
 
Na poštovnézdrma jsem našla jediný vhodný obal na můj typ telefonu.Dorazil v pořádku a ještě k tomu byl fakt za kačku. Je to sice "čína", ale co čekat za tu cenu. U mě spokojenost.
JaR
07.07.2017 13:13
 
Nepoznám horší portál.Dodání trvá neskutečně dlouho a poštovné zaplatíte v ceně.Zboží je z Číny a zde je patřičně navýšená cena.Nedoporučuji.
Kamila
29.07.2017 20:55
 
Objednala jsem si 5 ks, ale překvapení, každý kousek dorazil samostatně, a dlouho, ale oni píší až do 40ti dnů, no. pak , obj..jsem si nůžky - jen 13 cm dlouhé, to zděšení, větší šunt jsem neviděla - Vietnamci u nás mají mnohem kvalitnější. Náramek taky nic moc, za 115 Kč, řetízek a hodinky super.
Plusy:
řetízek s přívěskem, hodinky, náramek napůl, kočičí hračka
Mínusy:
nůžky
Marcela
22.08.2017 00:00
 
Dnes mi přišly moje botičky (botasky) výměna velikost , a k tomu dárek krásné ponožky :-)moc děkuji ,jsem moc spokojená s vašim zbožím a přístupem :-)
Olga Pospíchalová
14.09.2017 19:39
 
S nákupy jsem spokojená. Mohu doporučit. Někdy je dodací doba delší, ale na to upozorňují. Když je dodání do dvou dnů, vždy přišlo.
Dagmar
23.09.2017 15:36
 
Zboží jsem si objednala v červenci, jelikož nebylo dosud dodáno, požadovala jsem na vrácení peněžní částky - dodnes nebyla vrácená. Asi zatím nejhorší portál, co jsem vyzkoušela
Ivana
28.09.2017 07:49
 
Objednala jsem si zboží dvakrát,poprvé dorazilo zboží až po reklamaci,po duhé je oět zboží reklamováno z důvodu nedodání objednávka ze začátku srpna a zatím zboží nedodané už si nic neobjednám
Plusy:
Zatím komunikují
Mínusy:
nespolehlivost
Petra G.
29.09.2017 00:00
 
Koupila jsem příteli k narozeninám mikinu. Jen se mi zdá, že je menší než je velikost L. Těžko říct, jestli ji pak budu muset vyměňovat, ale vzhledově je fakt super. Ten potisk je na ní nejlepší
Plusy:
super dizajn, cena, rychlost dodání
Mínusy:
možná menší, než má být
Petana
11.10.2017 20:00
 
Objednala jsem si samolepicí zrcadla na stěnu a to co mi přišlo je sranda, protože si ze mě asi udělali srandu. Na obrázku zrcadla ve tvaru srdce nad sedačkou, moc krásné, ovšem přišla mini zrcátka, sice stejný tvar, kvalita katastroficka a úplně malinkata. Reklamova jsem je, cekam na odpověď. Nechápu jak mohou nabízet zrcadla která jsou na fotce velká pěkná a prijde vám mini náhražka v pouhe obálce. Nikdy vice od nich nic nikdy neobjednam ani za nic!!!!!
Plusy:
Plus jen 1, že jsem na objednané zboží čekala jen pár dní.
Mínusy:
Zboží jedno velké minus, jedním slovem pofuk a dělají si z lidí srandu a pitomce!!!!!!
Laura K.
12.10.2017 00:00
 
Dnes mi dorazila retro peněženka, kterou jsem si objednala v červenci. No ta dodací lhůta je šílená, ale ta peněženka za to stála.
Marcela
14.10.2017 19:59
 
Zboží mělo dorazit od 20.9.2017 do 10.10.2017. Do dnešního dne nedorazilo - tj. 14.10.2017. Na jejich radu jsem zašla na poštu. Nic tam není. Chtějí číslo, pod kterým bylo zboží odesláno. Na můj e-mailo sdělení čísla, aby Česká pošta mohla dohledat nikdo zatím nereagoval.
Hana K.
03.11.2017 09:13
 
Nejhorší. Objednala jsem si plavky, u nich se původní cena pohybovala někde kolem 1000,- Kč, zlevnění bylo opravdu pronikavé. Přišly naprosto nenositelné plavky, z nichž všude čouhaly nítě a i při větší velikosti nebyly vpředu nijak tvarované, ramínka svou šíří odpovídala tkaničkám do bot. Rozdíl mezi foto na nabídce a skutečností byl hodně jiný. Mám zdokumentováno.
Plusy:
Jedině díky za výchovnou lekci, člověk se pořád učí, ale stejně občas nalétne. Vaší firmě už ale nikdy.
Libuše
06.11.2017 17:49
 
Zboží zaplacené v červenci nedorazilo,peníze též ne.
Plusy:
žádné
Mínusy:
jedna velká katastrofa
Rosťa
06.11.2017 20:32
 
Objednal sem si dvoje kraťasy,celo kostičkované a přišli naprosto jiné kraťasy ve špatné velikosti.Reklamoval sem je.A do dnešního dne nemám ani kraťasy a ani peníze.Když sem jim volal,abych zjistil kde mám peníze.Tak si slečna vzala číslo objednávky a že to ověří na skladě a pak zavolá.Nezavolala. Nemám nic.Nic nekupujte.Je to zlodějina.
Rostislav
10.11.2017 15:13
 
Ahoj všem. Taky sem se nechal napálit.A rád bych Vás všechny požádal aby sté se bránily proti podvodům. Pokud si objednáte zboží od postovnezdarma.cz tak jakmile zboží dorazí a není to zboží co sté si objednaly,tak to hned nafoťte.Při reklamaci,kdy zboží budete posílat zpět prodejci a to je důležité.Si uschovejte podací lístek!!! Pokud nebude prodejce reagovat.Okamžitě posílejte podnět na ČOI.Odkaz níže.Na ČOI pak pošlete kopii podacího lístku,fotky reklamovaného zboží,podrobný popis zboží(co sté si objednaly a v jakém stavu to došlo a chovaní prodejce),Pak přiložte výpis o platbě převodem. Na ČOI to pošlete na Plzeňský kraj. Moc děkuji a posílejte.Čím víc lidí se bude bránit tím lépe.Vůbec se nebojte,je to Vaše právo. https://www.coi.cz/podatelna/
Pavla
16.11.2017 12:05
 
11.10.2017 jsem zaplatila za dvě čepice, dvakrát jsem již reklamovala dodání, dnes mi přišla na e-mail zpráva, že zboží je expedováno - dodací lhůta je od 1.12.2017 do 15.1.2018 - to si fakt dělá někdo kozy!!!! Jsem zvědavá, jestli čepice do jara dorazí.
Plusy:
Nevidím zatím žádné, ještě jsem zboží neviděla.
Mínusy:
Šílená dodací lhůta, čepicu na zimu objednat asi rok předem.....hrůza
Radek
16.11.2017 14:01
 
NEDOPORUČUJI !!!! Zboží jsem v dobré víře zaplatil předem už před měsícem ve výši přes 1000 Kč a dosud nepřišla ani ponožka. Tuto společnost považuji jako za nespolehlivou. Požádám je o vrácení peněz a pokud neuspěji, což to tak asi bude tak předem sepisuji udání na ČOI a zvažuji podat trestní oznámení na Policii pro podvod. S něčím takovým jsem se za celou dobu e-shopů u různých společností nesetkal. HNUS, HNUS
Plusy:
NEEXISTUJÍ
Mínusy:
POVAŽUJI JE ZA PODVODNÍKY.
Jan
18.11.2017 20:52
 
Je zřejmé, že tento portál ovládají hloupí puberťáci, kteří nevědí, že e-shop je o rychlosti a ne o měsíce čekání na objednané zboží. Spousta jiných e-shopů nabízejí zboží stejné čínské kvality ale do 3 dnů je u Vás doma. Jsou to ŠMEJDI !!!!
Plusy:
- - - - - - - - MÍNUS, MÍNUS, MÍNUS A NIC JINÉHO NEŽ MÍNUS
Mínusy:
Jen doufám, že tito šulínkové nás dlouho nebudou ojebávat. PARCHANTI
EVA
28.12.2017 11:20
 
Nejhorší zkušenost - podám podnět na ČOI. Zboží jsem objednala 3.12.2017 a uhradila platbu. Do dnešní doby ( 28.12.2017 ) zboží nedorazilo, přestože jsem objednávku urgovala, tak se ani nikdo nepokusil o kontakt.
Plusy:
PLUSY opravdu NE!!!
Mínusy:
Již nikdy zde neobjednám, a varuji ostatní před objednáním. Je to OSTUDA.
Blanka Plechatá
28.12.2017 17:17
 
Dne 14.12. t.r. jsem zaplatila zboží a dnes 28.12. t.r.ještě nemám zboží. S tímto portálem jsem skončila, pokud svoje zboží nedostanu do týdne, budu kontaktovat ČOI. Již si nic odtud neobjednám!!!
Mínusy:
100 minusů
OLGA
02.01.2018 17:56
 
katastrofa, jsou to podvodníci, nic jiného - vyinkasují peníze a zboží se dočkáte za několik měsíců a někdy vůbec! Odstoupit od smouvy nelze? ! Co to je za jednání !! - kvalita zboží žalostná! - zboží pokud dorazí chodí po jednotlivých balíčcích..
Plusy:
žádné plusy, snad jen dobrá zkušenost nechtít ušetřit blbé poštovné, protože přijdete následně o daleko více penez !!
Mínusy:
- vše, podám podmět na prošetření České obchodní inspekci
kholova michaela
12.01.2018 21:45
 
objednala jsem si pred vanoci.zatim prisel 1 VĚTNAMSKÝ ŠUNT.U VIETNAMCŮ LEPŠÍ.Zkušenosti na zvracení
Mínusy:
- - - - -
....
13.01.2018 03:39
 
Zboží jsem objednala a zaplatila někdy na konci října a zboží mi doposud nebylo doručeno ! Nehledě na to, že až po objednání a zaplacení jsem přišla na to, že všechny věci objednané z této internetové stránky jsou objednávány přes aliexpres !!! Funguje to tedy tak, že vy si objednáte zboží, za které zaplatíte 300kč a postovnezdarma.cz jako zprostředkovatel objedná tohle zboží na aliexpressu minimálně 3krat levněji. Pouze vyplní vaše jméno a adresu a zboží vám přijde v černém pytli a čínskými znaky :)) je to pouze zprostředkovatel a vydělává na lidech, kteří ani neví, že nějaký aliexpress je, nebo jak přes něj objednávat !!!
Ivana Simůnková
17.01.2018 22:44
 
Od konce listopadu čekám na vánoční dárek pro vnučku,ještě nic nedorazilo snad dorazí do února má totiž narozeniny,tak budu doufat,ale moc už tomu nevěřím.Přišla jsem o 500,.Kč asi taky půjdu na čojku.Hlavně klid a ať jsme zdraví.
Plusy:
HRUZA
Mínusy:
HRUZA
Bohumil Holcman
10.02.2018 17:07
 
Objednal jsem si bundu XXXL, přišla tak L, velice malá. Reklamoval jsem a žádal o vrácení peněz. Už týden si mou reklamaci přehazuje podpora zákazníků s péčí o zákazníka! Výsledek nulový,dnes mi napsali že na objednávce není položka na vyreklamování. Bundu chci vrátit, třikrát jsem žádal o adresu kam ji mám poslat, žádná odezva. Bunda stála 540,-Kč, tu samou nabízí Wish za 180,-
Mínusy:
Absolutní neochota vyřídit reklamaci, budou dělat vše možné, aby nemuseli vracet peníze. Jednou jsem reklamoval zboží na Wish, druhý den potvrzení a vyřízení reklamace, třetí den peníze vráceny na účet. Ani nechtěli reklamované zboží vrátit, mohlk jsem si ho ponechat
Václav
11.02.2018 15:16
 
Objednané zboží s 5.12.2017 kryt na telefon +ochrane sklo do dnes nevlastním můj názor zloději peněz ve svém okolí poštovné zdarma zcela jistě nikdy nikomu nedoporucim.
Plusy:
Žádné
Mínusy:
Zloději
Tomáš Barták
15.02.2018 16:53
 
Objednal jsem si zboží v říjnu 2017, zalatil předem a dodnes nepřišlo nic. Vzhledem k zaplacené částce 155,-Kč škoda není veliká. Pouze chci varovat ostatní. Takto se obchody nedělají. Barták
Jana Vídeňská
14.03.2018 11:07
 
Objednala jsem si zboží, dne 6.2.2018 mi přišel e-meil potvrzující přijetí platby. Dnes 13.3.2018 přišel e-mail o odeslání zboží s datem dodání 23.3. - 22.4.2018! Takže již nikdy více!!
Dostalova nada
15.03.2018 10:02
 
Obednala jsem si zimni bundu, hned zaplatila, nemam ani penize ani bundu je to uz skoro 2 mesice. Nikdo mi neodpovida psala jsem tam uz tak šestkrat a nic. Tel. Cislo je pouze automat. Nikdo se mi dodnes nevyjadril uz nikdy si u nich nic neobednam a penize budu chtit vratit.
Jojsemgroot
15.03.2018 10:29
 
Bělící sada na zuby (na stránkách není uvedeno složení pasty, složka A i B jsou stejné, obyč. pasta) Náhradní hlavice el. kartačku (sice kompatibilní s oralB, ale velmi špatná kvalita) diagnostika (nedorazila do 44dnů)
Plusy:
Potvrzení, že nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci.
Mínusy:
Zlodějna
Hana
16.03.2018 23:15
 
Zboží objednané a zaplacené na začátku února s potvrzeným termínem dodání do 10.3.18 stále nedorazilo. Poslala jsem reklamaci s žádostí o vrácení peněz, tak uvidím, jak se k tomu obchod postaví. OBCHOD NEDOPORUČUJI!
Lukáš
12.04.2018 00:00
 
Hrůza, čekal jsem 30 dnů na něco co má hodnotu 5 Kč, katastrofální kvalita prostě hnus!!! náramek se roztrhl při zapínání, absolutní nekvalita, ještě ke všemu byl malý, dělaný tak na ruku 10-letého dítěte!!! tady od těch šmejdů už si neobjednám nikdy nic!!!
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

je nám velice líto, že Vám bylo doručeno nevyhovující zboží. Pokud si přejete zboží reklamovat, kontaktujte nás prosím prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách, kde vyřešíme situaci k Vaší spokojenosti.

