Recenze a zkušenosti - Slevoking

Hodnocení portálu:
(celkem 9 recenzí)
Recenze a diskuze vyjadřují svobodné názory návštěvníků webu, nikoliv provozovatele webu slevajakbrno.cz
Katka
17.02.2015 17:48
 
Vše v naprostém pořádku, ráda doporučuji
Zlata Muskova
20.07.2016 15:31
 
Po zaplacení pobytu navýšení ceny, po zaplacení doplatku změna termínu. Takže jsme pobyt zrušili a nastalo čekání na vrácení peněz. Týden poslouchání lži o tom že caska byla odeslána, žádost o zaslání potvrzení o transakce nemožné( žádný převod nebyl proveden). Po upozornění, ze všechny hovory mám nahrane a podam tr.oznámení mi byly ODESLANE penize pred 14ti dny podle lži zaměstnanců konečně zaslány. Podle potvrzení o transakci mi 14 dnů zaměstnanci slevokingu lhali.
Tým Slevoking
21.07.2016 00:00
 
Dobrý den, paní Musková, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. V době letní sezóny jsme zaznamenali na našem finančním oddělení technické problémy, díky kterým se značně zpozdilo odesílání plateb. Nakonec jsme tuto záležitost úspěšně dokončili ke spokojenosti našich zákazníků. Samozřejmě se Vám za tyto problémy omlouváme a věříme, že i v budoucnu využijete našich služeb. Pěkný den přeje, Tým Slevoking
Gabča
07.11.2016 18:41
 
Se službami Slevoking, jako zajišťovatelem našich pobytů jsme naprosto spokojeni.
Ludmila Andacká
07.11.2016 18:43
 
Byla jsem velmi spokojena s pomoci při rezervaci v cizím jazyce. Pomáhal mi pan Alan Mrákava, tímto mu ještě jednou moc děkuji za spolupráci.
Helena Krčová
24.01.2017 00:00
 
Dostali jsme k vánocům poukaz na pobyt. Bohužel, ze zdravotních důvodů se pobyt nehodil. Volala jsem na Slevoking, kde mi ochotně nabídli pomoc, že dají vědět zda by se s tím dalo něco dělat (možná výměna za jiný pobyt v jiné době. Působili moc příjemně a bohužel, jsem uvěřila. Zůstalo jen u slibů a od té doby se nikdo neozval. Smířila jsem se s tím, že poukaz propadne, ale je mi smutno, že něco slibují, ale skutek utek. Hlavně, že jim zůstanou peníze. Helena
Tým Slevoking
25.01.2017 00:00
 
Dobrý den, paní Krčová, děkujeme za zpětnou vazbu. Výměny kupónů řešíme na základě písemné žádosti zákazníků. Při telefonátech zákazníky vždy informujeme, že kroky k výměně kupónu můžeme učinit až na základě této žádosti. Prověřovali jsme naši e-mailovou schránku a Váš e-mail jsme obdrželi včera, tj. 21. 2. 2017. Tuto žádost co nejdříve zpracujeme a ozveme se Vám zpět na Vaši e-mailovou adresu. Děkujeme za spolupráci. Pěkný den přeje, Tým Slevoking
Pavla
17.05.2017 21:52
 
Koupila jsem minulý rok voucher do Sarvaru který je platný do konce května,ale buhuzel jsem od září na nemocenské a čekají mě další vyšetření a taky jsem po operaci ginekologie,tudíž jsem chtěla buď vrátit peníze nebo prodloužit voucher.Pani mi že slevoking psala že to vyřeší a nevyzesila.Bylo mi uděleno že mám do penzionu napsat,tak jsem tak učinila a ani do ted nepřišla odpověď.Tak jsem opět psala s paní že slevoking a opět nevyřešila,hlavně že prachy z lidí berou.Proto nedoporučuji u slevoking nakupovat.Kozelkova
Marie Rothová
16.06.2017 05:54
 
Portál Slevoking, udává na web., jen recenze a zkušenosti, které se mu hodí pro lepší prodejnost. Loni jsme se známími byli nezávazně na sobě v hotelu Fontána-Brno, kde jsem byli nepříjemně překvapení nejen chováním personálu, nejen k nám, ale i k ostatním hostům a službami. Vše jsme slevokingu napsali a vypsali, negativní recenzi a hodnocení dodnes u nabídky Fontána hotel Brno neuveřejnil. Prostě NEGATIVNÍ HODNOCENÍ SLEVOKING NEUVEŘEJŇUJE, na jiných portálech s tím neměli problém. SLEVOKING POSTRÁDÁ OBJEKTIVITU JEN ABY PRODAL.

Nová zkušenost

Vaše jméno
E-mail E-mail nebude na stránkách zobrazen
Hodnocení
Vaše zkušenosti
Plusy
Mínusy
Loňský rok
povinné údaje
Vulgární komentáře a komentáře urážející cizí osoby budou odstraněny.
V případě podezření z falšování komentářů, budou závadné příspěvky odstraněny.
Vybrané nabídky posíláme
e-mailem pro vaši pohodu
Je to zdarma a dvakrát týdně dostanete TOP nabídky
Dostávat slevy z měst:
Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.