KAUFLAND - Recenze a zkušenosti

Celkem: 20 recenzí
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
MARIE
22.01.2018 16:10
 
KAUFLAND JE JEDEN Z NEJLEPŠÍCH OBCHODU. ALE VADÍ MI JEJICH AKCE, KDE PRVNI DEN VSE VYKOUPI PODNIKATELE A NA OBYČ. LIDI NIC NEZŮSTANE.NAPŘ. ALKOHOL , BEROU TO DO HOSPOD PO KVANTECH.
Zdenek
10.02.2018 14:14
 
Jak je možné,že zboží z letáku na prodejně v den akce vůbec není? Klamavá reklama???
Pávek
15.02.2018 11:35
 
Nalákat na slevy a první den po dvou hodinách mít vyprodáno je nehoráznost.Uvedená blbina,do vyprodání zásob,je hnusná.Na mega slevy bez dostatečné zásoby láka jen Kaufland.Je třeba je alespoň měsíc ignorovat a chodit jinam,než pochopí že si nemohou se zákazníky hrát na babu.
Plusy:
Jsou ale jen v ovoci a zelenině.
Mínusy:
Výše popsané manipulace se slevami!
jura
03.03.2018 21:24
 
v sobotu 3.3.18 v 17 h byly jen tři pokladní a jedna z nich chudák měla pauzu takže to slízla čili jen 2 a fronta až k mléku cca 50m (ostrava uan)
Plusy:
žáden nebyl
Mínusy:
manažer výpověd
Jiří
07.03.2018 20:10
 
Dříve velmi dobrý , v posledních měsících se stále zhoršující. V současnosti katastrofa u pokladen, maximálně 3 pokladni/včetně se stále měnících brigadniku/ ,zákazníci jsou nuceni stát v dlouhých frontách. Ovoce nebo zelenina jsou rapidně zlevňovány až když je to skoro na vyhozeni. Manažer popřípadě vedení byse mělo jít podivat někdy do Liedlu, jak se starat o zákazníky- v poslední době se velice zlepšil, což je také vidět na množství zákazníků Jedná se o Cheb.
Plusy:
Cena zboží, množství zboží,bezproblémové vrácení zboží.
Mínusy:
Nedostatek pokladních a tím pádem dlouhé čekací doby. Kaufland neustále láká zákazníky, a pak je nechá dlouho čekat u pokladen,čímž si docela odporuje v tvrzeni o zajmu o zákazníka.
Fanda
24.03.2018 12:28
 
V prodejně v Čáslavi, prázdné regály - nedoplněné zboží, všude v uličkách palety se zbožím, aniž by jej někdo doplňoval, rozházené obaly od zboží na zemi, nepořádek v celé prodejně. Je to tam stále horší a horší. U pokladen fronty na 10 minut.
Plusy:
v současnosti žádné
Mínusy:
personální obsazení, nejdříve vyhodit neschopné vedení prodejny a pak prodejnu uklidit!!!!
Pavel Pelíšek
16.04.2018 15:44
 
Fronty na kasach,nedoplnene zboží,úroveň od ledna 2018 rapidně poklesla.Kaufland v Marianskych Lázních býval špičkový obchod.průjezdnost ulicek šílená,dostupnost zbozi při akcich děsná.
Plusy:
Již téměř žádné plusy.
Mínusy:
Minusy popsany výše
Bobová
14.08.2018 16:41
 
V Ostravském Kauflandu na Vítkovické mi dnes naúčtovala pokladní 2 svazky petržele - nekupovala jsem ani jeden svazek, takže mne obrali o 50,- Kč. Bohužel jsem si toho všimla až doma. Nebylo to poprvé, co jsem na účtu objevila něco, co jsem nekoupila.
Marie Nováková
26.08.2018 10:32
 
Zkušenosti negativní,na info neví kde být dříve,občas neochota ,lákáte na zboží v akci a to seberou ve velkém prodejci ve večerkách,já si chci koupit pouze jeden kus a nemám šanci.Nyní nutíte seniory chodit k robot.pokladně,ale dojde vám někdy,že špatně slyší,vidí a nemají postřeh.Vietnamci měli pokladnu pro sebe,proč ji nepořídíte i seniorům .Chválím pokladní Jiřinu Borovanskou z Tábora,slušná,vstřícná,ochotná,příkladná výjímka. MN
josef
22.05.2019 15:31
 
nejhorsi pecivo v ceske republice
jana
02.06.2019 08:50
 
ceny v regálech neodpovídají cenám u pokladen fronty u pokladen
josef jarolimek
19.07.2019 12:11
 
nejhorsi rohliky zcele republiky a vlade to nevadi
Strejčková Dana
09.08.2019 13:24
 