Přeji hezký den,
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Pavla
01.05.2018 00:00
 
Zboží zaplaceno, dva měsíce na něj čekám. Nic si zde neobjednávejte!!!
Plusy:
žádný
Mínusy:
podvodné jednání.
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme. Zásilky k zákazníkům putují přes půl světa. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné. Pro více informací prosíme o kontaktováni prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace.

Přeji hezký den,
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Lenka S.
11.05.2018 00:00
 
Objednala jsem si zimni bundu, tvrdili, že je skladem. Zaplatila, a nemam ani penize ani bundu je to sakra dlouho a po přečtení vašich zkušeností, zjišťuji, že se mohu zařadit do řady čekatelů a nespokojených zákazníků.. Má cenu ztrácet čas o 1200.-Kč ?? Hlásil to někdo už na POLICII??
Plusy:
VŠEM PODVODNÍKŮM PŘEJI TO NEJHORŠÍ A ZTRÁTU TAKOVOU, KTEROU PENĚZI ZAPLATIT NEBUDOU MOCI - ZKRÁTKA NEŠTĚSTÍ + NEVYLÉČITELNÉ NEMOCI !!!(...to je jediné plus)
Mínusy:
MÍNUSY?? ROZTRHAT NA KUSY....HOVADA NELIDSKÁ
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme. Zásilky k zákazníkům putují přes půl světa. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné. Pokud nechcete na zboží čekat, můžete si objednat produkt z kategorie "Skladovky", kde je Vám zboží dodáno do 2 dnů.

Přeji hezký den,
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
KAREL
14.05.2018 00:00
 
Zatím hodně rozpačité - slušně řečeno ! POZOR !!! Pokud nemusíte, raději si na "Poštovné zdarma" nic neobjednávejte. Jeví se to jako chaos ...
Plusy:
Neznám žádné !
Mínusy:
1) Neskutečně dlouhá doba - zásilka z Číny (Hong Kong) 2) Poslali zřejmě jiný druh zboží (fazole Vigna) 3) Reklamace - tak zatím neustále dokola zasílají jakési oznámení "neplatný tiket". Komunikace jako s debílkem, nevím co "řeší". Zaslal jsem jim podklady pro reklamaci (chtěli nafotit zboží) na jejich uvedený e-mail. Uvidíme. Ale na "Poštovné zdarma" už si osobně nikdy nic neobjednám - na pakárny nemám čas !
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

komplikace s Vaší objednávkou nás mrzí. Pokud Vám bylo zasláno nevyhovující zboží, jistě nás kontaktujte prosím prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách, kde vyřešíme situaci k Vaší spokojenosti. Popřípadě zavolejte na naši zákaznickou linku. S dobou dodání je zákazník seznámen již před objednáním. Informaci o délce dodání máte přímo u produktu, poté v košíku a znovu při shrnutí objednávky. Pokud nechcete na zboží čekat delší dobu, objednávejte si produkty z kategorie "Skladovky", kde Vám objednávka dorazí do 2 dnů.

Přeji hezký den,
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Dita
14.05.2018 00:00
 
strašně dlouhé dodací lhůty, zboží nedorazilo, reklamace se vůbec neřeší, obědnají to znovu a zase jako novou objednávku po půl roce zase nic, už bych od nich nic neobjednávala, kecy, že mám zpovídat poštu a schánět po všech čertech proč zboží nepřišlo mi přijde dost drzé
Plusy:
žádné
Mínusy:
dlouhé dodací lhůty, nejisté, komunikace příšerná
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

velice se omlouváme, pokud Vaše reklamace nebyla doposud vyřešena. Reklamace se snažíme řešit v co nejkratším čase. Pokud si přejete reklamaci urychlit, nebo zjistit podrobnější informace, kontaktujte nás prosím prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách, kde vyřešíme situaci k Vaší spokojenosti, popřípadě můžete zavolat na naši zákaznickou linku, kde jsme Vám k dispozici.

Přeji hezký den,
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Míša
21.05.2018 00:00
 
Hrůza hrůz. Než si něco objednám, dávám si velký pozor, ale nevím, co mě to napadlo objednat si přes tento e-shop. Zboží sice dorazilo, ale je to něco příšerného, samá umělotina a náhražka. Když jsem dle instrukcí na stránkách několikrát reklamovala, nikdo mi neodpověděl. Na telefony se nedá dovolat.Jak se Vám podařilo, že s Vámi někdo komunikoval? Bohužel až po této zkušenosti jsem se začala více zajímat o majitele obchodu a z dostupných informací, které lze najít na internetu, jsem pochopila, že o e-shop a obchod tady asi vůbec nejde. Teď přemýšlím, jak dostat peníze zpět.
Plusy:
źádné
Mínusy:
je to urážka poctivých lidí
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

je nám velice líto, že Vám bylo doručeno nevyhovující zboží. Pokud si přejete zboží reklamovat, kontaktujte nás prosím prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách, kde vyřešíme situaci k Vaší spokojenosti. Na dotazy zákazníků prostřednictvím formuláře na našich stránkách odpovídáme do 3 dnů. Případně můžete zavolat na naši zákaznickou linku, veškeré informace naleznete na našich stránkách.

Přeji hezký den,
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Jana Kleknerová
02.06.2018 00:00
 
Nekupovat od nich NIC!! Koupíte si třeba letní šaty, zaplatíte a příjde vám to za 60 dní, takže po sezóně, skoro na podzim! Obchod k nezaplacení!
Plusy:
Žádné
Mínusy:
Extrémě dlouhé dodací lhůty a to nevíte jestli to vůbec dorazí!
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

s dobou dodání je zákazník seznámen již před objednáním. Informaci o délce dodání máte přímo u produktu, poté v košíku a znovu při shrnutí objednávky. Pokud nechcete na zboží čekat delší dobu, objednávejte si produkty z kategorie "Skladovky", kde Vám objednávka dorazí do 2 dnů.

Přeji hezký den,
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Marcela Záleská
03.06.2018 00:00
 
objednala jsem si halenku ale takový hadr bych ušila sama a navíc vůbec neodpovídá obrázku , jsem velice zklamaná a určitě si nic už neobjednám je to klamání zákazníků a myslím že nejsem jediná co tento názor sdíli.
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

je nám velice líto, že Vám bylo doručeno nevyhovující zboží. Pokud si přejete zboží reklamovat, kontaktujte nás prosím prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách, kde vyřešíme situaci k Vaší spokojenosti.

Přeji hezký den,
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Antonie Chovancová
05.06.2018 00:00
 
Dělají z nás blbců a parazitují na nás.
Plusy:
žádné
Mínusy:
to nechtějte ani slyšet.
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

je nám velice líto, pokud jste nebyla s nákupem spokojena. Jistě kontaktujte nás prosím prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách, kde vyřešíme situaci k Vaší spokojenosti.

Přeji hezký den,
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Tereza Š.
11.06.2018 00:00
 
Za mě teda vše super. Pokud si čtete informace, které mají na stránkách tak víte, že mají dva typy produktů - skladovky a pak ty, kde je doba dodání delší, vše mají uvedeno. Produkt mi přišel asi po 3 týdnech, což jsem ani nečekala, když píší až 60 dnů, takže pecka. Komunikace je úplně bezproblémová. S produktem jsem spokojena. Určitě toto nebyl můj poslední nákup.
Plusy:
Komunikace s obchodem Vstřícnost Nabídka produktů
Mínusy:
Nic mě nenapadá
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

velice děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme velice rádi, že jste s nákupem u nás spokojená. Pevně věříme, že s našimi službami budete spokojena i nadále.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Ludmila
19.06.2018 00:00
 
nedočkala jsem se ucelené zakázky už od března. Ještě mi dluží 4 položky a stále s nimi komunikuji a náprava žádná.
Plusy:
dobře jsem naletěla, slibují, nedodrží
Mínusy:
špatná komunikace, nedodané zboží, hlavně, že shrábli peníze ,ale zboží není , čekám už4 měsíce nic jsem nevyřídila
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

bohužel zde nemáme poskytnuty náležitosti, díky nimž bychom mohli objednávku zkontrolovat. Pro více informací prosíme o kontaktování prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace, případně samozřejmě vyřešíme situaci k Vaší spokojenosti. Zavolat nám můžete po-pá mezi 9-16 hod na tel. +420 374 445 974.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Ivana Babková
01.07.2018 00:00
 
objednala jsem zboží, zaplatila, nedodali, nekomunikovali.
Plusy:
nejsou
Mínusy:
šmejdské praktiky
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

bohužel zde nemáme poskytnuty náležitosti, díky nimž bychom mohli objednávku zkontrolovat. Pro více informací prosíme o kontaktování prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace, případně samozřejmě vyřešíme situaci k Vaší spokojenosti. Zavolat nám můžete po-pá mezi 9-16 hod na tel. +420 374 445 974.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Věra M.
10.07.2018 00:00
 
Zboží objednáno 21.5.2018,zaplaceno,ale zboží dodnes nikde.. Podvodníci,darebáci a nikdy tento e-shop víc.Zažalovat je a potrestat.ŠMEJDOVÉ!!!!!
Plusy:
za co?za ten hnus...?
Mínusy:
samé mínusy a bacha na ně...nikdy víc
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

mrzí nás, pokud jste obdržela nevyhovující zboží. Máte možnost produkt reklamovat. Prosím kontaktujte v takovém případě náš zákaznický servis, kde s Vámi vyřešíme reklamaci k Vaší spokojenosti.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Vlasta
22.07.2018 00:00
 
Zaplatila jsem, napsali, že mi posílají zboží, dodnes nemám zboží, ani peníze, reklamovat u nich můžu až za 2 měsíce. 2 měsíce můžou doručovat, což je hnusná lež, na poště leží zboží max. 14 dní. Nejhorší zlodějský portál, co existuje. Tisíc korun v prdeli. Zvažuji podání trstního oznámení a nahlášení na různé instituce.
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme, jelikož je zboží odesíláno přímo ze zahraničí. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné.

V jakém stavu se Vaše objednávka nachází zjistíte nejrychleji po přihlášení do svého zákaznického účtu.

Pokud máte dotazy ohledně své objednávky, obraťte se prosím na náš zákaznický servis http://postovnezdarma.cz/helpdesk .
Rádi Vám Vaše otázky zodpovíme.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Týna
23.07.2018 00:00
 
Všechno uplně super! Komunikace na jedničku, dodání uplně v pohodě, moc milá operátorka na telefonu. Za mě 1*!
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

děkujeme za Vaše kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená jak s nákupem, tak i se zákaznickým servisem.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Jan H.
31.07.2018 00:00
 
Nákup proběhl v pořádku. Nemám, co bych vytkl.
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

velice děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme velice rádi, že jste s nákupem u nás spokojen. Pevně věříme, že s našimi službami budete spokojen i nadále.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Pavel
18.08.2018 00:00
 
Zboží dorazilo až za 4týdny, nikdo předem neupozornil. To si mohu objednat na eBay za polovinu ceny. Když konečně dorazila objednaná taška, tak jsme zjistili že silně páchne.Je již týden pověšená venku na sušáku a stále páchne!
Plusy:
Žádné
Mínusy:
Doba dodání a silný zápach dodané tašky
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

mrzí nás, pokud jste obdržel nevyhovující zboží. Máte možnost produkt reklamovat. Prosím kontaktujte v takovém případě náš zákaznický servis, kde s Vámi vyřešíme reklamaci k Vaší spokojenosti.

Dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme. Zásilky k zákazníkům putují přes půl světa. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné. Pro více informací prosíme o kontaktování prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Anna Kozáková
21.08.2018 00:00
 
docela kroutím hlavou nad všemi těmi špatnými recenzemi. Po několikaletém nakupování mohu jen chválit. Nakupuji již asi 2 roky minimálně každý měsíc. Někdy přišlo zboží skvělé a kvalitní. Někdy jsem spokojená nebyla a po krátké několikadenní komunikaci s českým zastoupením v Plzni mi buď vrátili peníze nebo 115% kreditů na další nákup. Zboží jsem i vracela do Čech - komunikace probíhá s českými lidmi v Čechách. Dodací lhůta dlouhá je, ale na to upozorňují u popisu zboží - někde jsem četla v recenzi, že ne, TO ALE MUSEL BÝT NEPOZORNÝ ČTENÁŘ, KT. TOTO PŘEHLÉDL! Opravdu se vůbec nebojím zde nakupovat, protože vím, že zboží je buď v pořádku, nebo zreklamuji.
Plusy:
kvalita, řešení reklamace - V ČECHÁCH!
Mínusy:
nic
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

velice děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme velice rádi, že jste s nákupem i se zákaznickým servisem u nás spokojená. Pevně věříme, že s našimi službami budete spokojena i nadále.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Jaroslav
27.08.2018 00:00
 
Úplná katastrofa. Nic tam neobjednávat. Samé výmluvy, že zboží je posíláno ze zahraničí. Zaplatit si nechají předem a pak čekejte dva měsíce jestli vůbec něco dorazí. Odkazují na obchodní podmínky. A když dlouho nic tak si máte zjistit na poště, zda tam pro vás něco nemají. Pokud zboží nedorazí obratím se ČOI.
Plusy:
ŽÁDNÉ
Mínusy:
Zatím všechny
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme, jelikož je zboží odesíláno přímo ze zahraničí. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné.

V jakém stavu se Vaše objednávka nachází zjistíte nejrychleji po přihlášení do svého zákaznického účtu.

Pokud máte dotazy ohledně své objednávky, obraťte se prosím na náš zákaznický servis http://postovnezdarma.cz/helpdesk .
Rádi Vám Vaše otázky zodpovíme.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Marcela
01.09.2018 00:00
 
Zboží přišlo překvapivě rychle. ALE! musela jsem hodinky reklamovat ,dva měsíce už mi piší, že můj dotaz bude předán na účetní oddělení a nic se neděje, mají to u zadku,přišla jsem o 450kč. Úsměvné na tom je to,,že mi někdo odepisuje z "Podpora zákazníků " ,no není to paradox!!
Plusy:
Dodání bylo v pohodě.
Mínusy:
Neschopnost se k problému se postavit čelem.
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

Vaše zkušenost nás velmi mrzí.

Bohužel zde nemáme poskytnuty náležitosti, díky nimž bychom mohli objednávku zkontrolovat.

Pokud Vám od nás nechodí zprávy, zkontrolujte si svou emailovou schránku, spam, nevyžádanou poštu, zda-li nejsou odpovědi ukládané tam. Vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Zavolat nám můžete po-pá mezi 9-16 hod na tel. +420 374 445 974.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Pepan
24.09.2018 00:00
 
4měsíce dodání, jiné zboží, komunikace pouze přes web neumožňující reklamaci, ztráta času, peněz, špatný pocit (abych nebyl vulgární)
Plusy:
?
Mínusy:
jsou to ufoni
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme. Zásilky k zákazníkům putují přes půl světa. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné. Pro více informací prosíme o kontaktování prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Václav Talich
03.10.2018 00:00
 
Objednal jsem náušnice a zaplatil minulý rok a dodnes ani omluva už bych nikdy nic neobjednal přez tento portál
Mínusy:
zatím nejhorší co jsem poznal již nikdy víc
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

velice nás mrzí, pokud Vám zboží nebylo doručeno. Kontaktujte nás prosím prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a situaci vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Hezký den přeje,
Lucka B.,
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz.
Bilavčík
12.10.2018 00:00
 
Vážení kupující a dali jste této firmě souhlas k tomu, aby někomu v Číně poskytli vaší adresu včetně telefonního čísla? Tahle firma si vůbec neláme hlavu s tím, že porušuje zákon, že to co dělá, je prostě trestné.
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

tím, že jsme pouze zprostředkovateli nákupu od asijských dodavatelů, se nijak netajíme. Veškerá naše spolupráce s dodavateli je nasmlouvaná a máme zajištěné unikátní podmínky (reklamace, komunikace v případě potíží) a veškeré datové toky probíhají přes speciální rozhraní. K tomu však přidáváme:
1) veškerý servis v českém jazyce a s rychlou zákaznickou podporou
2) záruku 2 roky, nad standardní 30 denní lhůtu na vrácení zboží
3) pomoc při případném celním řízení a zpětné proplacení vzniklých nákladů(CLO+DPH)
4) veškeré problémy s dodáním řešíme tak, že zákazníkům zajistíme nové zboží za rozbité či nedoručené, s dodavatelem pak řešíme samotnou reklamaci v době, kdy už má zákazník vy reklamované zboží doma a je spokojen.
5) zákazníci samozřejmě platí na český/slovenský bankovní účet v CZK bez dalších poplatků nebo nevýhodných devizových kurzů.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Jarmila Horáková
26.10.2018 00:00
 
Když si něco objednáte, tak vám do 40dnů přijde balíček z Číny, bez paragonu, bez záruky, bez návodu, šílený! nikdy více!
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

zásilky k zákazníkům putují přes půl světa. Pokud nechcete na zboží čekat, můžete si objednat produkt z kategorie "Skladovky", kde je Vám zboží dodáno do 2 dnů.

Faktura za zboží je volně ke stažení ve Vašem zákaznickém účtu. Případně Vám ji samozřejmě můžeme dodatečně zaslat na Váš email.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Petra Dvořáková
09.11.2018 00:00
 
Banda zlodějů
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme, jelikož je zboží odesíláno přímo ze zahraničí. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné.

V jakém stavu se Vaše objednávka nachází zjistíte nejrychleji po přihlášení do svého zákaznického účtu.

Pokud máte dotazy ohledně své objednávky, obraťte se prosím na náš zákaznický servis http://postovnezdarma.cz/helpdesk .
Rádi Vám Vaše otázky zodpovíme.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Jamriskova Magdalena
12.11.2018 00:00
 
Poslala som 2 bluzky na reklamaciu,nedali sa vobec nosit prešlo už 30 dní peniaze mi ešte neposlali.
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

Vaše zkušenost nás velmi mrzí.

Bohužel zde nemáme poskytnuty náležitosti, díky nimž bychom mohli objednávku zkontrolovat, případně samozřejmě dořešit situaci k Vaší spokojenosti.

Zavolat nám můžete po-pá mezi 9-16 hod na tel. +420 374 445 974 nebo případně nám můžete naspat na našich stránkách prostřenictvím kontaktního formuláře.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Zlata Linhartová
24.11.2018 00:00
 
Objednala jsem 1.10.2018,při urgenci mi bylo řečeno,že jsem si špatně přečetla dodací lhůtu,ta je 30-60! dnů!!!opravdu jsem si nevšimla,nebot tato informace vzskočila až po objednání.Že peníye převzali mi přišlo hned4.10.Od té doby čekám....Peníze mají a z nich podnikají-píšu -1000Kč
Mínusy:
O
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

s dobou dodání je zákazník seznámen již před objednáním. Informaci o délce dodání máte přímo u produktu, poté v košíku a znovu při shrnutí objednávky.

Pokud nechcete na zboží čekat delší dobu, objednávejte si produkty z kategorie "Skladovky", kde Vám objednávka dorazí do 2 dnů.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
zlatica
29.11.2018 00:00
 
Úplná katastrofa. Nic tam neobjednávat. Samé výmluvy, že zboží je posíláno ze zahraničí. Zaplatit si nechají předem a pak čekejte dva měsíce jestli vůbec něco dorazí. Odkazují na obchodní podmínky. A když dlouho nic tak si máte zjistit na poště, zda tam hruza
Plusy:
žadne
Mínusy:
tie najhorsie
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme. Zásilky k zákazníkům putují přes půl světa. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné. Pro více informací prosíme o kontaktování prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
alena vareckova
03.12.2018 00:00
 
OBJEDNALA JSEM SI SVETR ALEXIS ALE TO CO MI PRISLO BYLO JEN SLABE TRYKO HRUZA JIZ NIKDY NIC NEOBJEDNAM
Mínusy:
DLOUHE DODANI
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,


mrzí nás, pokud jste obdržela nevyhovující zboží. Máte možnost produkt reklamovat. Prosím kontaktujte v takovém případě náš zákaznický servis, kde s Vámi vyřešíme reklamaci k Vaší spokojenosti.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Jenda
10.12.2018 00:00
 
Banda podvodníků, jen samé výmluvy a na zboží čekám skoro 3 měsíce.
Plusy:
žádné
Mínusy:
v plném rozsahu
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme. Zásilky k zákazníkům putují přes půl světa. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné. Pro více informací prosíme o kontaktování prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Jitka Sojková
14.12.2018 00:00
 
Levá ruka neví co dělá pravá, horší obchod jsem nikdy neviděla Objednala a zaplatila jsem v říjnu dárek k vánocům pro dítě a máme týden před vánoci a objednávka je kdesi a vůbec není vyřízena!!! Je to banda slepic které maji naucenou svoji odrhovacku a nejsou schopné něco vyřídit, absolutně zhnusená !!!!
Plusy:
Žádné!!!!
Mínusy:
Stádo neschopných lidí, zboží nikde a peníze taky .....zoufalost a banda zlodějů!!
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

Vaše zkušenost nás velmi mrzí.

Bohužel zde nemáme poskytnuty náležitosti, díky nimž bychom mohli objednávku zkontrolovat.

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme. Zásilky k zákazníkům putují přes půl světa. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné. Pro více informací prosíme o kontaktování prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace.

Zavolat nám můžete po-pá mezi 9-16 hod na tel. +420 374 445 974.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Věra Fröhlichová
14.12.2018 00:00
 
Zboží odpovídá tomu, co je nabízeno.
Mínusy:
Ale ty dodací lhůty jsou neuvěřitelně dlouhé a asi mne to příště od nákupu odradí.
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení. Pro naše zákazníky děláme maximum a snažíme se zajistit co nejrychlejší expedici ze zahraničních skladů. Samotnou dobu dodání od data odeslání, ale nijak ovlivnit nemůžeme. Zásilky k Vám putují přes půl světa a není v našich silách tuto cestu nijak zkrátit, ani urychlit.

Pro více informací prosíme o kontaktování prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
jaroslav krejci
18.12.2018 00:00
 
ojednal jsem si tri kosile 7.11. 2018 jeste nic nemam zbozi ani penize telefon nefunguje na email nereaguji.Je treba to resit pres urady
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

Vaše zkušenost nás velmi mrzí.

Bohužel zde nemáme poskytnuty náležitosti, díky nimž bychom mohli objednávku zkontrolovat.

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme. Zásilky k zákazníkům putují přes půl světa. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné. Pro více informací prosíme o kontaktování prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace.

Zavolat nám můžete po-pá mezi 9-16 hod na tel. +420 374 445 974.

Hezký den přeje
Lucka B.Luděk Urban
Jirka
20.12.2018 00:00
 
Katastrofa děs hrůza už nikdy víc,lžou nevěřte jim.
Mínusy:
Nedodání jak slibujou operátoři nehledě na jejich dodací termíny,lžou a peníze, které musíte zaslat dopředu jen zhodnocujou v jejich jinejch obchodech.Nikomu tento obchod NEDOPORUČUJI!!!!! ani nejhoršímu kamarádovi posrali mi celé vánoce ale mají odemně CCa 2000Kč,vše jsem předal ČOI včetně telefonickéjch rozhovorů,už nikdy banda z Poštovnézdarma.
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

s dobou dodání je zákazník seznámen již před objednáním. Informaci o délce dodání máte přímo u produktu, poté v košíku a znovu při shrnutí objednávky.

Pokud nechcete na zboží čekat delší dobu, objednávejte si produkty z kategorie "Skladovky", kde Vám objednávka dorazí do 2 dnů.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Jíří Nekarda - Liberec
20.12.2018 00:00
 
Jen na upřesnění
Mínusy:
Objednal jsem si dva nezávislé produkty u jednoho doba dodání po telefonickém ujištění max 30 dní pak ale email dodání 60 dní u druhého max 20 dní,První produkt se objevil v jejich skladovkách doba dodání 2dny a o 200Kč levněji,mám info že na ně ČOI ušila boudu a taky čeká jak dopadnou,tak hodně štěstí Poštovnézdarma, hodně pozdě nebo vůbec.
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme, jelikož je zboží odesíláno přímo ze zahraničí. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné.

V jakém stavu se Vaše objednávka nachází zjistíte nejrychleji po přihlášení do svého zákaznického účtu.

Pokud máte dotazy ohledně své objednávky, obraťte se prosím na náš zákaznický servis http://postovnezdarma.cz/helpdesk .
Rádi Vám Vaše otázky zodpovíme.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Tamara
20.12.2018 00:00
 
Zaslané peníze u tohoto prodejce zahučely do černé díry...tedy na jejich účet a zboží nikde. Po Novém roce, pokud se nic nestane z jejich strany, oznamuji ČOI a podávám trestní oznámení
Mínusy:
Třímají mé 4 tisíce a na žádné zprávy na mail, zákaznický servis, telefony NEODPOVÍDAJÍ. Zboží ani své peníze nejspíš nikdy neuvidím. POZOR!
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

Vaše zkušenost nás velmi mrzí.

Bohužel zde nemáme poskytnuty náležitosti, díky nimž bychom mohli objednávku zkontrolovat.

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme. Zásilky k zákazníkům putují přes půl světa. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné. Pro více informací prosíme o kontaktování prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace.

Zavolat nám můžete po-pá mezi 9-16 hod na tel. +420 374 445 974.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Tamara
20.12.2018 00:00
 
Omyl z mé strany. Nejhorší hodnocení se týká e-shopu Pošta zdarma, nikoli Poštovné zdarma
Plusy:
Omyl z mé strany. Nejhorší hodnocení se týká e-shopu Pošta zdarma, nikoli Poštovné zdarma. Tento alespoň , sic po notné době, ale zvedne telefon
Mínusy:
Omyl z mé strany. Nejhorší hodnocení se týká e-shopu Pošta zdarma, nikoli Poštovné zdarma. Tento alespoň , sic po notné době, ale zvedne telefon
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

děkujeme za upřesnění Vaší recenze. Za jiný obchod samozřejme mluvit nemůžeme. Pokud by samozřejmě bylo něco v nepořádku s objednávkou z našeho obchodu, rádi s Vámi tuto situaci vyřídíme.

Děkujeme.

Hezký den přeje
Lucka B.
Lada
20.12.2018 00:00
 
Všechny varuji před objednáním v tomto eshopu. Již dva měsíce čekám na dopředu zaplacenou zimní bundu, která stále není.
Mínusy:
Na zboží se čeká strašně dlouho a bůh ví jestli vůbec dorazí...
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení. Rádi bychom dobu dodání zkrátili, bohužel tím, že zásilky jdou ze zahraničí, nemáme možnost přepravu nijak urychlit. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné.

Nabízíme i možnost zakoupení produktů v sekci SKLADOVKY, kdy Vám zboží bude doručeno do 2 dnů.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
ČERVINKA JIŘÍ
27.12.2018 00:00
 
objednané zboží, teploměr + čas do auta, 2x nalepovací sítka do auta, uhrazené dne 3.12.2018 do dneštního dne nebylo doručeno- odesláno zřejmě českou poštou. Mohu objednat dárky na příští rok ???
Plusy:
Navrhuji možnost si zvolit přepravní společnost včetně záruky termínu dodání.
Mínusy:
Zboží jsem objednal jako vánoční dárky, dopravce nedoručuje o sobotách a nedělích v době před vánočními svátky, PROČ ?
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme, jelikož je zboží odesíláno přímo ze zahraničí. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné.

V jakém stavu se Vaše objednávka nachází zjistíte nejrychleji po přihlášení do svého zákaznického účtu.