Dne 8.8. 2019. jsem byla nakupovat ve Vaší prodejně v Klatovech. Snad nejhorší obchod v republice. Byla už jsem v mnoha vašich obchodech, ale zde to byla hrůza. U oddělení salámů jsem čekala 10minut než vůbec někdo přišel , slečna mě potom obsloužila a zamíchala mi do šunky ,kterou jsme hned chtěli s manželem konzumovat šunku úplně zelenou, skaženou, protože jsme chvatali domů tak jsem se tam už nevracela. Pani u pokladny byla tak nepřijemná, neochotná a při počítání nákupu se bavila s pokladní vedle. Vaši zaměstnanci si jistě neuvědomují, že jsou živí z peněz zákazníků a jestli je ta práce nebaví at jdou dělat někam jinam. S Pozdravem Strejčková Dana
Pavla
23.10.2019 21:19
 
Ráda tam chodím nakupovat , vždy tam najdu co potřebuji, příjemný a ochotní zaměstnanci, Pelhřimovský Kaufland za mě za 1
Plusy:
Levné ceny, příjemný a ochotní zaměstnanci, vždy poradí
Jarmila
23.12.2019 14:54
 
Jsem naštvaná z toho,že je možné v dnešní době obelhat zakaznika i v předvánočním čase. Diky vam budu muset dělat bramborový salát na štědrý den novu,protože brambory varný typ A se po pěti minutách varu rozpadly na padrť.Je mi lito všech lidiček,co dopadli stejně jako já.To vam nezapomenu Kauflane!!!!
Lenka
09.03.2020 12:43
 
Velmi dobře se nakupuje, příjemné pokladní.
Plusy:
Kvalita
Mínusy:
Málo personálu k doplňování
Zdeněk Slepička
06.05.2020 10:51
 
oblbujou lidi letakama za 3hodiny NEMAJI 8 položek z 10 dobry na TO že tam dostanou lidi ???????!!!!!!!!!!!!
Plusy:
NIC
Mínusy:
Vše
Pavla
14.10.2020 11:07
 
Dříve super obchod s velkým množstvím kvalitního ovoce a zeleniny. Nyní chodím do obchodu jen občas, odradily mne letákové akce, kdy již první den není zboží skladem. Pokud dám zboží do akce musím garantovat dostupnost zboží po celou dobu trvání akce jako je to např. v Anglii. Nevěřím že za hodinu od otevření je možné vykoupit zásoby. Připadá mi to, že se snaží jen nalákat zákazníky však když už přijdou tak neodejdou s prázdnou a přece jen si něco koupí aby nejeli do obchodu úplně zbytečně.
Plusy:
velký výběr zboží, relativně nízké ceny
Mínusy:
nedostatek zásob akčního zboží nebo jeho úplná absence částečná změna sortimentu ovoce a zelenina není již tak kvalitní jako dřív
libunda
26.11.2020 18:21
 
Nepravdivá reklama. Body za věrnost k ničemu,když nemáte zboži za které jsem si chtěl koupit co potřebuji. Raději už chodím do Lidlu,tam maji kvalitní výrobky a dostatek všeho. Co nemaji objednám na jejich eshopu. K vám už nebudu marnit cestu. Klamete zákazníky a ne poprvé.
Plusy:
Pouze ovoce a zelenina
Mínusy:
Spotřební zboží. Nedostatek pro věrnostní zákazníky. Karta k ničemu.
Aldan
18.06.2022 21:42
 
prodejna Kaufland Nový Jičín Čas: sobota 18. 6. 2022 ve 10,45 hodin. Problém: zákazníci často platí na pokladnách jiné ceny, než je uvedeno na regálových cenovkách či v reklamním letáku. Konkrétně-Kladenská pečeně PC 179,-Kč/kg, sleva na 71,90Kč/kg. Placeno u kasy za 179,- Rozdíl u cca 650g byl 43,-Kč, o které by mne okradli při přehlédnutí. (A kolik dalších zákazníků) Důvod: nesdělen! Důsledek: okrádání zákazníků. Co na to Kaufland?
Plusy:
-Chápu přestavbu prodejny -chápu vyčerpané pracovníky -chápu chyby v logistice -chápu i ohromnou dezorientaci zákazníků -chápu nulový orientační systém pro zákazníka
Mínusy:
= Nechápu a nikdy však nepochopím okrádání zákazníků tímto způsobem. = Kde je kontrola či zpětná vazba pro zadavatele do systému kas, že je vše OK?? Doporučení: Kontrolujte si účtenky vs. deklarované ceny v regále či letáku!!!

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Nejlepší nabídky posíláme
2× týdně na váš e-mail
✓ TOP nabídky, na kterých si dáváme záležet
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.