Pokud máte dotazy ohledně své objednávky, obraťte se prosím na náš zákaznický servis http://postovnezdarma.cz/helpdesk .
Rádi Vám Vaše otázky zodpovíme.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Luděk Urban
27.12.2018 00:00
 
Doba k dodání k smíchu, neskutečné, velikost absolutně neodpovídá
Plusy:
jedno a naposled
Mínusy:
dodací doba k smíchu,, velikost absolutně neodpovídá
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

mrzí nás, pokud jste obdržela nevyhovující zboží. Máte možnost produkt reklamovat. Prosím kontaktujte v takovém případě náš zákaznický servis, kde s Vámi vyřešíme reklamaci k Vaší spokojenosti.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
alča
27.12.2018 00:00
 
Zaplatila jsem a nemám nic.
Mínusy:
Nikdy více
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

s dobou dodání je zákazník seznámen již před objednáním. Informaci o délce dodání máte přímo u produktu, poté v košíku a znovu při shrnutí objednávky.

Pokud nechcete na zboží čekat delší dobu, objednávejte si produkty z kategorie "Skladovky", kde Vám objednávka dorazí do 2 dnů.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Ada
02.01.2019 00:00
 
20.11.2018 som si objednala bundu, pri objednavke pisali dodanie do 3 dni, az po odoslani a zaplateni vyskocilo dodanie na 30-60 dni. dodnes mi nic neprislo, ked zadam podacie cislo zasielky do systemu vyhodi ze take neexistuje !!!!!! Banda odrbávačou !!!!!
Plusy:
žiadne
Mínusy:
Klamári a odrbávači, NEKUPUJTE !!!!!!!!!!!!!!
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

bohužel zde nemáme poskytnuty náležitosti, díky nimž bychom mohli objednávku zkontrolovat.

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme. Zásilky k zákazníkům putují přes půl světa. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné. Pro více informací prosíme o kontaktování prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace.

Zavolat nám můžete po-pá mezi 9-16 hod na tel. +420 374 445 974.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Jirka
04.01.2019 00:00
 
NEVĚŘTE JSOU TO PODVODNÍCI !!!!!!!!! NEOBJEDNÁVEJTE !!!!!!!!
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

na našich stránkách se v sekci Doprava a doba dodání dozvíte vše o délce doby dodání i původu zásilek.
Pokud chcete mít jistotu dodání a nechcete na zásilku čekat, doporučuji využít zboží ze sekce "skladovky", zde je doba dodání 2 dny.
V případě, že máte jakékoli další otázky či problémy s Vaší objednávkou, neváhejte kontaktovat náš zákaznický servis.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Marcel
05.01.2019 00:00
 
Nemám ani tovar ani 100 eur,je to banda zlodejov nič si tam neobjednavajte !!!!!!!!¡!!!!!!!!(poštovné zdarma.cz) j!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Plusy:
Ziadne
Mínusy:
Ani tovar,ani 100 eur navrátenie !!!!!!
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme, jelikož je zboží odesíláno přímo ze zahraničí. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné.

V jakém stavu se Vaše objednávka nachází zjistíte nejrychleji po přihlášení do svého zákaznického účtu.

Pokud máte dotazy ohledně své objednávky, obraťte se prosím na náš zákaznický servis http://postovnezdarma.cz/helpdesk .
Rádi Vám Vaše otázky zodpovíme.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Pavel
05.01.2019 00:00
 
Zboží jsem objednal 8.11.2018 v domění,že do vánoc přijde,dnes je 5.1.2019 a zboží nikde
Plusy:
Nic
Mínusy:
Jděte do prdele kreténi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

je nám velice líto, pokud Vám zboží nebylo doručeno. Rádi s Vámi vyřídíme reklamaci, protože se našim zákazníkům snažíme vyjít maximálně vstříc.
Kontaktujte nás, prosím, zde: http://postovnezdarma.cz/helpdesk a situaci s Vámi vyřešíme.
Co se týče dodací doby, několikrát na ni upozorňujeme v průběhu objednávky, v potvrzovacím e - mailu objednávky i na úvodní stránce v informačním panelu v sekci Co je dobré vědět. Zboží k Vám putuje přes půl světa. Proto je doba dodání delší.
Rozšiřujeme naši sekci Skladovky, zde uvedené zboží dodáváme do tří dnů od přijetí platby.

Pěkný den přeje
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Irena Peikerová
08.01.2019 00:00
 
Na začátku prosince ůoňského roku jsem si objednala zboží. Jelikož nepřijali platbu kartou, tak jsem platila přes poštu v pátek. Přes víkend několikrát urgovali, že nemám zaplaceno, piotom platbu přijali a od té doby nic. Příští pondělí předávám na ČOI a potom zveřejním. Je to ostuda!
Plusy:
Žádné!
Mínusy:
Pouze samé mínusy!
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme. Zásilky k zákazníkům putují přes půl světa. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné. Pro více informací prosíme o kontaktování prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
vladimír ruibar
08.01.2019 00:00
 
katastrofa ,zboží po 2 měsících nedorazilo
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

je nám velice líto, pokud Vám zboží nebylo doručeno. Rádi s Vámi vyřídíme reklamaci, protože se našim zákazníkům snažíme vyjít maximálně vstříc.
Kontaktujte nás, prosím, zde: http://postovnezdarma.cz/helpdesk a situaci s Vámi vyřešíme.
Co se týče dodací doby, několikrát na ni upozorňujeme v průběhu objednávky, v potvrzovacím e - mailu objednávky i na úvodní stránce v informačním panelu v sekci Co je dobré vědět. Zboží k Vám putuje přes půl světa. Proto je doba dodání delší.
Rozšiřujeme naši sekci Skladovky, zde uvedené zboží dodáváme do tří dnů od přijetí platby.

Pěkný den přeje
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Jana
08.01.2019 00:00
 
poštovné zdarma je poslední dobou ztráta času, většinou objednané zboží nepřijde a jen honíte peníze zpět, tenhle server je jen pro zlost.
Plusy:
žádné
Mínusy:
všechny
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

Vaše zkušenost nás velmi mrzí. Kontaktujte nás, prosím, zde:http://postovnezdarma.cz/helpdesk a domluvíme se s Vámi na vyřešení situace.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Lada
09.01.2019 00:00
 
30.11.2018 zaplacené zboží. 9.1.2019 stále nedorazilo!
Plusy:
Žádné nevidím!
Mínusy:
Nedodržují obchodní podmínky. Již nikdy více!
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

bohužel zde nemáme poskytnuty náležitosti, díky nimž bychom mohli objednávku zkontrolovat.

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme. Zásilky k zákazníkům putují přes půl světa. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné. Pro více informací prosíme o kontaktování prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace.

Zavolat nám můžete po-pá mezi 9-16 hod na tel. +420 374 445 974.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Jana
10.01.2019 00:00
 
Objednáno 26.11. dosud nedodáno. Nereagují neobjednávejte.
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

Vaše zkušenost nás velmi mrzí.

Bohužel zde nemáme poskytnuty náležitosti, díky nimž bychom mohli objednávku zkontrolovat.

Pokud Vám od nás nechodí zprávy, zkontrolujte si svou emailovou schránku, spam, nevyžádanou poštu, zda-li nejsou odpovědi ukládané tam. Vše vyřešíme k Vaší spokojenosti.

Zavolat nám můžete po-pá mezi 9-16 hod na tel. +420 374 445 974.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Dana Štádlerová
11.01.2019 00:00
 
27.11.2018 jsem si objednala halenku a zaplatila předem (jinak to ani nejde). Dodnes nedorazila. Reklamovat na stránkách není jak, telefon nikdo nezvedá. Kamarádka si objednala bundu vel. XL za 1270,- Kč. Ta měla štěstí, bunda došla. Ovšem minimálně o dvě velikosti menší a kvality vietnamské tržnice.
Plusy:
Žádné nevidím
Mínusy:
Nekomunikace e-shopu, nepřiměřeně dlouhá dodací lhůta, dodávání nekvalitního zboží, které naprosto neodpovídá objednanému zboží
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

mrzí nás, pokud jste obdržel nevyhovující zboží. Máte možnost produkt reklamovat. Prosím kontaktujte v takovém případě náš zákaznický servis, kde s Vámi vyřešíme reklamaci k Vaší spokojenosti.

Dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme. Zásilky k zákazníkům putují přes půl světa. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné. Pro více informací prosíme o kontaktování prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace.


Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
TISA
12.01.2019 00:00
 
Hrůza už nikdy od vás nic... Zboží dorazilo o 40dni později a kvalita hrůza a velikost nesedí.. Komunikace žádná..
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme, jelikož je zboží odesíláno přímo ze zahraničí. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné.

Mrzí nás, pokud jste obdržela nevyhovující zboží. Máte možnost produkt reklamovat. Prosím kontaktujte v takovém případě náš zákaznický servis, kde s Vámi vyřešíme reklamaci k Vaší spokojenosti.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Michaela
14.01.2019 00:00
 
Objednala jsem 25.11.2018. Dodneška nedošlo nic. Volám na jejich zákaznickou linku. Prý došlo na jejich straně k problému s platbou. A zboží prý odeslal dodavatel teprve 10.1.2019 !!!! A to asi jen na základě toho, že jsem psala přes jejich formulář dotaz. Oni vyberou prachy, které si drží pro sebe a objednávky neprovedou. TVL kdybych to věděla, tak si to u toho Aliexpressu objednám sama a už to mám dávno doma, protože Aliexpress je na rozdíl od těchto zlodějů spolehlivý. Už nikdy!!!
Plusy:
nic
Mínusy:
všechno
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme, jelikož je zboží odesíláno přímo ze zahraničí. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné.

V jakém stavu se Vaše objednávka nachází zjistíte nejrychleji po přihlášení do svého zákaznického účtu.

Pokud máte dotazy ohledně své objednávky, obraťte se prosím na náš zákaznický servis http://postovnezdarma.cz/helpdesk .
Rádi Vám Vaše otázky zodpovíme.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Nadine
16.01.2019 00:00
 
Objednala jsem 28.11.2018, přišlo vše sice později než jsem čekala, ale hlavně že přišlo. Jeden kabát jsem reklamovala - neodpovídala "kožešina" na kapuci. Vrácení proběhlo úplně bez problému a v neuvěřitelně krátkém čase.
Plusy:
Není to tak hrozný e-shop , na to že chodí vše z Číny, jak tu píšete..
Mínusy:
Jen delší dodací doba, ale to mají i v obchodních podmínkách..
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

děkujeme za Vaše hodnocení. Rádi bychom dobu dodání zkrátili, bohužel tím, že zásilky jdou ze zahraničí, nemáme možnost přepravu nijak urychlit. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné.

Nabízíme i možnost zakoupení produktů v sekci SKLADOVKY, kdy Vám zboží bude doručeno do 2 dnů.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
František Najker
17.01.2019 00:00
 
Dodací lhůta, kvalita zboží a velikost nesedí dle objednávky
Mínusy:
Velice špatné.....nedoporučuji.
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme, jelikož je zboží odesíláno přímo ze zahraničí. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné.

Mrzí nás, pokud jste obdržel nevyhovující zboží. Máte možnost produkt reklamovat. Prosím kontaktujte v takovém případě náš zákaznický servis, kde s Vámi vyřešíme reklamaci k Vaší spokojenosti.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Jana
19.01.2019 00:00
 
Zkušenosti s tímto e-shopem mám, dodací lhůta je fakt dlouhá. Před nkolika měsíci jsem si objednala brož, která místo ve stříbrné barvě dorazila v barvě zlaté... . Ostatní zboží odpovídalo, dokonce i velikostí, ovšem třeba halenka, což nebylo na první pohled vidět je dost křivě ušitá - kolem výstřihu. Kabelky a ostatní ok. Mám i hodinky, které jsou krásné a fungují velice dobře. Moje poslední zkušenost, kterou momentálně řeším..- dodání naprosto jiného zboží, které bylo ve výprodeji skladovek. Jinak se asi obrátím také čoi, protože, jak je možné, že mají výprodej, u výrobku uvádí - skladem (třeba 5 ks), ale objednat nejde, že je vyprodané, přičemž naskočí alternativa 3x dražší a po dvou hodinách zboží opět objednat lze (pokud nepřijde něco jiného, jako mně, bylo by to ještě ok). Co má znamenat jejich reklamační formulář nevím, nic neříkající tabulka - dodáno?Ano, - ne, kdy a to je vše. Jaké takové, že zboží nemám posílat hned zpátky? - Když jsem obdržela zcela něco jiného, co nechci? No, jestli se naštvu, tak jim ty dveře skladu asi otevřu, Litice nemám daleko. Klidně si vezmu s sebou policajty a bude. Co je podivné, že se tu neustále vyjadřují. Proč? Asi jsou si vědomi velice dobře svých prohřešků, jinak by je tyto recenze nezajímaly
odpověď portálu Poštovné zdarma
Dobrý den,

bohužel zde nemáme poskytnuty náležitosti, díky nimž bychom mohli objednávku zkontrolovat.

Mrzí nás, pokud jste obdržel nevyhovující zboží. Máte možnost produkt reklamovat. Prosím kontaktujte v takovém případě náš zákaznický servis, kde s Vámi vyřešíme reklamaci k Vaší spokojenosti.

Dobu dodání bohužel více urychlit nemůžeme. Zásilky k zákazníkům putují přes půl světa. Našim zákazníkům se ale snažíme maximálně vyjít vstříc a proto se snažíme, aby expedice zboží proběhla nejrychleji jak je to jen možné. Pro více informací prosíme o kontaktování prostřednictvím kontaktního formuláře na našich stránkách a poskytneme Vám bližší informace.

Zavolat nám můžete po-pá mezi 9-16 hod na tel. +420 374 445 974.

Hezký den přeje
Lucka B.
Zákaznický servis PoštovnéZDARMA.cz
Jana Flíčková
23.01.2019 16:50
 
tento obchod můžete zapomenout, jsou to podvodníci, nikdy neřeší reklamaci, napíšou zboží vráceno i když žádné nepřišlo. Objednávka u nich je jen zklamání, poslední dobou vůbec žádné zboží nedorazí, protože platba předem, je jasný, že se zboží po cestě ztratí.
Plusy:
žádné
Mínusy:
všechny
Miroslav
25.01.2019 10:46
 
Dobry den, chcel by som upozornit ludi na tento obchod aby si nic neobjednavali, moja skusenost, objednal som si v novembribundu a je koniec januara nemam ani bundu ani peniaze, NEOBJEDNAVAJTE U PODVODNIKOU.
winki
27.01.2019 11:57
 
Já jsem si u této rádoby firmy objednal 5 neodymových magnetů zhruba za 150 kč. Bohužel jsem si nevšiml dlouhé dodací lhůty. Po tomto zjištění mi to celé došlo. Veškeré zboží pochází z Číny. Já zboží nakupuji na portálu Wish kde stejné magnety ale 10 kusů stojí včetně poštovného 70 kč. Navíc jeden z magnetů které jsem obdržel je zlomený tak jsem právě poslal reklamaci a jsem zvědav jak to dopadne, Zkrátka je lepší nakupovat přímo na Čínských portálech za poloviční cenu včetně poštovného než někomu dělat zdroj penz. A s reklamací není žádný problem, obratem vracejí peníze aniž by chtěli vrátit peníze.
Plusy:
Dvakrát do jedné řeky nevstoupíš.
Gabriela
29.01.2019 08:48
 
Absolutně nedoporučuji! Zboží přišlo za 2 měsíce.Mezitím ho zlevnili!Jak jsem zjistila,tak bylo odesláno přímo z Číny (to si umím objednat sama).Žádná informace o tom, že balíček je na poště.....Kabát rozhodně neodpovídal fotce (materiál tragédeie, šusťák, slabej, kožíšek úplně trapnej).Zboží vracím, tak doufám, že nebudou problémy s vrácením, protože jinak mě neznaj!
Plusy:
žádný
Gabriela
29.01.2019 08:50
 
Absolutně nedoporučuji! Zboží přišlo za 2 měsíce.Mezitím ho zlevnili!Jak jsem zjistila,tak bylo odesláno přímo z Číny (to si umím objednat sama).Žádná informace o tom, že balíček je na poště.....Kabát rozhodně neodpovídal fotce (materiál tragédeie, šusťák, slabej, kožíšek úplně trapnej).Zboží vracím, tak doufám, že nebudou problémy s vrácením, protože jinak mě neznaj!
Plusy:
žádný
knap
30.01.2019 07:04
 
dodací lhůta 5. 2 až 25. 3. 2019, asi čistá zlodějina, že člověk zapomene co si vlastně objednal nebo to ani neexistuje
Plusy:
nic
Mínusy:
nedoporučuji nikomu
Josef
31.01.2019 23:50
 
V OBCHODĚ ,,POŠTOVNÉ ZDARMA.CZ'' PRODÁVAJÍ ZBOŽÍ z ALIEXPRESU Z ČÍNY. POKUD CHCETE UŠETŘIT 100 -500% OBJEDNEJTE SI ZBOŽÍ PŘÍMO NA ALIEXPRESU.
Plusy:
000000000000000000000000
Věra
06.02.2019 15:12
 
Neskutečné, že v dnešní době existuje eshop, který inkasuje peníze předem a zboží rozesílá po půl roce a ještě k tomu na zcela jinou adresu! Objednávka v říjnu 2018, dodnes (únor 2019) zboží nedoručeno! Po urgencích odeslali čerstvé potvrzení o doručení, ovšem do zcela jiného města a na jinou adresu! NESKUTEČNÉ! Jsou to podvodníci. Nic jim neplaťte předem, nejlépe nic neobjednávejte. Přislíbili vrácení peněz, které bezúročně používali půl roku. Jsem zvědavá, zda dorazí.
Plusy:
Žádné, jsou to podvodníci
Mínusy:
Podvodníci
Václav. V
11.02.2019 18:47
 
10.12.2018 jsem si objednal a zaplatil na tomto portále zboží v naivní představě, že do Vánoc dorazí. Zboží bylo v kategorii skladem, takže mělo dorazit do slibovaných tří dnů. Dnes, tj.11.2.2019 konečně zboží dorazilo. Vánoční dárek se tak nakonec uskuteční. Jen to bude o deset měsíců později. Děkuji portálu "Poštovné zdarma" za zkušenost a slibuji že už nikdy více.
Plusy:
Žádné
Mínusy:
Informace na nabídkách se silně rozcházejí s realitou
Vendula
19.02.2019 16:31
 
Na zboží jsem čekala 2 měsíce, hlavně, že platbu předem upomínali 2x ( podle toho jak čtu jsem jedna z těch štastnějších).Ve finále mám na výrobek návod v agličtině a čínštině. Ušetřené peníze za to fakt nestojí . Ještě prosím už nezasílat na e.mail žádné nabídky, nestojím o ně.
Plusy:
žádné
Mínusy:
dlouhé čekání, chybí český návod
Miloslava
21.02.2019 13:27
 
Objednané zboží s dodací lhůtou 2 dny mají údajně doručit do 60 dnů od naskladnění, kdy to naskladnil kdo a kde nikdo neví. Je třeba udělat podnět na Policii vzhledem k počtu poškozených osob a na ČOI, aby s nimi zahájili řízení s pokutou a ukončením činnosti. Ještě rozesílají SMS, že když jim pošlete 500,- Kč za další zboží dostanete slevu 100,- Kč. Peníze a objednané zboží zřejmě řada lidí již neuvidí.
Plusy:
Žádné
Mínusy:
Samé mínusy pro Lucku B Zákaznický servis Poštovné zdarma.
Miroslav Adamec
25.02.2019 21:13
 
Dodaci lhuta 45 dnu uz trva 5 mesicu, po vyzadani vraceni penez,prestali komunikovat. Jsou to smejdi nic vic,jen v jine podobě. Kdoa stejnou zkusenost, a doklad o zaplaceni, z vypisu uctu,slozenku, poslete mi na mirek1965@email.cz, podame hromadne trestni oznameni!!!
Mínusy:
10000000
Marie Plachtová
05.03.2019 14:25
 
celé dopoledne jsem se snažila dovolat na na zákaznickou linku bohužel neúspěšně,dvakrát jsem poslala dotaz písemný,bohužel také bez odpovědi,tak že komunikace nulová,chtěla bych z tohoto důvodu zrušit objednávku ale už nevím kam se obrátit
Zdeňka
11.03.2019 16:33
 
zaplaceno v lednu 2019, dosud nedorazilo. Prý se zásilka asi ztratila, ale zaplaceno mají, tak co by je dalšího zajímalo. Již jednou jsem psala na zákaznický servis. Odpověď 0.
Plusy:
žádné
Mínusy:
všechny
Anna
13.03.2019 17:28
 
Objednala som si tovar 9.2.2019 aj zaplatila a do dnešného dňa nemám tovar ani peniaze. Keď si dám kontrolu podľa čísla objednávky stále mi vypisujú, že balík je uložený na pošte. Keď idem na poštu o žiadnom balíku nevedia. A tak nemám ani 40€ ani tovar.
Mínusy:
Už nikdy viac žiadnu objednávku
Anna
13.03.2019 17:30
 
Objednala som si tovar 9.2.2019 aj zaplatila a do dnešného dňa nemám tovar ani peniaze. Keď si dám kontrolu podľa čísla objednávky stále mi vypisujú, že balík je uložený na pošte. Keď idem na poštu o žiadnom balíku nevedia. A tak nemám ani 40€ ani tovar.
Mínusy:
Už nikdy viac žiadnu objednávku a neodporučím ani svojim známym
Šilha Luboš
18.03.2019 16:16
 
Dne 25.2 jsem obědnal zboží a ihned zaplatil.Dne4.3 došel email že je zboží odesláno.V emailu stálo doba dodání 14.3-3.5 2019.to mi přijde jako vtip.Chtěl jsem kupovat další zboží ale po přečtení recenzí již nikdy nic.
Plusy:
Žádné!
Mínusy:
Dlouhá doba dodání.
Jana
22.03.2019 12:51
 
Objednala jsem si zboží, které pravděpodobně nikdy nedorazí. Zkušenost tedy pro příště praví, nejprve si přečíst informace o společnosti + recenze a byly by ušetřeny peníze i nervy.
Plusy:
žádné
Mínusy:
prostě všechno ..........špatně
Lenka
28.03.2019 10:00
 
No kdybych nebyla blbá tak bych si tenhle obchod nikdy nevybrala, a hlavně kdybych četla ty recenze!!! Zaplatíte a na zboží čekáte kdoví jak dlouho a možná že nakonec ani nepřijde, každopádně všechno co se tady píše je 100% pravda.
Plusy:
Občas se najde příjemná operátorka na telefonu, ale ty to už nezachrání
Mínusy:
moje blbost
Peter
28.03.2019 10:38
 
Jsou to jen překupníci stejné zboží si můžete koupit na Ebay mnohem levněji. V podstatě vaši obědnávku jen přepošlou prodejci do Číny a ti mají poštu zdarma a rozdíl co si přihodily jim zůstane. Podle toho také vypadá kvalita zboží.
Plusy:
Nejsou.
Mínusy:
Nekvalitní zboží,dlouhá doba dodání.
Zdeněk
02.04.2019 10:17
 
Řeším vrácení zboží, které jsem odeslal zpět dne 11.3.2019 a e-shop má povinnost vyřešit do 14 dnů.Zatím se mnou řeší vrácení zboží jako reklamaci.Již v 5-ti e-mailech jsem je upozornil ,že se nejedná o reklamaci! Odpověď zní vždy stejně - řešíme vaší reklamaci!
Plusy:
zatím nemám žádné
Mínusy:
zatím jen mínusy
Pepa
03.04.2019 04:35
 
obchod poštovné zdarma
Plusy:
zboží které jinde neseženete zboží, které nikdo jiný nenabízí možnost platit předem kartou, složenkou nebo převodem
Mínusy:
zboží vám nebude nikdy doručeno peníze vám nebudou nikdy vráceny
Vladimíra
18.04.2019 00:11
 
Zboží dorazilo, nesedí, chtěla jsem vrátit. Spojit se telefonicky se mi nepodařilo. Nejdříve mi automat hlásil, že jsem šestá v pořadí, když jsem se konečně dostala na první pořadí, začal automat hlásit, že všichni operátoři jsou obsazeni a pak mne to opět hodilo na šesté místo v pořadí. Dalšími pokusy, které proběhly z mé strany bylo psaní mailů - bez odezvy!!! Chystám se oslovit ČOI a další orgány...
Plusy:
Zboží dorazilo, sice ve třech zásilkách, ale dorazilo.
Mínusy:
Podvodná firma-nenakupujte!!! Kvalita oblečení špatná, zpracování špatné. Bez reakce na můj opakovaný požadavek na vrácení. Je to hnus Velebnosti...
Iva
24.04.2019 23:08
 
Velké zklamání! Na zboží čekám od února, stále mě odkazují na poštu. Vrcholem všeho bylo, když mi na moji stížnost poslali e-mail, abych ohodnotila dodané zboží! A to “jaké”, když nic nepřišlo. Jeví se jako podvodníci, bohužel. Nedoporučuji!
Plusy:
O žádných nevím.
Mínusy:
Nesolventnost, drzost s jakou komunikují.
Iva
24.04.2019 23:08
 
Velké zklamání! Na zboží čekám od února, stále mě odkazují na poštu. Vrcholem všeho bylo, když mi na moji stížnost poslali e-mail, abych ohodnotila dodané zboží! A to “jaké”, když nic nepřišlo. Jeví se jako podvodníci, bohužel. Nedoporučuji!
Plusy:
O žádných nevím.
Mínusy:
Nesolventnost, drzost s jakou komunikují.
Václav
09.05.2019 07:43
 
Před více než rokem jsem objednal náušnice (spirály) a do dnes ani náušnice,ani peníze zpět ,ani omluva, i při reklamaci že nic nepřišlo se s Vámi nikdo nebaví.Prostě už nikdy víc takový obchodník který chce jen peníze a zboží jestli dojde nebo ne ho nezajímá.
Plusy:
Absolutně žádné
Mínusy:
Zboží vám nebude nikdy doručeno peníze vám nebudou nikdy vráceny
Blanka
09.05.2019 12:32
 
Zboží vůbec nedodáno, tak jsem se musela upozornit o vrácení peněz, ale to už uběhlo pár týdnů a stále není věc nedořešena. Je velmi smutné že tento obchod stále funguje. Nějaká kontrola na tyto obchody by asi nebyla marná.
Plusy:
Žadné
Jana
29.05.2019 18:12
 
Po urgencích, kdy dostanu objednané zboží, u kterého nebylo napsáno, že není skladem, mi bylo napsáno, že na to mají až 2 měsíce!! a že se snaží to popohnat a že mi dají emailem vědět, kdy zboží přesně dostanu. Nedali mi vědět a tudíž zboží, které bylo jako dárek pro manžela si převzal, rozbalil a otevřel manžel. Takže děkuji moc a už vím, kde si nikdy objednávat opravdu už nebudu. Navíc klasická Čína, kde si běžně objednávám sama.
Plusy:
Nejsou.
Mínusy:
Objednejte si sami-je to Čína, platí se taky předem a je tam poštovné zdarma. Navíc jsou vstřícní, pokud se vyskytne problém.
Jarka
08.07.2019 14:01
 
Kdysi jsem objednala kabelu, vše bylo super, tak jsem se cca před měsícem rozhodla, že si objednám podobnou. V potvrzení objednávky mi poslali info o úplně jiné kabele - nepřevzala jsem. Po měsíci jsem to zkusila znovu, nicméně mi opět přišlo potvrzení objednávky na jinou kabelu, při telefonickém dotazu - čekání 25 minut - mi operátorka sdělila, že to je normální, protože jsem klikla na dodání do dvou dnů a tím pádem mi systém vybral podobné zboží. Tuto informaci o možné záměně jsem však nikde nenašla. Doporučení operátorky - tak to nemám přebírat. A ještě jedno upozornění, vy když voláte a chcete něco vědět, tak čekáte na operátora a tím automaticky souhlasíte, že hovor může být v rámci zkvalitňování služeb monitorovaný, ale vám operátorka musí dát souhlas, když si chcete hovor nahrát :-)) Přesně cituji operátorku. Hezký den :-))
Eva Bednářová
23.07.2019 14:47
 
objednala jsem si náušnice - došly bez 2 kamínků, jsem je reklamovala a poslala zpět (musela jsem zaplatit poštovné) a došly mi zpět a opět tam chyběl kamínek !!!???!!???? objednala jsem i 2 laky na nehty - číslo 5 a 8 - došel číslo 6 a číslo 8 byl vylitý v obálce a vyschlý !!!???!!!
Sixsik
29.07.2019 21:39
 
Objednala jsem si zboží, po zjištění co je to za šmejdy jsem ji ještě ten den zrusila. A požadovala jsem vrácení peněz. Kecy ve stylu že prověří jestli už nebyla odeslána. Opravdu hloupost!! Lidí dávejte si na ně pozor a nejlépe si od nich nic neobjednavejte! Víte jak to dopadne? Objednané zboží a peníze už nikdy neuvidíte. Jsou to podvodníci kteří akorát oblbuji a okrádají zákazníky.!!!
Plusy:
Žádné!!
Mínusy:
Podvodníci, nekomunikují, lžou a oblbuji zákazníky.
Kus Otakar
04.08.2019 18:09
 
Obj.102009278 z 28.6.19 Termín dodání 14.7.-2.9.19 Do 4.8.nedoručeno.jeste mají měsíc čas.ponevadz se jedná o lakmusove papírky na měření ph v bazénu snad to stihnou na příští sezonu
Plusy:
Zadne
Mínusy:
Vyhnout se obchodu velkým obloukem
Pavla S.
13.08.2019 15:24
 
Objednávala jsem si nástěnný lepící plakát "Okno". Dorazil po 5 měsících a zničený.
Alena
02.09.2019 12:30
 
Zatím nemám žádnou stížnost, zboží vždy došlo v pořádku. Dlouhé dodací lhůty-s tím počítám, tak mi to tak nevadí. Myslím, že jsem se nad 2 měsíce nedostala.
Plusy:
Zboží za příjemné ceny.
Mínusy:
Delší dodací lhůty, ale chápu.
Petr Murka
07.09.2019 20:21
 
zatím nemůžu hodnotit,mám zaplacené dva vaše produkty,ale ještě mi nepřišel ani jeden
Lenka Ilková
08.09.2019 15:38
 
Pravidelně na Poštovném nakupuji , takže je to jasné proč. Naprostá spolehlivost, vynikající marketing a komunikace se zákazníky. Jen tak dále. Kdyby byli všichni takoví...….
Plusy:
Spolehlivost, snaha o domluvu vždy
Mínusy:
Neznám. A to u nich nakupuji více jak dva roky..
Jaromír
23.09.2019 14:34
 
Doporučení a rada všem, kdo potenciálně zvažují nákup v tomto obchodě. NIC zde nenakupujte!!!! Obchod používá sprostý trik, který sice není nelegální , ale je silně na hraně. Trik spočívá v tom, že podle jejich obchodních podmínek s vámi, jako s kupujícím neuzavírají KUPNÍ, ale zprostředkovatelskou smlouvu. To ale zcela podstatně mění vaše práva a ochranu kupujícího na internetu. Vše, co platí o nakupování na internetu a o čem předpokládáte, že je pro vaši ochranu vyplývající z naší legislativy je navázáno na SMLOUVU KUPNÍ. Tu za vás obchod uzavře(zprostředkuje) s nějakým Číňanem na druhém konci světa a vše, co platí (možnost vrácení, reklamace atd, atd......) tedy musíte vyřizovat s ním. On samozřejmě na naše právní předpisy kašle, takže vaše práva jsou v pr... víte kde že? Obchod se sice tváří, že to za vás vyřídí, ale právo v tomto případě na vaší straně není. Jak jsem již psal výše není to protiprávní, ale solidní internetový prodejce má obvyklé obchodní podmínky a neuvede vás tedy ani bez přečtení obchodních podmínek do situace, kdy jsou vaše práva nakupujícího na internetu zcela změněna. tedy lépe řečeno prakticky eliminována. Všechna se totiž vztahují na prodejce v Číně. Tam se samozřejmě ničeho nedovoláte. Toto nechutné a neetické chování je možné jen v Čechách, protože jen u nás se slovíčkaří v zákonech a hledá se, jak protistranu co nejvíce napálit a odrbat. Rozdíl ve slově KUPNÍ a ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ tedy mění vše podstatně. POZOR NA TO!!!! Než objednáte !!!!!
Mínusy:
Zboží nedorazilo ani po 93 dnech od objednání
Irena Slavičínská
01.10.2019 22:13
 
Naprostá spokojenost :-)
Marcela Sodomková
02.10.2019 16:48
 
Zboží přišlo v pořádku. Peněženka je krásná. 100% spokojenost.
Lenka
04.10.2019 20:34
 
Nevím, jak je to možné, ale i přes to, že u"Poštovné zdarma" objednávám zboží víc jak dva roky, nikdy se mi nestalo, že bych byla nespokojená. Platím převodem z účtu předem, zboží chodí postupně a zatím vždy v pořádku. Jedná se o drobnosti pro děti, ale i šaty za tisícovku pro mě. Pouze jednou mně chyběl kryt baterií u budíku (motorka), možnosti vrátit zboží jsem nevyužila, byť mně to bylo nabídnuto. Poradila jsem si :-)
Plusy:
Pokud se jedná o skladovku do dvou dnů, je vždy takto doručena. S avízovaným delším dodáním ostatních produktů se dá počítat. Dodané zboží odpovídá zobrazenému. Dobře udělané internetové stránky (přehledně).
Mínusy:
Za málo peněz horší kvalita - i s tím se musí počítat!
Aesinka
14.10.2019 22:32
 
Zboží vždy došlo v pořádku. Na některé kousky se déle čekalo. Ale cena dobrá.
Martin Šarm
16.10.2019 20:27
 
Zboží dorazilo v pořádku.Komunikace se společností také na vybornou.Bohužel jen ta delší doba to kazí. Ovšem je to uvedeno v podmínkách a vzhledem k tomu,že jde od výrobce ze zahraničí musí se stím počítat. Zboží dorazilo v kvalitě,která byla reklamována. Martin
Honza
18.10.2019 17:13
 
Maximální spokojenost s obchodem "Poštovné zdarma". Zboží, které jsem si objednal měli skladem. V pondělí jsem poslal šekem peníze, v úterý dostali mé peníze , ve středu mě zboží poslali a ve čtvrtek jsem měl zboží doma. Takže maximální spokojenost.
Plusy:
Prakticky jsem vše napsal výše. Čili jednou větou - rychlé dodání zboží.
Mínusy:
Žádné.
Ivana
23.10.2019 15:50
 
Zkušenosti s portálem jsou vcelku dobré
Plusy:
Při vrácení zboží je vratná částka připsána brzy, komunikace s portálem je dobrá
Mínusy:
Dodací lhůty jsou příliš dlouhé
Hana Svobodová
25.10.2019 11:39
 
Skoro 2 měsíce jsem čekala na sportovní overal. To, co přišlo, byla tragédie. Přesně typ oblečení, jaké jsou na Wish.com. Narychlo ušité z té nejlevnější látky ale oproti tomu za dosti draho. Vše krátké a široké, hrůza. Už nikdy více.
Mínusy:
Vše.
Petr Ressel
30.10.2019 11:48
 
nejhorší portál za doby 3roků co něco kupuju po internetu, 1. zboří vůbec nedorazilo a jsem neustále atakován nějakým Twistem o úhradu něčeho co vůbec nemám, nelze se nikam dovolat a odmítám se registrovat jen proto abych mohl reklamovat. Opravdu hnus v dnešní době. .
Tkadlecová
01.11.2019 15:54
 
Vsjo super. Podložky na grilování dorazily brzo a v pořádku. Děkuji.
Dáša
05.11.2019 12:44
 
Trochu jsem váhala, zda objednat na "postovnezdarma", ale byla jsem mile překvapena.A nejen já i kamarádka, která si také něco objednala.
Plusy:
Zboží dorazilo v pořádku v předem stanoveném termínu, ve 2 balíčkách, takže velká spokojenost. S kvalitou objednaného zboží jsem také spokojena.Dokonce jsem dostala email s dotazem, zda již zboží dorazilo.
Mínusy:
Dlouhá dodací lhůta, ale to je pochopitelné, když jde zboží takovou dálku.
Míla
05.11.2019 18:15
 
Od září mi zboží stále nedorazilo a není možnost se kamkoliv dovolat a na jakoukoliv stížnost mi stále odpovídají naučenou větou jak robot! Nemám zboží nemám peníze!! Tak tohle už nikdy!!
Mínusy:
Špatná komunikace, telefony nejsou... hrůza a děs!! Tyhle už NIKDY VÍCE!!!
Jana Kopová
15.11.2019 13:57
 
Objednala jsem pánskou koženou bundu,přišla docela brzy a jsem spokojená,dobrá kvalita.
Plusy:
Splehnutí dobré,kvalita zboží dobrá.
Emilia
22.11.2019 14:29
 
NIKDY VIAC!!!!!!! Nezvyknem písať zlé recenzie, ale toto je jedna obrovská katastrófa. Objednala som si dámsku mikinu, ktorá na obrázku vyzerala dokonale skôr ako pončo, ktoré som plánovala využívať aj do práce. Objednávka prišla po mojej výzve asi po dvoch mesiacoch a prišla mikina nie mojich rozmerov, na pol chrbta, ktorá nie je súca ani na brigádu, pretože z nej opadávajú čierne hrubšie nite. Len tak mimochodom stála 25 eur. Nie je to malý peniaz....aj čínskom obchode si za 25 eur kúpim oveľa kvalitnejšiu vec.
Plusy:
Žiadne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mínusy:
Nespoľahlivosť, neskoré vybavenie objednávky, nekvalitný tovar, ktorý nezodpovedá obrázku
jana
25.11.2019 11:23
 
Pořád mi chodily výzvy, že jsem jim neposlala peníze, tak jsem jim poslala kopii transakce a jediná reakce od nich byla, že mi objednávku zrušili! Peníze nikde a dovolat se nikam nelze. NIKDY více
Plusy:
žádné
Vašek
27.11.2019 20:02
 
Zboží jsem objednal 23.9.2019 dnes je 27.11.2019 a nic ani omluva ani řádek nebo tak něco peníze v prdeli horší shop neznám ještě že to bylo jen 200kč neschudnu
Tom
04.12.2019 21:15
 
Objednal jsem celkem 16 položek. V obchodem udaném mezním termínu dorazila polovina, kupodivu to levnější zboží, zbylých 8 reklamuji a žádám peníze zpět. Zatím neúspěšně. Ještě vydržím do konce roku a pak podám případně stížnost na Českou obchodní inspekci.
Mínusy:
Nedorazila polovina objednaného zboží, z toho co dorazilo je velká část zcela nepoužitelná.
Eva
05.12.2019 07:18
 
Ráda bych vyjádřila díky za obchod "Poštovné zdarma". Přestože si člověk na zboží delší dobu počká, vždy dorazí. Má jedna z prozatím posledních objednávek nebyla dodána v prvotním termínu, ale okamžitě jsem byla o této skutečnosti informována a bylo mi nabídnuto storno objednávky s vrácením peněz, plus nějaké procento navíc nebo jsem si mohla na zboží ještě počkat. Zvolila jsem druhou variantu a zboží dostala do požadovaného termínu, který jsem uvedla. Děkuji!
Plusy:
Kvalita odpovídající ceně a výrobkům, dobrá komunikace, široký výběr.
František Jetel
08.12.2019 11:15
 
Podobná banda jako lunzo.cz. Pouze přepošlou vaši objednávku do Číny, vyinkasují peníze a to co vám za dva měsíce přijde neodpovídá objednávce. U konfekce mizerná kvalita, velikosti neodpovídají evropským normám. Jsou pouze zprostředkovatelé. Raději objednávejte přímo z Číny. Každý překladač vám stránky čínských eshopů přeloží do češtiny. Plusem je, že to máte o polovinu levnější.
Plusy:
žádné
Mínusy:
Nulová práva kupujícího, nedovoláte se spravedlnosti, nic nevyreklamujete.
Jana Skalová
09.12.2019 23:37
 
zboží objednáno 30.9.2019 a ještě dodnes 9.12.2019 nebylo dodáno. Využívám často nákupy na e -shopech, ale s tímto jsem se bohudík ještě nesetkala. Vrcholem je, že při reklamaci místo bezodkladného vrácení peněz nabízí jakési poukázky s 15 % navýšením ceny. S tímto eshopem již nechci mít nic společného.
Martina
16.12.2019 13:19
 
Zboží nemám telefony nikdo nezvedá
Vítězslav Červenák
16.12.2019 18:56
 
Velmi spokojen obj:102300250-super. rychlost dodání. naskladněných vecí
Čejková
23.12.2019 09:34
 
Zaplaceno,doručení do 3 dnů,bez odpověďi na email s dotazem,takže nečekám ani peníze ani zboží.Děkujeme za krásnou spolupráci už nikdy více
Martina
27.12.2019 12:44
 
S Poštovným zdarma jsem velmi spokojená - viz. 102173991, a proto jsem zde nakupovala opakovaně i sortiment, který jsem jinde neviděla.Už dvakrát jsem zakoupila vbočovač palce, který se osvědčil pro denní nošení pro mou babičku, velmi pěkně zpracovaní jsou maňásci pro děti - jak barevně, tak celkem i propracovaní a zajímavá je také klíčenka Spící miminko,která se také prodává u nás, ale přes internet jsou trošku jiné, další klíčenka Hledač klíčů reaguje skutečně na kov, ale pro mě je to spíše doplněk ke klíčům, sada textilních choker náhrdelníků byla vhodným dárkem, moc pěkná je bezkosticová krajková podprsenka s vycpávkami, která dobře drží tvar a dá se použít i bez vycpávek, pěkné jsou také fototapety. Ale jsou tady i objednávky, které nebyly vhodným nákupem, např. slevněná silikagelová šablona na obočí mi přišla zbytečná - možná jsem ji neuměla dobře používat, zklamání mi přinesla slevněná manikúra s nepoužitelnými nůžkami a pilníkem, červené plavky bez vycpávek z tenkého materiálu byly pro můj typ postavy také nevhodné, které už obě nejsou v prodeji a taky bunda Jane mi přišla příliš tenká a přitom uvnitř vycpaná kožíškem a měla zadrhávací zip a zažehlovačky, které mi přišly vhodné pro dívky ve školním věku, ale ne pro dospělého.
Plusy:
Doporučuji objednávat jen skladovky, které přijdou do 2 dnů. Na ostatní zboží jsem čekala dlouho-viz. šablona, manikúra, bunda Jane a nakonec jsem nebyla spokojená - vyjímkou byla krajková podprsenka za vhodnou cenu. Sortiment, který jinde neseženu Info o objednávce prostřednictvím e-mailu
Mínusy:
Dlouhá dodací doba u mimoskladovek Některé zboží je příliš tenké nebo neodpovídá požadované kvalitě
Jana Švecová
13.01.2020 23:38
 
Špatná zkušenost !!!! Ztráta času nad zjišťováním jakéhosi nákupu v částce 499 Kč, který se vůbec nekonal a to ani nebyl řešen jakýmkoliv způsobem, jsem obdržela někdy v polovině listopadu 2019 těsně po návratu z třítýdenního léčebného pobytu v lázních, kde jsem neměla přístup k internetu, ani k nějakým nákupům v kamenných obchodech, protože lázně se nalézaly v přírodě nejméně 2 km vzdálené od obce Osečná. Vzhledem ke skutečnosti, že mám na očích stále ten dopis a nejde mi z hlavy, co to má být, tak jsem se začala zajímat na internetu, co je to za firmu, které se má odeslat 499 Kč. Je to firma Ateli, s.r.o.Habrmanovo náměstí 5, Plzeň, PSČ 512 00. Když jsem si konečně ověřila, že se žádnou takovou firmou jsem nikdy nezahájila jakoukoliv komunikaci a po navštívení portálu "Poštovné zdarma", kde píše mnoho oklamaných lidí, že se jedná o jakousi podvodnou záležitost, takže já už jsem rozhodnutá, jakou cestu zvolím !!! Vy byste to měli udělat stejně, protože, když to takovým podvodníkům projde, tak se vrátíme v budoucnu do džungle ! Je to fakticky neuvěřitelné, co se děje !!! Zajímavá je také částka, kterou vymáhají (499 Kč), to je nějaký limit beztrestného loupení za bílého dne ?!
Plusy:
Plusy : DALŠÍ ZKUŚENOST, jak si dávat pozor !!! Nikdo, jak vyplývá z názorové diskuze zatím radikálně nic neřešil, i když zjistil, že byl podveden !
Mínusy:
Podvod je vždycky mínus !!!
Anna
15.01.2020 15:33
 
jsem spokojena, vše je vždy vyřízeno k mé spokojenosti, zboží za dané peníze je fajn
Plusy:
velmi rychléí vyřízení reklamace
marta
17.01.2020 14:11
 
Ch ale sa nemozem dovolat cem vam vratit tovar ak sa neozvete dam to policiji alebo obchodnej iiskcije klamari
Alena
18.01.2020 20:38
 
Podle sledování stavu objednávky : 5.10.2019 objednáno 11.10.2019 odesláno 10.12.2019 doručeno
Mínusy:
Do dnešního dne nedorazilo, přesto přišel email k hodnocení výrobku. UŽ NIKDY TENTO ESHOP !!!!!
Zdeněk
18.01.2020 21:43
 
Několikrát jsem objednal průmyslové zboží, přečetl jsem si informace o dodání a nečekal zázrak. Zásilka nakonec dorazila a zboží bylo funkční. Kdo spěchá ať zkusí jiný obchod.
Plusy:
Zboží funguje
Mínusy:
Trvá to déle
Jiří Lepa
27.01.2020 17:12
 
Objednáno a zaplaceno 20.11.2019, dodací lhůta uváděna až do 20.1.2020 Dnes je 27.1.2020, po zboží ani vidu ani slechu. Reklamaci nemohu uplatnit, neb mi to píše, že moje objednávka není evidována, ač jsem přesně napsal číslo objednávky(var.symbol). Nikdy více,rozumnější je objednat si to přímo z Číny
Plusy:
Procvičení práce s PC
Mínusy:
Vše ostatní, peníze kazí charakter !!! :-)
Lenka
29.01.2020 00:24
 
Nakupuji pravidelně, naposledy obj. 102387494, krásné malé závěsné hodinky jsem objednala již po druhé, jednou jako dárek. Došly brzy a vše v pořádku. Ceny více než příznivé.
Plusy:
Spolehlivost, vynikající komunikace se zákaznickým centrem, vyřešeno vždy k velké spokojenosti.
Mínusy:
Zboží jde většinou z Číny, takže delší dodací termín, ale na to jsou zákazníci upozorněni.
Vítězslav Červenák
29.01.2020 20:04
 
Obj:102332742- rychlé dodání,došlo rozbité prasklé sklíčko od hodinek,okamžitá reklamace,nemusel jsem vracet zboží,skvělá komunikace,hodinky krásné a funkční
Plusy:
Rychlé dodání
Mínusy:
Nic
Gustav Zelený
02.02.2020 08:56
 
skvělý obchod, již několikátý nákup
Plusy:
doporučuji ostatním zákazníkům
Mínusy:
nemá žádné
Miroslav Partsch
03.02.2020 18:12
 
Objednal jsem si pánskou ležérní čepici počátkem prosince 2019, zaplatil, doručení do 3.2.2020, nic nepřišlo, jsou to zloději, gauneři a měl by je někdo zrušit. S takovou internetovou bandou zrůd jsem se nesetkal. Doporučuji manažerům-rozběhněte se vaši ulhanou tlamou co nejrychleji proti zdi a nezastavujte.
Plusy:
žádné
Mínusy:
děláte ze zákazníků pitomce
miroslav
03.02.2020 18:16
 
.......a budu psát a hanit .........dokud nepošlete zboží.....
Alča
04.02.2020 22:23
 
Objednávám zboží již dlouhou dobu a jsem velice spokojená. Vždy vše došlo a když byl nějaký nedostatek, ihned ho se mnou vyřešili po e-mailu. Proto doporučuji i ostatním. SPOKOJENOST!!!!!
Plusy:
Veliké plus je, že jsou velmi příznivé ceny supééér
Jiří BLAŽEK
06.02.2020 17:13
 
příšerné
Jiří BLAŽEK
06.02.2020 17:14
 
- už mi nikdy nic neposílejte ano vaši reklamu
HOMER
07.02.2020 11:16
 
- špatné - s obchodem končím
Plusy:
- žádné jsem oproti jiným e-shopům nezjistil
Mínusy:
- dodací lhůty - složitá komunikace prostřednictvím zřejmě robotické Margarety - není možné upravit objednávku po zaplacení - není možné změnit doručovací adresu, přestože objednávka není zdaleka vyřízená
Matějková
07.02.2020 16:15
 
NIKDY SI NEOBJEDNÁVEJTE NIC Z TOHOTO SERVERU! - POŠTOVNEZDARMA - objednala jsem si košily. Na fotce vypadala moc hezky. Ovšem po zaslání jsem se nestačila divit. Velikost tak na dítě cca 5 let - objednala jsem si XL. Všude visely cáry nití. Prostě přišel zmuchlaný cár nějakého hadru, který jsem vůbec nepoznávala a za který byste nedali ani 10 Kč Chtěla jsem okamžitě zaslat zásilku zpět. Ovšem nebylo kam? Nebyla zpáteční adresa. Volala jsem operátorce, která mi telefon položila. Po té mi tedy přišla nějaká adresa, že peníze vrátí do 14 dnů po obdržení košile. A to ještě nevím, zda mi peníze vůbec vrátí. OPRAVDU VARUJI. Pak napíši, zda mi vůbec peníze na účet vrátili.
Plusy:
žádné
Mínusy:
NIKDY SI NEOBJEDNÁVEJTE NIC Z TOHOTO SERVERU! - POŠTOVNEZDARMA - objednala jsem si košily. Na fotce vypadala moc hezky. Ovšem po zaslání jsem se nestačila divit. Velikost tak na dítě cca 5 let - objednala jsem si XL. Všude visely cáry nití. Prostě přišel zmuchlaný cár nějakého hadru, který jsem vůbec nepoznávala a za který byste nedali ani 10 Kč Chtěla jsem okamžitě zaslat zásilku zpět. Ovšem nebylo kam? Nebyla zpáteční adresa. Volala jsem operátorce, která mi telefon položila. Po té mi tedy přišla nějaká adresa, že peníze vrátí do 14 dnů po obdržení košile. A to ještě nevím, zda mi peníze vůbec vrátí. OPRAVDU VARUJI. Pak napíši, zda mi vůbec peníze na účet vrátili.
Karel Šedivý
09.02.2020 21:38
 
Špatná zkušenost s tímto obchodem.
Mínusy:
Objednal jsem dva kusy zboží. Zaplatil předem(blbec), v zásilce byl jen jeden kus zboží! Po několika reklamačních mailech obchod přestal reagovat a odpovídat, natož aby se snažil situaci vyřešit! Doporučuji tento obchod ignorovat a nic neobjednávat! Velmi nevěrohodný!!!!!
Ing Jiří heger
10.02.2020 13:09
 
Jsem s obchodem spokojen.
Plusy:
Solidní všestranná nabídka zboží.
Mínusy:
uněkterého zboží dlouhá dodací lhůta.
Petr N
14.02.2020 08:32
 
Zboží je většinou dodávka z Číny což u českého e-shopu nepředpokládáte. Nepočítejte s dodací lhůtou v řádu dní ale měsíců, pokud to vůbec dorazí. Zboží, objednané v prosinci jako zimní doplňky zatím nedorazilo. Snad se ho dočkám v létě což jsitě potěší. Tento obchod už nikdy více nechci ani kdyby to bylo zadarmo. A všem doporučuji, pokud se chcete radovat z objednaného zboží ještě za Vašeho života tak se tomuto obchodu také vyhněte a raději zaplaťte poštovné sami...
Plusy:
Nevím, snad nižší cena obrázkově stejného zboží než v ČR obchodech.
Mínusy:
DODACÍ LHŮTY v řádu měsíců pokud vůbec. Už nikdy více takovýto druh obchodu který Vám zkazí radost z Vaší objednávky...
Václav
21.02.2020 18:00
 
Velmi špatné nedoporučuji objednávat, zboží po 14 dnech ještě nedorazilo. Dodací lhůta 40 dní otřesný. Už nikdy více.
Richard
28.02.2020 09:40
 
objednal jsem zboží 29.1.20 dnes 28.2. nemám nic hlavně, že jsem zaplatil toto je výpis z pošty 28.2.2020 Odeslání zásilky do České republiky. 25.2.2020 Odeslání zásilky do České republiky. 19.2.2020 Odeslání zásilky do České republiky. 14.2.2020 Odeslání zásilky do České republiky. 13.2.2020 Zásilka převzata do přepravy. příště již ani ťuk
Plusy:
-
Mínusy:
TD
Petr Šaur
07.03.2020 05:29
 
Zásilka objednávky č. 102487590 - Endoskop mi přišel hned do 2 dnů. S Endoskopem jsem velmi spokojen.
Plusy:
Dobrá cena. Umožňuje mi identifikovat závady v těžko přístupných místech. Rychlé dodání.
Mínusy:
Není přímo uzpůsoben pro Windows 10, ale při nastavení kompatability s Windows 7 funguje perfektně i pod Windows 10.
Danica Dvořáková
23.03.2020 10:50
 
objednala jsem dvě roušky, celkem za 498,- Kč .Přišlo mi potvrzení objednávky s tím, že pokud nebude uhrazeno do šesti dnů, bude objednávka automaticky stornována.Objednávku jsem si rozmyslela a požadovanou platbu předem , neodeslala. Začaly mi chodit upomínky platby, nejdříve SMS, dnes písemná s tím, že žádají o neprodlené uhrazení platby Rozhodně tento portál nedoporučuji.
Plusy:
žádné
Mínusy:
Drzé jednání, snaha o zastrašení zákazníků, aby z nich vymámili peníze.
Helena Kolářová
24.03.2020 18:21
 
Objednala jsem 6.3.pátek, do pondělí mi přišli 4 upomínky na zaplacení .Zaplatila jsem v pondělí. Zboží bylo uváděné jako skladovka, tudíž dodání do dvou dnů. Do 24.3. Nic nepřišlo. Poprvé a NAPOSLEDY.
Mínusy:
Vše!
Blažena Krpešová
25.03.2020 07:49
 
Už nikdy více! 21.1. jsem zaplatila a objednala zboží. Do dnešního dne mi nepřišlo (25.3.) a ani peníze nemohu získat zpět! Je to PODVOD!
Mínusy:
VŠE
Alexandr Melleš
25.03.2020 10:47
 
10.1.2020 jsem si objednal a zaplatil kartou dvoje boty za 1278 Kč. Od té doby ticho po pěšině. Na reklamace odkazují reklamační tiskopis,na který stejně nikdo neodpovídá, telefony neberou, typičtí Šmejdi.Měli by je pozavírat...Takto se přiživovat na důchodci. Hnus..
Plusy:
ŽÁDNÉ
Alexandr Melleš
25.03.2020 11:10
 
Jsem tu ještě jednou a chtěl bych trochu poopravit svoje mínění o této firmě. Právě jsem zjistil, že mi konečně odpověděli a slíbili vrátit peníze do 14 dní na účet. Tak uvidíme.
Tereza
27.03.2020 13:33
 
Dvakrát jsem objednávala boty, první objednávka doručena cca za 30 dní, druhá 14 dní
Plusy:
Boty odpovídají obrázku - pěkné, pohodlné
Mínusy:
Recenze ostatních , proto s nákupy končím
Jana
03.04.2020 07:58
 
Už nikdy víc.Objednala jsem si respiratory,které jak psali měli mít na skladě a obratem poslat.užje to měsíc a nic.A stále nabízí ve svém e-shopu tu stejnou fintu “na skladě”Napsali nejdříve v květnu teď v dubnu tak nevím.Každopádneě to budu taky řešit v dnešní době je to trestní čin obohacování se zanedodaní ochranných prostředků.
Plusy:
Nejsou
Mínusy:
Všechny které si jen můžete představit!!!!!
ZDENDA
05.04.2020 20:57
 
Veškerou komunikaci si s touto podvodnickou firmou ukládám jako podklad pro trestní řízení. Nic mi nezaslali, protože jsem nezaplatil předem. I za nedodání ničeho požadují dopravné, úhradu nedodaného zboží, penále,penále a zase penále.Provděpodobně mají celý svět za blbečky a o sobě si myslí jak jsou geniální. Jenom blbec si myslí, že je geniální.
Plusy:
Vysloužili si u mne trestní oznámení, žádost o kontrolu FÚ, a ČOI.
Mínusy:
Ztráta několika minut času.
ZDENDA
05.04.2020 20:58
 
Veškerou komunikaci si s touto podvodnickou firmou ukládám jako podklad pro trestní řízení. Nic mi nezaslali, protože jsem nezaplatil předem. I za nedodání ničeho požadují dopravné, úhradu nedodaného zboží, penále,penále a zase penále.Provděpodobně mají celý svět za blbečky a o sobě si myslí jak jsou geniální. Jenom blbec si myslí, že je geniální.
Plusy:
Vysloužili si u mne trestní oznámení, žádost o kontrolu FÚ, a ČOI.
Mínusy:
Ztráta několika minut času.
Jana
06.04.2020 18:34
 
Objednala jsem, zaplatila jsem. Po týdnu čekání došel email, že objednané zboží nemají a již ani nedostanou. Ale prý si mohu vybrat jiné zboží. Tuto nabídku jsem odmítla a požadovala peníze zpět. Na toto však příjemce peněz "Poštovné zdarma" NEREAGOVAL. Musela jsem napsat nespočet emailů, abych peníze vůbec dostala zpět. "POŠTOVNÉ ZDARMA" V ŽIVOTĚ NIKDY !!!!!
Plusy:
Velmi poučné. NIKDY neposílat peníze předem.
Jindřich
07.04.2020 15:15
 
Nejhorší zkušenost s internetovým obchodem za posledních 15 let. Neuvěřitelně dlouhá dodací doba, komunikace velmi špatná. Rozhodně nedoporučuji.
Plusy:
Nikde jsem žádný neašel.
Mínusy:
Nechal jsem se napálit.
Miroslav
12.04.2020 11:46
 
Vždy jsem bil spokojen s timto e-shopem.Vždy mi prišlo objednane zboži.Nekdy chceli předem platbu a nekdy im stačilo na dobirku.Tet naposled jsem si u nich objednal tři patrovou peneženku(asi před třema měsici) a pořad neprišlo.Když chcem jit na jejich portal,antivirak mne okamžite varuje že je to ryzikovi e-shop.Pokoušel jsem se jim taki dovolat,neberou.V mynulosti když jsem jim volal a nedovolal jsem se,volali zpatki.I tet tomu tak bilo.Jenomže s tim že když jsem to zvedol okamžite mi to položili.A zvedol jsem to ihnet jak to začalo zvonit.Takže s tohto serveru ruce prič.Vypada to že jsou to podvodnici.Nemožem to ale potvrdit.Jenom hadam.
Plusy:
Tet už žadne.
Mínusy:
Na doporučeni ČOI obchazet velkim obloukem.
Mata
14.04.2020 17:40
 
Po tyzdni cakania na tovar mi zacali chodit upomienky na platbu, pricom tovar nebol nikdy doruceny. Dokonca mali tu drzost mi poslat dopis na adresu s dozadovanim sa o platbu a vyhrazanim sa zo zakonom. Este raz podotykam, ze tovar nebol nikdy doruceny!
Mínusy:
Vsetko!
$lavomír Kutmon
14.04.2020 17:52
 
POŠTOVNÉ ZDARMA prozatím považuji za nejlepší nákupní galerii. Objednané zboží odpovídá popisu a vyobrazení. Kámenem úrazu je vcelku dlouhá dodací doba, která u některého zboží je i dva měsíce. Jednou se zásilka na dlouhé cestě, nebo na poště, ztratila. POŠTOVNÉ ZDARMA mi zaslalo zboží znovu, a to již dorazilo v pořádku.
Plusy:
Vždy dodrží co slíbí.
Mínusy:
Pokud něco, tak jen dékla dodací lhůty.
Ondřej Duda
15.04.2020 11:10
 
Při objednání zboží přijde platební údaje, zaplatíte. Za měsíc vám napíši podvodníci z Wista, že za vás zboží zaplatili a že máte zaplatit i jim + dopravné. Po telefonatech a mailech se skur... Wistem kdy jim dolozite vše objednáno a zaplaceno u Poštovného zdarma, vás stále obtěžují a vyžadují dvojí zaplacení i s přirážkou....již řeším s ČOI a PČR....
Michaela Sčerbovská
16.04.2020 13:30
 
Dobrý den, nedoporučuji.!!! Objednala sem si respiratory placené twistem. Chtěla sem to stornovat, nešlo to. Teď v sobotu přišly. Nedá se dovolat,, na emaily neodepisuji. Chci je zaslat zpět, protože mám ze zákona právo vrátit do 14 dnů zboží, jenže nemám kam. Psala sem o adresu, bohužel neúspěšně. Twisto taky nekomunikuje. Nechápu ani jak to mohli zaplatit, když sem se u nich ne registrovala a ani nezadá ala žádné osobní údaje. Už sem psala na COI. Nemam na ně už nervy.
Ladislava Třeštíková
18.04.2020 19:15
 
objednané zboží a uhrazené v 28.2, dosud nedorazilo. Již nikdy více.
věra poláková
24.04.2020 11:25
 
zboží objednané 13.1.2020 dodnes nedorazilo,stále na cestě-hrůza!!!!
Plusy:
nevím o nich
Mínusy:
rozhodně nedoporučuji,peníze chtějí napřed a zboží v pí...
Ing Jiří heger
27.04.2020 08:46
 
Vcelku jsem s obchodem spokojen.
Plusy:
Vekká nabídka různého zboží,solidní ceny.
Mínusy:
Dlouhá doba dodání.
Dušan Dohňanský
27.04.2020 14:56
 
Podvodnická firma, jejíž hyenismus rozkvetl právě v době koronavirové krize. Jedná se o nedodané roušky a nevrácené peníze. Já těm podvodníků nic neodpustím, takže "sbírám" další podvedené a připravuji žalobu. Už teď je nás poměrně dost. Takže opravdu neváhejte a přidejte se. Stačí napsat na můj mail byzazu@seznam.cz
Alena Prášková
29.04.2020 17:48
 
Dne 31.l.2020 jsem si objednala šaty za 485,- Kč, které jsem zaplatila a do dnešního dne n i c nepřišlo !!!!!!!!!!!!!!! číslo objednávky je: 102428366 Žádám o urychlené vyřízení k mé spokojenosti.
Honza
01.05.2020 22:56
 
že já strarej ůl jsem si nepřečetl recenze dřív než jsem objednal zboží tisícovka asi skoro fuč V lednu jsem objednal a po čtyřech měsících zboží nikde
Plusy:
00000000000000000
Mínusy:
když páčka chytají dobře mu zpívají
Matoušek Dušan
06.05.2020 13:57
 
Do schránky byl jen tak vhozen balíček s tričkem,už když jsem balíček viděl,bylo jasné že to je průser.Materiál 100% umělina,o bavlně si nechte zdát. Objednaná velikost XXL na štítku trička sice je XXl ale to je maximálně k smíchu,to není ani S a neoblékne to ani průměrný číňan!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Reklamováno-uvidíme jak dopadne reklamace Druhá položka z objednávky,boty ještě nedorazily,dám tomu nějaký čas.
Jano
06.05.2020 14:41
 
Je to podvod. Dle ČOI tento e-shop hodnocen také negativně !
Mínusy:
podvodné jednání
Svatava Dvořáčková
21.05.2020 09:52
 
Jsem velmi spokojená se společností poštovné zdarma
Plusy:
Vše došlo v pořádku a v dané lhůtě. Děkuji
Mínusy:
Žádné
Vlastimil
28.05.2020 12:25
 
Objednal jsem, zaplatil kartou a zboží přišlo v termínu 2 dnů. Spokojenost 100% Budu u vás opět nakupovat.
Plusy:
Zboží odpovídalo vyobrazení a i velikost bot souhlasila. Velmi pohodlné a praktické.
Mínusy:
žádné
Vlastimil
28.05.2020 12:32
 
Ještě jsem zapomněl uvést číslo objednávky k předcházející recnzi: 102652092
Anna Kozáková
29.05.2020 11:42
 
V obchodě nakupuji pravidelně. Zboží je moc pěkné a obchod PostovneZdarma je spolehlivý i při případném následném reklamování
Jana D.
01.06.2020 22:22
 
102654654 obj. Objednané zboží dorazilo opravdu do 2 dnů. byl to dárek a udělal velkou radost.
Plusy:
dodání dle informací-do 2 dnů vkusný dárek přesně jak jsem si představovala objednávala jsem již několikrát a vždy naprostá spokojenost
Mínusy:
-
Jaroslava
06.06.2020 12:18
 
pošta zdarma-nejhorší portál-od nich co nejdál
Mínusy:
V dubnu roku2020 jsem zaplatila zboží nic nedorazilo.Na emaily ode mě-samé lži.Neobjednávejte zde nic !!!!!!!!
Kateřina
25.06.2020 23:05
 
Objednala jsem dceři akvarelové fixi. Dlouho dlouho nic nepřišlo. Ještě jsem si dělala srandu, ze než přijdou, budou vyschlé. Dcera se moc nesmála, když po dvou měsících přišly vysušené barevné tyčinky, které šly rovnou do koše. Uz nikdy více
Plusy:
Nevím jaké
Mínusy:
Moje blbost
Martin
29.06.2020 20:28
 
Jsem naprosto spokojen zboží mi přišlo včas a v porádku.
Ivan
13.07.2020 19:57
 
Vše OK na 100% Doporučuji !!!
Jana Dolanská
26.07.2020 23:54
 
obj.102695029 Zboží předčilo mé představy-vypadá lépe než na obrázku. Objednávala jsem již několikrát a vždy naprostá spokojenost-jak s dodáním tak i se zbožím.
Plusy:
dodání dle informací-do 2 dnů splněno výborná komunikace s obchodem zboží se shoduje -dle obrázku
Mínusy:
nemám připomínek
Štěpánka
26.08.2020 17:04
 
Sem naprosto spokojená, zboží co bylo skladem ketré sem objednala bylo doručeno rychle. Můžu jen doporučit.
Plusy:
Ryhclé dodání, super jednání, ochota pomoc(při problému)
Mínusy:
Nemám žádné připomínky
Petr
06.10.2020 14:46
 
Objednal jsem si čelovku 2 000 lumenu a přišla mi čelovka 160 lumenu
Mínusy:
Horší čelovka koupit asi nejde.
Petr
06.10.2020 14:48
 
Objednal jsem si čelovku 2 000 lumenu a přišla mi čelovka 160 lumenu
Mínusy:
Horší čelovka koupit asi nejde.
Naďa
10.11.2020 13:08
 
Zboži jsem zaplatila dvakrát. Nejprve bankovním převodem a posléze ještě byla vyžádána a zaplacena dobírka/jinak bych zboží nedostala/. Od té doby prodejce nereaguje. Telefony jsou nedostupné, na maily nikdo neodpovídá..
Plusy:
žádné
Mínusy:
Jsou to zlodějové
Vlastik
18.11.2020 20:59
 
1. objednávka celkem v pohodě. Za čas učiněna 2. objednávka a tragédie. Asi 3 položky nepřišly ani za 5 měsíců, naopak jedna položka přišla 2x :-))) a teď cca před měsícem mi avizovali, že objednaná položka je na cestě, akorát je to položka z 1. objednávky kterou ž mám dávno doma :_))))) Kdyby se šli živit jako komici udělali by lépe !!!
Plusy:
Ani jeden
Mínusy:
Vše !!!
Milan Mít
25.11.2020 09:18
 
Zboží dodáno do tří dnů v perfektním stavu. Skvělá práce.
Plusy:
I když na první pohled je zboží dražší než na některých portálech, skutečnost je skvělá s ohledem na neplacení poštovného a doběrečného. Pokud chci jen několik výrobků je Vaše nabídka cenově velice zajímavá.
Mínusy:
Zboží ve více balíčcích. Zahlcujete dopravce.
Vitezslav Čech
26.12.2020 10:46
 
KDYŽ SE DÍVÁM NA CENY JINÝCH DOPRAVCU TAK JSO O PADESÁT KORUN LEVNEJŠÍ A DODACÍ LHUTA STEJNÁ
Vlastimil Vyskočil
15.02.2021 18:06
 
obchod využívám mnoho let a jsem s ním spokojen
Plusy:
rychlé vyřízení objednávky, dobré zboží za dobrou cenu Objednávka č. 102963860
Mínusy:
velikost neodpovídala rozměrům v popise
Veronika
17.02.2021 10:22
 
Objednaný tovar prišiel v poriadku. Objednávam aj na buduce.Obchod odporúčam aj iným.
Kateřina
19.04.2021 11:36
 
Nic tam nekupujte. Objednala jsem si peněženku s dvojitým zipem. Po vic než měsíci čekání přišla s jedním zipem, s rozbitým vnitřním zipem u prihradky na mince. Hrozná kvalita.
Plusy:
Nemám
Mínusy:
Zboží neodpovídá fotce na webu Strašně dlouhé čekání Hrozná kvalita

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Nejlepší nabídky posíláme
2× týdně na váš e-mail
✓ TOP nabídky, na kterých si dáváme záležet
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.